|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 14 лип, 2010 16:04
Sain
Цей тариф застосовується не тільки для поточного року дії карти, а й для наступного? Я правильно Вас зрозумів?
-
YaVI
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 16:16
Кілька слів про сьогоднішній візит в Дельту. Дійсно, відкривають 3 ЗГО. Слова представників банку підтвердились. Завтра буду відкривати собі. Так що всім бажаючим отримати «халявний» золотий пластик раджу скористатись можливістю.
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 16:19
YaVI написав:Sain Цей тариф застосовується не тільки для поточного року дії карти, а й для наступного? Я правильно Вас зрозумів?
Саме так. Діє на постійній основі.
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 16:41
А тим часов Дельта банк піднявся до 13-го місця в рейтингу. Ще тиждень і ми будемо в першій 3-ці
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 17:18
Sain написав:А тим часов Дельта банк піднявся до 13-го місця в рейтингу. Ще тиждень і ми будемо в першій 3-ці
Укргазбанк, похоже, всех сотрудников и их родственников обязал за него голосовать. Другого объяснения, почему этот недобанк в первой пятерке, я не вижу.
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 17:20
sola написав:Sain написав:А тим часов Дельта банк піднявся до 13-го місця в рейтингу. Ще тиждень і ми будемо в першій 3-ці
Укргазбанк, похоже, всех сотрудников и их родственников обязал за него голосовать. Другого объяснения, почему этот недобанк в первой пятерке, я не вижу.
В Укргазі робочий день починається з того, що всі співробітники заходять на сайт "Дело" и голосують за свій банк))) У них дане посилання на домашню сторінку встановлене))))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 17:35
Sain написав:В Укргазі робочий день починається з того, що всі співробітники заходять на сайт "Дело" и голосують за свій банк))) У них дане посилання на домашню сторінку встановлене))))
В организации, где работаю я, айпишник один  так бы я рейтинг живо подняла
но не совсем "народное" голосование получится..
-
Irinka
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 17:45
Irinka написав:Sain написав:В Укргазі робочий день починається з того, що всі співробітники заходять на сайт "Дело" и голосують за свій банк))) У них дане посилання на домашню сторінку встановлене))))
В организации, где работаю я, айпишник один  так бы я рейтинг живо подняла  но не совсем "народное" голосование получится..
Є така штука - TOR називається. Можна кожний запит з різного ІР пускати)))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 17:50
Накрутить рейтинг не проблема - есть куча разных прокси.
"Але ж це не наш метод" 
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 18:01
sola написав:Накрутить рейтинг не проблема - есть куча разных прокси. "Але ж це не наш метод" 
100%, але індустріал банк накрутив рейтинг, так що якщо ми законно його не обгонимо, прийдеться вдаватись до хитрощів)))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему