Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 723724725726727 ... 1243>
Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 16:11

узнал, что ставки по депо попадали, вопрос - ставки по ранее заключённым договорам остались без изменений?
Хьюго Баскервиль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 16:25

Хьюго Баскервиль написав:узнал, что ставки по депо попадали, вопрос - ставки по ранее заключённым договорам остались без изменений?

да, без изменений.
romanauscas

Подякував: 903 раз.
Подякували: 124 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 20:05

romanauscas написав:
Хьюго Баскервиль написав:узнал, что ставки по депо попадали, вопрос - ставки по ранее заключённым договорам остались без изменений?

да, без изменений.

по старым договорам без изменений.....сам застолбился на целый год по старым ставкам...)))
http://yoursmileys.ru/t-dogs.php?page=1
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 20:55

Плюшкин написав:
romanauscas написав:

да, без изменений.

по старым договорам без изменений.....сам застолбился на целый год по старым ставкам...)))

а Вы, я смотрю, не теряете оптимизьма! :wink:
"застолбился"... :D
"по старым ставкам".......... :lol:

а я "ВЖЕ СЬОГОДНІ" представляю, как я буду с декабря 2010г. забирать свою Довиру+ с лимитом 100грн в день... :(
и что самое .иговое, так это то, что 100грн я буду выводить не попивая чаёк на работе по схеме Р+А, а из-за одного ... новоназначенного надо будет чесать в банкомат родовида.
Востаннє редагувалось romanauscas в Суб 05 чер, 2010 21:12, всього редагувалось 1 раз.
romanauscas

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 21:09

от скоти, за ЮВТ куди більша криза була, але ж плотили!!!!!!!
nezhun

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 21:15

nezhun написав:от скоти, за ЮВТ куди більша криза була, але ж плотили!!!!!!! ненажрутся п-дли!!!!!!!

категорически с Вами не согласен. но спорить не буду, мне за это не доплачивают...
romanauscas

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 22:36

_nata_78 написав:пыталась залить с карты привата в альфу-не поддерживается эмитентом..
а если перегонять с ликпея на другую карту комиссия грабежная с 5000 грн где то 72 грн выходит.
а если с привата обналичиваться то 1% ....

Розкажу як вивести з лікпея на карту ПБ і зняти з карти готівку без 1% комісії (лікпеївські 0,5% + 0,55$ звичайно залишаються). Треба відкрити Приватівський депозит "Комбі", в них є на 3, 6 і 12 місяців. До нього безкоштовно дають карту з 65% кредитного ліміту від суми депозиту. Зняти і поповнити цей кредитний ліміт нічого не коштує (комісії нема). Отже, коли треба зняти гроші з лікпея, знімаєте суму з карти в рахунок кредитного ліміту. Пізніше (через день), щоб пройшла транзакція, погашаєте кредит на карті з лікпеївського рахунку. Все, заплатите лише 0,5% + 0,55$ комісії за вивід коштів з лікпея на карту ПБ.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 23:06

romanauscas написав:
Плюшкин написав:
romanauscas написав:

да, без изменений.

а Вы, я смотрю, не теряете оптимизьма! :wink:
"застолбился"... :D
"по старым ставкам".......... :lol:

а я "ВЖЕ СЬОГОДНІ" представляю, как я буду с декабря 2010г. забирать свою Довиру+ с лимитом 100грн в день... :(
и что самое .иговое, так это то, что 100грн я буду выводить не попивая чаёк на работе по схеме Р+А, а из-за одного ... новоназначенного надо будет чесать в банкомат родовида.

сыграть в депозитно-столбовую схему на год...))))))))) в родовиде......))))
в этом нет ничего плохого......))))))))
драйв...адренолин......))))))....здорово......
хочеться выйти победителем........
но а если проиграю....то проиграю с достоинством......)))))
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 23:18

Mirax написав:
_nata_78 написав:пыталась залить с карты привата в альфу-не поддерживается эмитентом..
а если перегонять с ликпея на другую карту комиссия грабежная с 5000 грн где то 72 грн выходит.
а если с привата обналичиваться то 1% ....

Розкажу як вивести з лікпея на карту ПБ і зняти з карти готівку без 1% комісії (лікпеївські 0,5% + 0,55$ звичайно залишаються). Треба відкрити Приватівський депозит "Комбі", в них є на 3, 6 і 12 місяців. До нього безкоштовно дають карту з 65% кредитного ліміту від суми депозиту. Зняти і поповнити цей кредитний ліміт нічого не коштує (комісії нема). Отже, коли треба зняти гроші з лікпея, знімаєте суму з карти в рахунок кредитного ліміту. Пізніше (через день), щоб пройшла транзакція, погашаєте кредит на карті з лікпеївського рахунку. Все, заплатите лише 0,5% + 0,55$ комісії за вивід коштів з лікпея на карту ПБ.

идея интересная, если бы ликпей пополнялся :)
_nata_78

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2010 23:41

Плюшкин написав:
но а если проиграю....то проиграю с достоинством......)))))

Це як, наприклад... Вам не віддадуть гроші, а ви "с достоинством" підете куди вас направлять?
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

#<1 ... 723724725726727 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор