БАНК «ХРЕЩАТИК» ЗБІЛЬШИВ ДЕПОЗИТНИЙ ПОРТФЕЛЬ ЮРОСІБ НА 16,8%
http://www.xcitybank.com.ua/prescenter/ ... /2010/307/
|
|
БАНК «ХРЕЩАТИК» ЗБІЛЬШИВ ДЕПОЗИТНИЙ ПОРТФЕЛЬ ЮРОСІБ НА 16,8%
http://www.xcitybank.com.ua/prescenter/ ... /2010/307/
Добрий день. Коли відновиться активне кредитування? Чи вийде воно на до кризовий рівень?
Лілія 23.06.10 17:51 З поліпшенням ситуації з банківською ліквідністю, яка досягла рекордного рівня у понад 29 млрд грн, банки розпочали активно кредитувати. І не тільки корпоративних клієнтів, а й фізичних осіб. Проте, гадаю, кредитування вже ніколи не вийде на докризовий рівень, оскільки банки змінили свої підходи до оцінки позичальників, стали більш жорсткішими, принциповішими. Таких «подарункових» кредитів, що перетворили багато українців на вередливих малюків, котрі живуть за принципом «хочу і беру», а не «чи можу», вже не буде. З інтерв'ю Гриджука. Мені все ж таки здається, що вихід на докризовий рівень реальний..
Tarasov2
Ну конечно реальный!!! уже по-моему все начинает приходить в себя...
нравятся мне такие люди .... "докризовий рівень" - это как ? когда кредиты раздают направо и налево, даже не глядя а в кредитные истории, а то и воруя под шумок сотни миллионов, а потом с грохотом валятся десятки банков ? bolex
ну не все такие банки... да и узнать кто такой не так сложно - у кого кредитов больше, чем депозитов то и относится к таким "раздам налево и направо". и таких банков вообще не должно быть. их надо стереть, удалить.
bolex
По-моему раздавали налево и на право в большинсте банки типа Альфа, Дельта и тп... Остальные как-то по скромнее были...
Я мав на увазі кількісний рівень, а що стосується якісного, звичайно не може бути такої масової халатності.
ладно, а если банк часть фпг, и раздавал больше чем депозитил, и раздавал не на покупку кофемолки, а на свои предприятия (т/е входящие в фпг), а предприятия в основном промышленной напрвленности, а сейчас пока еще все стоит (кризис никто не отменял), то эти банки жить не должны? а может проблема выбора как вкладчика? а может не надо забывать что вклад тоже бизнес со своими рисками?
Такой подход не совсем верный. Банк привлекает деньги не только за счет депо.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||