Хочу немного побыть Будивельныком и прогрузить уважаемых форумчан цифирями. Логика продаванов не уступает логике блондинок. Если я что-то не правильно понял – поправьте меня, пожалуйста. На сегодняшний день продавановские цены на хрущёвки в Зажопинске имеют следующие (СРЕДНИЕ) значения:
1 к – 30 кв.м. – 25.000 у.ёв
2 к – 45 кв.м. – 30.000 у.ёв
3 к – 60 кв.м. – 35.000 у.ёв
Проследив несложную математическую закономерность, школьник 6 класса Вам ответит, что продавановская хотелка составляет 15 кв.м. = 5.000 у.ёв. Следовательно, 30 кв.м. = 10.000 у.ёв. Смотрим еще раз на 1 к – 30 кв.м. – 25.000 у.ёв.
http://www.delovoy.sumy.ua/?p=advertisement&a=view&r=3 http://www.shansplus.com.ua/index.php Повторюсь, это СРЕДНИЕ продавановские значения цифирей на хрущи.
«Может в консерватории что-то подправить?» (с)
Хотелось бы прочитать объяснение самогО пана Будивельныка.
Жив я біля Гавро 1 і не купляв би квартири:
- там йде Московський проспект і на міст до Троєщини (там дуже шумно, грязно і постійні пробки, навіть на виїзді з Гавро)
- ділянка там опасна, так як схоже на те, що висушували землю, враховуючи бездарність наших будівельників думаю проблеми таки будуть в будинку
Ще є по дріб"язку там проблеми, але то вже справа тих хто купляє. Думаю в такому домі можна жити бідним. в кого іншого виходу немає. Але в бідних думаю немає більше ніж пів мільйона гривень.
Batter написав:Жив я біля Гавро 1 і не купляв би квартири: - там йде Московський проспект і на міст до Троєщини (там дуже шумно, грязно і постійні пробки, навіть на виїзді з Гавро) - ділянка там опасна, так як схоже на те, що висушували землю, враховуючи бездарність наших будівельників думаю проблеми таки будуть в будинку
Ще є по дріб"язку там проблеми, але то вже справа тих хто купляє. Думаю в такому домі можна жити бідним. в кого іншого виходу немає. Але в бідних думаю немає більше ніж пів мільйона гривень.
Batter написав:Жив я біля Гавро 1 і не купляв би квартири: - там йде Московський проспект і на міст до Троєщини (там дуже шумно, грязно і постійні пробки, навіть на виїзді з Гавро) - ділянка там опасна, так як схоже на те, що висушували землю, враховуючи бездарність наших будівельників думаю проблеми таки будуть в будинку
Шановний, якщо Ви бідними називаєте людей, які мають півмільйона гривень, то хто ж тоді по Вашому до середнього класу відноситься?
ant_sever написав: А если сравнивать с Г. Сталинграда 53б и 55 ???
Жив навпроти Г. Сталінграду 55 - там мені подобалось. Більш тихіше, зеленіше і магазинів достатньо і продуктовий ринок на ст.м. Героїв Дніпра.
До Дніпра не далеко є де погуляти. Набережна там гарна якщо йти вниз (до Мінської)
mation написав: Шановний, якщо Ви бідними називаєте людей, які мають півмільйона гривень, то хто ж тоді по Вашому до середнього класу відноситься?
Як на мене це також парадокс - жити треба в поганих умовах (м"яко кажучи), а гроші хотять як за пристойне житло. На мою думку в місті в квартирах (голубятнях) мають жити бідні.
Середній клас і багаті жити мають на околиці - де є свій особняк. Де можна вийти, прогулятися, де дітей можна нормально виховувати (а не тримати постійно в 4 стінах де вони дах зносять). Де можна побудувати свій гараж на 1-2 машини.
Хочу немного побыть Будивельныком и прогрузить уважаемых форумчан цифирями. Логика продаванов не уступает логике блондинок. Если я что-то не правильно понял – поправьте меня, пожалуйста. На сегодняшний день продавановские цены на хрущёвки в Зажопинске имеют следующие (СРЕДНИЕ) значения: 1 к – 30 кв.м. – 25.000 у.ёв 2 к – 45 кв.м. – 30.000 у.ёв 3 к – 60 кв.м. – 35.000 у.ёв Проследив несложную математическую закономерность, школьник 6 класса Вам ответит, что продавановская хотелка составляет 15 кв.м. = 5.000 у.ёв. Следовательно, 30 кв.м. = 10.000 у.ёв. Смотрим еще раз на 1 к – 30 кв.м. – 25.000 у.ёв
А Ви розгляньте не крізь призму кв метрів .
Отже
Спочатку до квартири підводять комунікації , сходову клітку і ці комунікації лягають в ціну .При чому що до однокімнатної що до трьохкімнатної вартість підведення коммунікацій - однакові.
Таким чином квартира складається з :
однокімнатна ------комунікації +2 х 15 кв м
двохкімнатна ------комунікації +3 х 15 кв м
трьохкімнатна ------комунікації +4 х 15 кв м
Тепер зрозуміли чи ні А якщо зрозуміло то може не продаванська хотелка щось не правильно робить , а у Вашій особистій консерваторії щось міняти потрібно .