квестор написав... ...ця чутка гуляє давно...
..2 млрд.дол -справедлива ціна Авалю ..наразі.
..справжнім Райфом він так і не став..буде просунотою донькою ..
.. найпотужнішого банку ЦСЄ- Сбєрбанку Росії....."ну і нехай"....
Шановний пане квесторе, що означає "ну і нехай"? Чи можливо з цього місця більш докладно?
Надеюсь, что это точка!!! Raіffeіsen не продаватиме український Аваль росіянам
Raіffeіsen не продаватиме український Аваль росіянам
Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:
Банківська група Raіffeіsen Іnternatіonal, у володінні якої перебуває український Банк Аваль, спростовує повідомлення про ведення переговорів на предмет його продажу Сбербанку Росії.
У понеділок російська інформаційна агенція «Інтерфакс» повідомила про зацікавленість керівництва російського Сбербанку у придбанні контрольного пакету акцій Банку Аваль. Директор відділу стратегічного управління Сбербанку Дмитро Тарасов повідомив журналістам, що у межах планів подальшої експансії за рубіж, його банк приглядається до купівлі одного з лідерів фінансового ринку України, що входив би у ТОП-десятку за своїми потужностями. У цьому контексті Тарасов зокрема назвав і Банк Аваль у числі потенційного об’єкта для придбання. З 2008-го року Сбербанк взяв курс на розширення, відкривши філіали у Казахстані та Україні та плануючи вихід також на ринки Китаю та Індії.
У Raіffeіsen спростовують
Між тим, у керівництві групи Raіffeіsen Іnternatіonal заяви російського банкіра викликали чималий подив. У коментарі Deutsche Welle офіційний представник департаменту зв’язків з пресою Мартин Шрайбер спростував наявність будь-яких планів продавати український банк чи ведення консультацій з росіянами: «Це є абсолютно безпідставна і непідтверджена інформація», - підкреслив Шрайбер. Таким чином, він спростував чутки у фінансовому середовищі.
За його словами, в австрійській банківській групі вважають справу вичерпаною і навіть не збираються випускати жодного комюніке з цього приводу.
1. Продаж Авалю -не виключаю.
2. Клієнти -не постраждають.
3. Перехід ослаблених українських банківських активів до більш заможних і потужних власників-оцінюю позитивно.
" Ох, у соседа мясо в щах —
На всю деревню хруст в хрящах,"....
Востаннє редагувалось квестор в Вів 08 чер, 2010 17:15, всього редагувалось 1 раз.
Yaryna написав:В будь-якому випадку буду вдячна за інформацію, де саме у вас виникли проблеми і сподіваюся, що всі наступні контакти з Ерсте Банком будуть тільки позитивними.
Ярина, відкрийте таємницю. Навіщо закривати, а потім знов відкривати рахунок фіз.особи, при лонгації депозиту? Я витрачаю купу часу на цю дурість. В решті банків де я тримаю гроші витрачається час тільки на сам депозит,а у вас і на депозит, і на поточний рахунок
1. Продаж Авалю -не виключаю. 2. Клієнти -не постраждають. 3. Перехід ослаблених українських банківських активів до більш заможних і потужних власників-оцінюю позитивно.
" Ох, у соседа мясо в щах — На всю деревню хруст в хрящах,"....
Побыстрее продали бы Аваль......)))))
после продажи новый хозяин наверняка предложит акционный депозит...))))
если не столбануться....то хотябы маленько подлахматиться можно....))))
и еще.....))))
недождусь когда немцы продадут Форум россиянам....)))
российский ФОРУМ на ПЕРВЫХ порах не подкачает с акционными депозитами...))))
буду терпеливо ждать таких рокировок.....
непременно хочеться еже маленько переформатировать свой
депозитный портфель по новым акционным договорам...
предусматривающие застолбиться или столбануться...))))
один из вариантов конечно устраивает... а оба варианта тем более....))))
осталось набраться терпения....
наверныка к осени другие банки будут сливаться ..поглощаться....и т. д....)))
в таком случае будит вторая волна ...СТОЛБОВ...)))))
http://yoursmileys.ru/t-dogs.php?page=2 http://yoursmileys.ru/t-dogs.php?page=2
в депозитном портфеле должна быть доля со свободным снятием и пополнением..... гаманець...ВР...готивка +..и тд ..такого добра очень много...целесообразно к таким карточкам привязывать тело и %%%% депозита.... так вот....в таком формате доля должна колебаться от 5 до 20 %%%%%%.... так на всякий случай........что нибудь купить....столбануть.....отдохнутьььь... на цветы и мороженное......)))))) думаю я дал исчерпывающию информаю ....на все нестандартные ситуации.... зачем нужны банковские продукты со свободным пополнением и снятием денег....))) также можно добавить депозиты с льготным досрочным растолжением депозита.... с минимальными потерями %%%%%%.....например ЛОЯЛЬНЫЙ (Хомкредит банк)))...и тд ....))) http://yoursmileys.ru/t-dogs.php?page=2