|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 28 тра, 2010 08:26
Sain правильно каже, який би банк не був надійний (обо комусь би так здавалось), не варто в ньому трисати більше 150 к грн. А ще краще щоб сума тіла і відсотків на кінець строку депо не первищували 150 к.  Часи такі непевні.
А в приваті мало того що їхні договори треба читати під лупою, то ще й до того обнагліли, що в касі не хочуть ставити печатку на касовому ордері, де сума менше 25 к (може шось зараз змінилось, але місяць тому було саме так).
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 тра, 2010 11:38
Чи зможу я скористатися цією послугою Дельта банку, якщо я не користуюся мобільним телефоном або не бажаю свій номер телофону давати в розпорядження банку?
Якщо ні, то чи не є це порушенням моїх прав клієнта банку?
Дякую за відповідь.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 тра, 2010 12:07
wizardtux
ага, смешно, опытные люди и до сих пор продолжают пользоваться услугами привата, явно выдавая себя комментами по их сервису 
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 28 тра, 2010 15:36
wizardtux написав:да, помоему все, кто использует голову по назначению, знают что бегемота надо обходить 10-ой дорогой. Но почему-то встречаются опытные люди по каким-то причинам попадающие туда. Но это всё надобы писать наверное в другой ветке Sainну если вы так верите, зачем вам фонд гарантирования?  И я не думаю что кто-то мешает оформить родственников в этот же банк.
Родичі вже давно там)))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 тра, 2010 15:56
Nav777 написав:IMPRINTER написав:minus15k$ ... аналогично ... но реально есть народ простой как пять копеек ... я никогда ни в одно форме не указываю своего реального дня рождения, возраста или т.п. ... какая разница я родился 20 или 25 июня к примеру ... мне 25 или 26 лет ... а уже этот факт намного затруднит вычислит тебя на вконтаке или на одноклассниках )))
Ну вы батенька просто Штирлиц наших дней  Правда сейчас это действительно стало очень актуальным
для того, чтобы вычислить реальный адрес проживания со всеми возможными вытекающими  , достаточно иметь "хорошую" службу безпеки, знать ваш айпи и интернет провайдера, особлыво если он местячковый. эти данные т.е. айпи и провайдера "высвечивает" любой форум, сайт и т.п. где вы регитесь или просто посещаете...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 28 тра, 2010 20:27
Таким чином, якщо Ви бажаєте безкоштовно отримати картку VISA Gold від Дельта Банку, умовами тарифного пакету якої передбачено безоплатне обслуговування і в наступних роках ("Золотий Гаманець Депозит"), пропонуємо скористатися вищезазначеною акційною пропозицією Банку, термін дії якої спливає 01.07.2010 року.
А нельзя ли информировать что будет с условиями ЗГ после окончания акции 1.07.10г. ?...
-
IgorS9Z
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 тра, 2010 20:42
Також мав необережність переглянути залишок по чарівному гаманцю в банкоматі, так уже 7 днів як не повертається списана (заблокована) сума. Хто мав подібний випадок блокування, через скільки часу поверталися гроші на рахунок? Дякую за відповідь
-
begemoto
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 тра, 2010 20:58
begemoto написав:Також мав необережність переглянути залишок по чарівному гаманцю в банкоматі, так уже 7 днів як не повертається списана (заблокована) сума. Хто мав подібний випадок блокування, через скільки часу поверталися гроші на рахунок? Дякую за відповідь
десь тиждень
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 тра, 2010 21:34
IgorS9Z написав:А нельзя ли информировать что будет с условиями ЗГ после окончания акции 1.07.10г. ?...
99%, что акция будет продлена на новый срок )))) … Дельта еще не все старые заготовки (на которых написано старое название банка) на Визу Голд таким способом утилизировала
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: П'ят 28 тра, 2010 22:21
IMPRINTER написав:IgorS9Z написав:А нельзя ли информировать что будет с условиями ЗГ после окончания акции 1.07.10г. ?...
99%, что акция будет продлена на новый срок )))) … Дельта еще не все старые заготовки (на которых написано старое название банка) на Визу Голд таким способом утилизировала
)) Я пластик чесно купив, цікаво, коли буду через 2 роки оновлювати, буде новий дизайн 
-
Sain
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему