|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 22 чер, 2010 20:35
Sain написав:Stealth написав:Sain написав: Я не проти, чекаємо відповіді від представників. Якщо будуть робити власну софтину, без ofx не обійдуться, а значить буде можливість підключати щось своє. Мені б ця можливість теж згодилась)))
Так там столько возможностей бы появилось для адресной рекламы, нацепили бы банер и транслировали бы по ID - клиента акционные и рекламные предложения, вместо того чтобы по почте слать.
В принципі ідея цікава, але по функціональності їх софт не обгонить китів)) Тому більшість транзакції всерівно копіюватиме в іншу програмку, наприклад в цю sanuel.com/ru/family/new10.html ))
Да возьмите даже обычный Access и напишите там базу данных и делов то...и будут отчеты и выписки...все что угодно
Не люблю использовать неизвестный программный продукт, особенно для таких целей!!
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 20:57
Бюджетник-пенсионер написав:
Вот тарифы: http://www.deltabank.com.ua/upload/pdf/ ... blivii.pdf
Как видим, там указана только одна сумма - 25 у.е.
Мне думается, что если банк и надумает поднять стоимость услуг - он заблаговременно Вас об этом предупредит, а Вы уже сами решите, стоит ли продолжать сотрудничество.
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 21:07
ПозитифчеГ написав:Sain написав:Stealth написав:Sain написав: Я не проти, чекаємо відповіді від представників. Якщо будуть робити власну софтину, без ofx не обійдуться, а значить буде можливість підключати щось своє. Мені б ця можливість теж згодилась)))
Так там столько возможностей бы появилось для адресной рекламы, нацепили бы банер и транслировали бы по ID - клиента акционные и рекламные предложения, вместо того чтобы по почте слать.
В принципі ідея цікава, але по функціональності їх софт не обгонить китів)) Тому більшість транзакції всерівно копіюватиме в іншу програмку, наприклад в цю sanuel.com/ru/family/new10.html ))
Да возьмите даже обычный Access и напишите там базу данных и делов то...и будут отчеты и выписки...все что угодно Не люблю использовать неизвестный программный продукт, особенно для таких целей!!
Я б не називав продукт, який на ринку займає лідерські позиції з 2004 року і отримував звання "софт року" невідомим))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 21:26
Sain, кинь ключик уж больно понравилось)
-
Stealth
-
-
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 21:43
Stealth написав:Sain, кинь ключик уж больно понравилось)
Без проблем. Уже скинул всем кто просил)
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 21:48
Sain написав:Stealth написав:Sain, кинь ключик уж больно понравилось)
С П А С И Б О! 
-
Stealth
-
-
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 21:55
Stealth написав:Sain написав:Stealth написав:Sain, кинь ключик уж больно понравилось)
С П А С И Б О! 
Пользуйтесь на здоровье
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 22:31
Sain написав:Stealth написав:Sain написав:Stealth написав:Sain, кинь ключик уж больно понравилось)
С П А С И Б О! 
Пользуйтесь на здоровье
А где ключики то берете...если не секрет конечно )
-
ПозитифчеГ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 22:36
Sain написав:ПозитифчеГ написав:Sain написав:Stealth написав:Sain написав: Я не проти, чекаємо відповіді від представників. Якщо будуть робити власну софтину, без ofx не обійдуться, а значить буде можливість підключати щось своє. Мені б ця можливість теж згодилась)))
Да возьмите даже обычный Access и напишите там базу данных и делов то...и будут отчеты и выписки...все что угодно Не люблю использовать неизвестный программный продукт, особенно для таких целей!!
Я б не називав продукт, який на ринку займає лідерські позиції з 2004 року і отримував звання "софт року" невідомим))
с2004...ого так что нормальная прога? А можно и мне тогда ключик...поизучаю... 
-
ПозитифчеГ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2010 22:53
ПозитифчеГ написав:Sain написав:Stealth написав:Sain написав:Stealth написав:Sain, кинь ключик уж больно понравилось)
С П А С И Б О! 
Пользуйтесь на здоровье
А где ключики то берете...если не секрет конечно )
Бета-тестер
-
Sain
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|