|
|
![]() Сегодня Приватбанк понизил ставки и они сравнялись с докризисными(лето 2008)
![]()
![]() Спеціально для форумчан, які не заглядають на гілку Сбєрбанку, цитата з квестора, яка мене вразила (з різних міркувань):
... ПС...але для ринку ( і відповідно- клієнтів) було би краще щоб Сбєр купив Ощад...чомусь ця ідея не виникає...а дарма...держава позбулася б "недобанку"..бюджет отримав би такі йому потрібні гроші.. клієнти в "глибинці" отримали б право вибору...Приват ( там же- " в глибинці") потужного конкурента....а росіяни-6 тисяч відділень...і Нафтогаз у боржниках( просто пєсня).... наприкінці стояв такий смайлик ![]() Ваша думка??? (жирним шрифтом виділено мною) ![]() Подскажите пожалуйста от какой суммы открытого депозита банк уведомляет налоговую?
Как Вы считаете открыть небольшие депозиты краткосрочные в разных банках из: Ощадбанк, Сбербанк России, Форум, Укрсиббанк, Укрсоцбанк - это надежный выбор? Цель - сохранить. Первый раз в жизни хочу открыть депо.
![]()
http://www.sdfm.gov.ua/articles.php?cat_id=239&lang=uk ![]() Посібник з вибору банку.
Ну...якщо перший раз. Навчимо. Процес вибору банку або банків( хоча, для мене особисто, не зовсім зрозумілим є бажання деяких форумчан- тіпа "диверсифіковуватись" , бігаючи по багатьох банках..та й ще в таку спеку.. максимум два-три НАЙКРАЩИХ....це якщо грошей, ну дуже вже багато..а так ...і одного досить) складається з наступних етапів: 1. Перечитуєте цю гілку з початку і до самого кінця. Це займе-день. 2.Перечитуєте усьо що знайдете в неті і на папері про власників банку котрий Ви хочете ощасливити своїм депо. Це займе -день. 3. Перечитуєте усі наявні рейтинги та хфінансові "аналізи" попередньо відібраних банків та всі відгуки і характеристики клієнтів , конкурентів та експертів. Це займе-день. Далі НАЙважливіший етап( він займе хвилин 30)..по закінченню цих трьох днів..випиваєте 150-250грам доброї ( це важливо-тільки доброї) горівки і після легкої(!) закуски лягаєте спати. Вранці (після обовязкового-стадіон, душ, легкий сніданок) поголившись і легенько освіжившись Фаренгейтом Ви йдете до ЦЕНТРАЛЬНОГО ( це теж важливо) офісу ( або регіональної філії) ...заходити всередину...спілкуєтесь з працівниками ..гуляєте...сидите і читаєте буклєти...ловите ритм ..атмосферу..кольори..запахи ..потім УВАГА виходите надвір...стаєте навпроти цього банку ..дивитесь на нього і запитуєте себе .. "Мені НЕ страшно залишити тут свої гроші на найближчі 10 років??" Якщо Вам боязно залишити їм свої гроші на 10років..ВАМ цей банк НЕ потрібен і 10 хвилин...розвертаєтесь і йдете ГЕТЬ. ..і без варіантів..... ![]() ..якщо Вам НЕ страшно...переступаєте поріг обраного Вами банку і відкриваєте депо. ПС...лише 3 дні і 30 хвилин часу...і ВИ самі зробите правильний і ВЛАСНИЙ вибір. Востаннє редагувалось квестор в П'ят 02 лип, 2010 18:31, всього редагувалось 5 разів.
![]()
,,,,,))) ![]() 2квестор: а разве в условиях наших политических и экономических реалий возможно предусмотреть развитие событий на 10 лет вперед?
|
|