|
Банк Восток (2005 - 2019) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 02 лип, 2010 05:21
sserge написав:reef написав:sserge написав:зрите в корень... :D ...столбов пока хватает..пумб..так что прощаемся с хоумом без сожаления... :D
Что-то я у ПУМБа не разглядел что-либо привлекательное..?
дык...счас то ниче интересного...я застолбил в начале года баксы под 14.5%... :D
А не под 14,2? 14.5 вроде небыло в этом году.
-
minus15k$
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 12:24
minus15k$ написав:sserge написав:reef написав:sserge написав:зрите в корень...  ...столбов пока хватает.. пумб..так что прощаемся с хоумом без сожаления... 
дык...счас то ниче интересного...я застолбил в начале года баксы под 14.5%... 
именно 14.5..в феврале 2010...седня пополнил...без проблем.. 
-
sserge
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 15:21
sserge написав:minus15k$ написав:sserge написав:reef написав:sserge написав:зрите в корень...  ...столбов пока хватает.. пумб..так что прощаемся с хоумом без сожаления... 
дык...счас то ниче интересного...я застолбил в начале года баксы под 14.5%... 
именно 14.5..в феврале 2010...седня пополнил...без проблем.. 
Наверное по акции тянули дополнительный процент?
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 19:12
подскажите плиз, есть ли у Хоума програма лояльности для клиентов??? А то на их сайте ничего ненашел!!!!!
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лип, 2010 11:30
На бакс нету. Сам хотел получить, но не дали.
-
voloha
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 лип, 2010 01:02
ihorsic написав:подскажите плиз, есть ли у Хоума програма лояльности для клиентов??? А то на их сайте ничего ненашел!!!!!
Нет у них никакой программы лояльности - им больше деньги вообще не нужны.  Благо, что хоть долларовый депо отдали без проблем и в срок, ну а под ихние нынешние проценты пусть альтруисты вкладывают. 
-
chess
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 13:40
Люди!!! Не вірте цьому банку!!! Цу - аферисти. Я оформив кредит у цьому банку 4ри роки назад, погасив той кредит і через рік узяв другий. Все було нормально, а перед кінцем погашення кредиту мені раптово почали дзвонити, писати, що я не погашаю кредит, навіть погрожують подати до суду. Як потім я вияснив, просто банк не закрив попередній рахунок і ці гроші ішли на нього. Який дебілізм, не провірити і не перекинути з одного рахунку на інший. Тож це звичайна афера!!! Звичайно я пишу позов до суду. м. Івано-Франківськ в.Симоненка 20.52. О.Г.Нестеренко.
-
olekca1949
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 22:48
olekca1949 написав:Люди!!! Не вірте цьому банку!!! Цу - аферисти. Я оформив кредит у цьому банку 4ри роки назад, погасив той кредит і через рік узяв другий. Все було нормально, а перед кінцем погашення кредиту мені раптово почали дзвонити, писати, що я не погашаю кредит, навіть погрожують подати до суду. Як потім я вияснив, просто банк не закрив попередній рахунок і ці гроші ішли на нього. Який дебілізм, не провірити і не перекинути з одного рахунку на інший. Тож це звичайна афера!!! Звичайно я пишу позов до суду. м. Івано-Франківськ в.Симоненка 20.52. О.Г.Нестеренко.
Это разгильдяйство! Но вряд ли за это стоит называть их аферистами.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 01:03
reef написав:olekca1949 написав:Люди!!! Не вірте цьому банку!!! Цу - аферисти. Я оформив кредит у цьому банку 4ри роки назад, погасив той кредит і через рік узяв другий. Все було нормально, а перед кінцем погашення кредиту мені раптово почали дзвонити, писати, що я не погашаю кредит, навіть погрожують подати до суду. Як потім я вияснив, просто банк не закрив попередній рахунок і ці гроші ішли на нього. Який дебілізм, не провірити і не перекинути з одного рахунку на інший. Тож це звичайна афера!!! Звичайно я пишу позов до суду. м. Івано-Франківськ в.Симоненка 20.52. О.Г.Нестеренко.
причем разгильдяйство не банка, а клиента. даже маленькие дети знают, что при погашении кредита в банке надо взять справку о взаимном отсутствии финансовых претензий. я так понимаю, что справка не бралась, а без нее можно позов хоть в ООН подавать - выигрыш будет за банком.
-
zanachka
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 08:54
zanachka написав:reef написав:olekca1949 написав:Люди!!! Не вірте цьому банку!!! Цу - аферисти. Я оформив кредит у цьому банку 4ри роки назад, погасив той кредит і через рік узяв другий. Все було нормально, а перед кінцем погашення кредиту мені раптово почали дзвонити, писати, що я не погашаю кредит, навіть погрожують подати до суду. Як потім я вияснив, просто банк не закрив попередній рахунок і ці гроші ішли на нього. Який дебілізм, не провірити і не перекинути з одного рахунку на інший. Тож це звичайна афера!!! Звичайно я пишу позов до суду. м. Івано-Франківськ в.Симоненка 20.52. О.Г.Нестеренко.
причем разгильдяйство не банка, а клиента. даже маленькие дети знают, что при погашении кредита в банке надо взять справку о взаимном отсутствии финансовых претензий. я так понимаю, что справка не бралась, а без нее можно позов хоть в ООН подавать - выигрыш будет за банком.
так по первому кредиту банк финансовых претензий и так не имеет,
а насчет ООН, то я думаю что выписку по счету можно взять хоть через 10 лет
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-