|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 14 лип, 2010 09:57
Картинку по моей наводке оперативно поменяли:
А вот бонус зажали 
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 10:02
Спасибо, понял.
Ну "большинство наших граждан - через оптовый рынок валюты" -
Тогда еще вопрос - в каком банке можно поменять одну валюту на другую (желательно минуя гривну) с минимальной комиссией ?
Или что-то типа мультивалютной карточки 
-
Философ
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 10:35
sola написав:Картинку по моей наводке оперативно поменяли: А вот бонус зажали 
Здається, картинку все таки не поміняли))))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 10:48
Irinka написав:Sain написав:Завтра мене очікує аналогічна процедура. Зранку покину гривні на депозит і спробую відкрити до свого ЗГО ще 3 ЗГД)) Побачемо, що мені скажуть у відділенні...
Добрый день, что-то мне подсказывает, что сразу после пополнения ЗГ деп оформить не получится, нужно чтобы средства зачислились на счет, прошло обновление системы - в интернет-банке сумма вклада увеличится ведь только на следующий день, хотя..  И кстати говоря: Sain написав:.. 5) Чи можна перейти з плану ЗГ "Особливий" на ЗГ "Депозитний" без зміни пластика та номерів рахунків? ...
Не хотите попробовать? Delta official написав:.. 5/ Банк може розглянути можливість такого переходу в індивідуальному порядку, .. Ваш Дельта Банк.
Вирішив не пробувати. Мені не віриться, що ЗГД буде безкоштовний пожиттєво, тому хочу зберегти можливість в подальшому користуватись ЗГО за 199грн в рік)
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 11:28
Sain написав: Вирішив не пробувати. Мені не віриться, що ЗГД буде безкоштовний пожиттєво, тому хочу зберегти можливість в подальшому користуватись ЗГО за 199грн в рік)
Предусмотрительно весьма 
-
Irinka
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 11:35
Irinka написав:Sain написав: Вирішив не пробувати. Мені не віриться, що ЗГД буде безкоштовний пожиттєво, тому хочу зберегти можливість в подальшому користуватись ЗГО за 199грн в рік)
Предусмотрительно весьма 
Все таки тут картки без незнижувального залишку та наявний екстренний овердрафт. Штука корисна, якщо закордоном коштів не вистачить)))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 11:40
Sain написав:Irinka написав:Sain написав:Завтра мене очікує аналогічна процедура. Зранку покину гривні на депозит і спробую відкрити до свого ЗГО ще 3 ЗГД)) Побачемо, що мені скажуть у відділенні...
Добрый день, что-то мне подсказывает, что сразу после пополнения ЗГ деп оформить не получится, нужно чтобы средства зачислились на счет, прошло обновление системы - в интернет-банке сумма вклада увеличится ведь только на следующий день, хотя..  И кстати говоря: Sain написав:.. 5) Чи можна перейти з плану ЗГ "Особливий" на ЗГ "Депозитний" без зміни пластика та номерів рахунків? ...
Не хотите попробовать? Delta official написав:.. 5/ Банк може розглянути можливість такого переходу в індивідуальному порядку, .. Ваш Дельта Банк.
Вирішив не пробувати. Мені не віриться, що ЗГД буде безкоштовний пожиттєво, тому хочу зберегти можливість в подальшому користуватись ЗГО за 199грн в рік)
а почему вы тогда думаете что 199грн будет пожизненно?
мне кажется что ЗГО будет полюбому дороже ЗГД
и те кто оформили первыми получили ЗГП 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 11:52
J написав:Sain написав:Irinka написав:Sain написав:Завтра мене очікує аналогічна процедура. Зранку покину гривні на депозит і спробую відкрити до свого ЗГО ще 3 ЗГД)) Побачемо, що мені скажуть у відділенні...
а почему вы тогда думаете что 199грн будет пожизненно? мне кажется что ЗГО будет полюбому дороже ЗГД и те кто оформили первыми получили ЗГП 
ЗГП 
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 15:21
Sain написав:........ Вирішив не пробувати. Мені не віриться, що ЗГД буде безкоштовний пожиттєво, тому хочу зберегти можливість в подальшому користуватись ЗГО за 199грн в рік)
так вже ж за РКО ЗГО не 199 а 299 грн
-
YaVI
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 16:00
YaVI написав:Sain написав:........ Вирішив не пробувати. Мені не віриться, що ЗГД буде безкоштовний пожиттєво, тому хочу зберегти можливість в подальшому користуватись ЗГО за 199грн в рік)
так вже ж за РКО ЗГО не 199 а 299 грн
Для нових клієнтів - так, а для нас вартість залишається 199))))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему