Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11041105110611071108 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 11:47

budivelnik
Мне кажется вы путаете себестоимость и цену реализации...

Я якраз нічого не плутаю . На сьогодні вартість реалізації щитово-каркасного будиночку приблизно рівна з вартістю реалізації будинку побудованного по традиційним технологіям , хоча вартість виготовлення щитово-каркасного будиночку - нижча , але ця різниця в ціні досягається за рахунок погіршення слідуючих характеристик:
а) термін експлуатації - нижчий в рази
б) комфортність проживання - в легких конструкціях потрібно проектувати більш потужніші системи обігріву і кондиціонування
є тільи один випадок коли легка конструкція має перевагу :
У випадку використання будинку періодично , наприклад на 2 дні в тиждень , в цьому випадку вигідніше не підтримувати постійно потрібну температуру на протязі всього тижня , а при виїзді ставити котел на розморозку , а по приїзді швидко нагрівати .
Нагрів наприклад мого будинку проходить з швидкістю 4 градуси за добу , при використання стандартно розрахованих систем опалення ( 1Квт на 10 кв м ) , зате й остивання його проходить з швидкістю 3 градуси на добу :D в разі повного відключення опалення .

Як бачите жити на дачі збудованій традиційно , це або постійно підтримувати там 14 градусів , щоб хоча б до кінця суботи можна було роздягнутись ( якщо приїхали в пятницю вечором ) , або будувати канадський будиночок . Швидко нагріли , швидко остигло.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 11:52

budivelnik
разница в том что когда строят кирпич то бригада строителей поселяется у тебя на участке на 2 года, пьют, жрут, гадят... воруют материалы меняют их на водку... ходят на халтурки к соседям... воруют у соседей... и особо не стремятся завершать обьект..... а ты им всё это время платишь зарплату и им всё время чего то нехватает....

и я конечно не специалист но мне говорили что в кирпичных домах к стоимости материалов+50% стоимость работ, в каркасных к стоимость материалов+30% стоимость работ.....

не говоря уже о том что не нужно 2 года своей жизни тратить на то что бы ездить и контролировать что там делают эти строители.... извините за выражение... :D
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 11:54

budivelnik написав: в легких конструкціях потрібно проектувати більш потужніші системи обігріву і кондиціонування

брехня в квадрате
теплопроводность сэндвича в разы ниже кирпича

Самый низкий коэффициент теплопроводности (0,019–0,025 Вт/М*К);
- Низкая плотность (40–50 кг/куб.м);
- Высокая адгезионная прочность;
- Нет необходимости в крепежных элементах;
- Высокая акустическая изоляция;
- Отсутствие мостиков холода;
- Возможность изоляции конструкций любой конфигурации и размеров;
- Долговечность покрытий — не подвержены разложению и гниению, не разрушаются под воздействием сезонных температурных колебаний, атмосферных осадков, агрессивной промышленной атмосферы;
- Высокая экологичность получаемого материала — по гигиеническим нормам разрешено применение в холодильной технике для продовольственных продуктов.

в 10 раз превосходят тради­ционные материалы по теплотехническим характеристикам, что значительно снижает расходы на отопление здания;
скорость строительства 1 м2 стены из сэндвич-панелей в несколько раз быстрее, чем монтаж с использованием составных покрытий, что сокращает время реализации всего проекта и передачи объекта инвестору/клиенту;низкий вес панелей по сравнению с бетоном или кирпичом снижает сумму расходов на несущий каркас и фундамент; идеальная поверхность панелей не требует дополнительной наружной и внутренней отделки, а их богатая цветовая гамма позволит удовлетворить вкус любого архитектора и дизайнера;быстрая перестройка объекта и возможность дальнейшего его расширения;
возможность применения для строительства объектов пищевой промышленности и медицинских зданий;
более 10 комбинаций антикоррозийных полимерных покрытий в зависимости от условий эксплуатации. Плотное соединение сэндвич-панелей благодаря замку и сплошной прокладке из полиуретановой ленты минимизирует «мостики холода», а также предотвращает проникновение капиллярной влаги.
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 12:13

и я конечно не специалист но мне говорили что в кирпичных домах к стоимости материалов+50% стоимость работ, в каркасных к стоимость материалов+30% стоимость работ.....

Кожен кулик своє болото хвалить :D
Я хвалю те що знаю .
З іншого боку Вас ловлять на тому , що у вартість щитів каркасного будинку вже вкладена робота працівника на заводі , так само до речі як і у вартість бетонної плити .
Порівняйте вартість бетону на перекриття + вартість роботи по його укладці і вартість бетонної плити і вартість роботи по укладці цієї плити .
Бетон + 50 % від вартості бетону за роботу буде дешевшим на кв м ніж
Бетонна плита + 30 % від її вартості на укладку цієї плити .
І ця різниця є платою за швидкість і гарантію якості плити .

не говоря уже о том что не нужно 2 года своей жизни тратить на то что бы ездить и контролировать что там делают эти строители.... извините за выражение...
.

Це питання я особисто давно вже вирішив .
Я не працюю під замовлення і тому не пояснюю власнику чому я зробив так а не по другому .
З іншого боку мій майбутній клієнт не купує кота в мішку , а платить кошти за вже готове , хоча й як правило вже не може нічого змінити.

budivelnik написав...
в легких конструкціях потрібно проектувати більш потужніші системи обігріву і кондиціонування

брехня в квадрате
теплопроводность сэндвича в разы ниже кирпича

Андрій , перш ніж щось писати , а особливо коли пробуєте своїми висловами когось образити , подумайте , а може Ви настільки тупий що не розумієте що інша людина написала :?:

Спеціально для андрія.
Слово легка конструкція говорить про те що вона мало важить , а значить не в стані акамульвати великі обєми енергії , тому використання подібних конструкцій вигідно у випадку не постійного проживання людей .
Це як тормоз в машини - на розгін бензин пішов , а тормоз всю енергію в тертя перетворив .
Так само і в легкій конструкції .
Людина приїхала в холодне приміщення , ввімкнула потужний обігрівач , швидко нагріла як повітря всередині приміщення так і саму конструкцію будинку , покористувалась будинком добу, вимкнула обігрів і поїхала .
Тепло закамульоване конструкцією пішло спати . Так як легка конструкція закамулювала мало тепла , той в трати невеликі . З іншого боку , будь які різкі перепади температури легкою конструкцією не можуть бути згладжені , бо їй не вистарчає енергії .
1 Теплопровідність - тут взагалі ні до чого
2 Якщо Ви вмієте читати і рахувати то можете мене перевірити
Я стверджую що 12,5 см цегли + 12 см пінопласту по теплопровідності приблизно = 15 см пінопласту , а це якраз та конструкція яку я намалював вище .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 12:22

budivelnik написав:

Кожен кулик своє болото хвалить :D
Я хвалю те що знаю .
З іншого боку Вас ловлять на тому , що у вартість щитів каркасного будинку вже вкладена робота працівника на заводі , так само до речі як і у вартість бетонної плити .
Порівняйте вартість бетону на перекриття + вартість роботи по його укладці і вартість бетонної плити і вартість роботи по укладці цієї плити .
Бетон + 50 % від вартості бетону за роботу буде дешевшим на кв м ніж
Бетонна плита + 30 % від її вартості на укладку цієї плити .
І ця різниця є платою за швидкість і гарантію якості плити .

т.е. вы утверждаете что в стоимость кирпича невходит стоимость труда? кирпичи что на деревьях растут или являются полезными ископаемыми?

з.ы. вы же сами написали что себестоимость каркасного метра ниже себестоимости кирпичного.... :D
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 12:25

budivelnik написав:Спеціально для андрія.
Слово легка конструкція говорить про те що вона мало важить , а значить не в стані акамульвати великі обєми енергії , тому використання подібних конструкцій вигідно у випадку не постійного проживання людей .
Це як тормоз в машини - на розгін бензин пішов , а тормоз всю енергію в тертя перетворив .
Так само і в легкій конструкції .
Людина приїхала в холодне приміщення , ввімкнула потужний обігрівач , швидко нагріла як повітря всередині приміщення так і саму конструкцію будинку , покористувалась будинком добу, вимкнула обігрів і поїхала .
Тепло закамульоване конструкцією пішло спати . Так як легка конструкція закамулювала мало тепла , той в трати невеликі . З іншого боку , будь які різкі перепади температури легкою конструкцією не можуть бути згладжені , бо їй не вистарчає енергії .
1 Теплопровідність - тут взагалі ні до чого
2 Якщо Ви вмієте читати і рахувати то можете мене перевірити
Я стверджую що 12,5 см цегли + 12 см пінопласту по теплопровідності приблизно = 15 см пінопласту , а це якраз та конструкція яку я намалював вище .

что такое Термос знаем?
что такое постоянно работающий зимой котел знаем?
или если у тебя кирпичный дом, то тебе его отапливать не надо?
можно выключать отопление и уезжать на неделю на курорт и не волноваться шо ситема не разморозиться?

и высокая теплоемкость это зло, а не благо, т.к. надо прогревать/охлаждать кирпич, вместо того шоб обогревать/охлаждать воздух в помещении

перл дня)))

я то думаю почему 70% канадцев живут в сэндвичах
а это оказывается от того шо они там не живут, а иногда заглядывают, по выходным :lol:

иногда лучше молчать или шось жевать, чем говорить :D
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 12:36

борьба с сэндвичами бывает доходит до абсурда

недавно прочитал шо мол если у вас дом сэндвич, то к вам бомжи-воры залезут прорубив стенку :D

можно подумать не проще окно даже на втором этаже разбить, ведь найти лестницу в частном секторе элементарно, если даже не воспользоваться банальной веревкой с кошкой(крюк штурмовой)
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 13:00

и высокая теплоемкость это зло, а не благо, т.к. надо прогревать/охлаждать кирпич, вместо того шоб обогревать/охлаждать воздух в помещении

Я написав що потрібна більша потужність ( при цьому я не писав що буде більший розхід :D )
Тепер давайте розберемось чому .
Отже у нас є приміщення однакового розміру з різними конструкціями стін , нехай це прихожа з розміром 2,5 х 4 х 3висоти
Таким чином площа стіни+стеля = 2,5 х 2 х 3 + 4 х 2 х 3 +2,5 х 4 = 49 м кв
Вага стін
а) пінопласт 0,15 см х 49 м кв х 20 кг/м куб =147 кг
б) цегла/бетон = 0,15 х 49 х 1200 кг / м куб = 8820 кг
Вага повітря в приміщенні
10 м кв х 3 м = 30 м куб х 1,3 кг/м куб = 39 кг

Тепер давайте уявимо собі так ситуацію , що наше приміщення це прихожа і на дворі -20 градусів . Що сталося коли Ви відкрили двері і запустили в приміщення де температура повітря +20 голодне повітря з вулиці :?:
Щоб легше рахувати нехай Ви запустили 15 м куб холодного , таким чином температура повітря в прихожій стала рівною 0
Вам потрібно максимально швидко його нагріти , в цьому Вам допомагає система опалення і температура навколишніх стін.
Теплоємність повітря 1 кДж/кг К
Ви запустили 20 кг які Вам потрібно нагріти на 40 градусів отже :
1 кДж/кг К х 20 кг х 40 град =800кДж
Моментально збільшити потужність на системі опалення дуже складно , тому в першу чергу нагрівати повітря почнуть стіни , залишилось подивитись як буде падати температура на пінопластовій стіні і на бетонній :D
Теплоємність бетону і пінопласту знаходиться десь в межах 0,4-1 кДж/кг К
Приймемо за 0,7
Таким чином щоб віддати 800 кДж пінопластова стіна вагою в 149 кг опустить свою температуру на град = 800 / 149/0,7 = 7,63градуси
Виходить що пінопластова стіна в стані нагріти повітря тільки до приблизно 15 градусів ( мала 20 , втрачаючи 5 нагріла вхідне повітря на 35 яке з - 20 стало +15 і зрівнялось з температурою стіни)

Бетонна стіна град= 800 / 8820/0,7=0,13

Як бачите в легкій конструкції можливі різкі коливання внутрішньої температури амплітудою в кілька градусів що не додає комфортності проживання .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 20 чер, 2010 13:12, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 13:05

т.е. вы утверждаете что в стоимость кирпича невходит стоимость труда? кирпичи что на деревьях растут или являются полезными ископаемыми?

з.ы. вы же сами написали что себестоимость каркасного метра ниже себестоимости кирпичного....

Є товари з різним ступенем кінцевої готовності . Цегла стоїть на щабель нижче ніж наприклад стінова плита чи плита перекриття .
Для Вас особисто яка різниця де( на заводі чи будівельному майданчику ) і в якій пропорції була владена людська праця . Я думаю що для Вас більш суттєво знати кінцеву ціну продукту .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 чер, 2010 13:08

борьба с сэндвичами бывает доходит до абсурда

недавно прочитал шо мол если у вас дом сэндвич, то к вам бомжи-воры залезут прорубив стенку

можно подумать не проще окно даже на втором этаже разбить, ведь найти лестницу в частном секторе элементарно, если даже не воспользоваться банальной веревкой с кошкой(крюк штурмовой)

Андрій , Ви мене лякаєте , я вже якось писав що людина старається найбільше писати про те чим займається .
Я підозрював Вас тільки в постійному ухилянню від сплати податків і в торгівлі неякісними продуктами , але бачу що й способи нелегального проникнення в чужі приміщення для Вас знайомі :shock:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 11041105110611071108 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему