Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14291430143114321433 ... 2815>
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2010 22:54

Вы читать умеете??? Я вырос по должности-знаниям на 3 ступеньки!!!
Сегодняшний спец на моей той работе получает 5 тыс. грн максимум!
Никаких 20 раз нет и в помине!

Ми говоримо про що :?: Про нерухомість :!:
Так от нерухомість росла в цінін однаково з ростом Ваших і моїх доходів , адже ніхто і ніколи не ставив завдання забезпечити всіх і вся . Забезпечили в СРСР по 7,88 м кв на особу ( рівень забезпеченності , вище якого не ставили на чергу на покращення житла ) і все . Хочеш далі - працюй , заробляй на кооператив , або їдь в Тьму таракань безлюдну , якийсь оборонний завод або атомну станцію будувати .
А от той золотий мільон який умудрився свої доходи в 20 разів підняти і став тим рушієм цін , який скупив все збудоване за цих 10 років .( 75 млн кв м приблизно = 900 000 квартир )
Якби доходи цього першого мільону зрослиб в 100 разів , повірте практично на туж величину зросла б ціна на житло .
в 2000 году я был молодым специалистом опытом работы 1 год..... ЗП 150 долларов по тому курсу 825 грн. на руки

Напевно були хорошим :wink: молодим спеціалістом :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2010 23:21

budivelnik написав:
Вы читать умеете??? Я вырос по должности-знаниям на 3 ступеньки!!!
Сегодняшний спец на моей той работе получает 5 тыс. грн максимум!
Никаких 20 раз нет и в помине!

Ми говоримо про що :?: Про нерухомість :!:
Так от нерухомість росла в цінін однаково з ростом Ваших і моїх доходів , адже ніхто і ніколи не ставив завдання забезпечити всіх і вся . Забезпечили в СРСР по 7,88 м кв на особу ( рівень забезпеченності , вище якого не ставили на чергу на покращення житла ) і все . Хочеш далі - працюй , заробляй на кооператив , або їдь в Тьму таракань безлюдну , якийсь оборонний завод або атомну станцію будувати .
А от той золотий мільон який умудрився свої доходи в 20 разів підняти і став тим рушієм цін , який скупив все збудоване за цих 10 років .( 75 млн кв м приблизно = 900 000 квартир )
Якби доходи цього першого мільону зрослиб в 100 разів , повірте практично на туж величину зросла б ціна на житло .
в 2000 году я был молодым специалистом опытом работы 1 год..... ЗП 150 долларов по тому курсу 825 грн. на руки

Напевно були хорошим :wink: молодим спеціалістом :D

Ох... Много поправок у вас уже...
Признаете что в 20 раз не выросли доходы или нет - так и не понял?
А они НЕ выросли во столько... А всего то в 7-8 раз.

А вот с Союза выросли в 20 раз... На что-то меньше, на что-то больше... Но если больше - то совсем незначительно... а на то что меньше - в разы даже...

Так вот если бы и недвига выросла во столько же... С 200$ (1300 грн) до 10 тыс грн по Мегакварталу - тогда бы я понял бы... А так она переоценена. По моему мнению на 20% еще можно упасть легко - но до конца года еще на 6% упадем легко. Мой прогноз не то что ваш - все еще в силе и менять его не собираюсь... :D
А мало ли это 20%? Так если сравнить со средней зарплатой - то годы работы :D
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2010 23:46

budivelnik написав:
И еще, те кто думает что кризис закончился глубоко ошибаются.

Криза-кризою.
Памятаю рік тому розповідали що вже практично підібрали житло але не зійшлись в ціні . Як там на сьогодні , скільки коштує те що тоді не купили . Якщо не помиляюсь Вам пропонували за 1300 , а Ви згоджувались на 1200 .
Чим все закінчилось :?:
Скажу по секрету, купил дешевле 1200. Получилось около 1160 долларов за квадрат. С оформлениями где-то в 1200 вложился. Так что в принципе, я свою задачу выполнил, почти год деньги были на депозите, заработал в круговую около 16% годовых процентов в корзине валют, подсобирал денег и купил квартирку Цены за этот период уменьшились в среднем баксов на 50-70 за квадрат. Сейчас есть двоякое чувство, я уже о нем говорил. В принципе полное отсутствие спроса-это неоспоримый факт, но есть и отсутствие сильно хороших и вменяемых предложений. Я свой вариант нашел на Позняках, считаю его хорошим. Есть люди которые и бесплатно туда не поехали бы жить, а захотели бы только квартиру на Крещатике например, так что каждому свое. Анализируя всю информацию на форуме где-то за год, можно сказать, что с прогнозами почти никто не угадал, но все-таки реальный тренд рынка пока идет очень медленно вниз, иногда с незначительными отскоками. Можно спрогнозировать, что очередной отскок будет в начале сентября и в ноябре до апреля опять вниз, а если сильно подорожает коммуналка то и крепко вниз.
Dimchickk

Подякував: 1 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лип, 2010 23:51

budivelnik написав:
Эх, говорили мне, что из вас экономист как из дерьма пуля...

А Ви головне рішення прийміть на підставі повідомлень тих хто про мене так говорить , а там і до Вашої власної кризи жанру вже буде не далеко .
Якщо обвалішок послухати , то житло негайно потрібно продавати по будь-якій ціні , бо завтра буде в 4-5 разів дешевше , а час поки обвалюватись житло буде можна й на гривневому депозиті пересидіти .
Вже житло продали і на гривневий депозит віднесли :?:
Якщо ні , то чому Ви вірити одним , а робите як дерьомові економісти радять .
Чому в ненависних бетонометрах застили :?:

Вы приравняли спрос на товары массового потребления к спросу на продукцию будівельнiй галузi

Щановний , Ви в трьох соснах не блукайте . Я не попит порівнював , я ціну виготовлення порівнював , при чому ціну виготовлення товарів з високою часткою енергоємності і низькою часткою доданної вартості .
Так що як тільки отрезвієте і Вас переведуть на другий курс , у Вас є можливість постаратись зрозуміти те що мною написане . .
Якщо для Вас тяжко три речення зрозуміти , мені Вас шкода

Голубчик, вы уважаемым-то меня не обзывайте.
Уважаете вы меня примерно так же как и я вас.

И шо, вы думаете, что БАЛЬШИЕ БУКВЫ вам помогут?
Так як основною імпортною складовою низькотехнологічних товарів до яких я відношу товари масового попиту легкої та харчової промисловості , а також сільського господарства і будівельну галузь , а також основний експортний потенціал держави металургію і мін добрива - є енергоносії , то й внутрішні ціни на ці товари в основному змінюються однаково.

Это кто написал?
И где вы тут "я ціну виготовлення порівнював"
Это что?:
то й внутрішні ціни на ці товари в основному змінюються однаково.

Реч идет об изменении цены (рост! рост!)
Или нет?
Вы говорите:
до яких я відношу товари масового попиту легкої та харчової промисловості , а також сільського господарства і будівельну галузь

Вы говорите:
Растут продукты = растет недвига.
Или нет?

Да, насчет пули я погорячился - подвела душевная мягкость...
Зарубите себе на носу: спрос определяет изменение цены.
Спрос, а не сибистоимость.
Обеспеченный покупательский спрос, а не цена и количество енергоносіїв вбуханных при изготовлении продукта.
Отакои.

ЗЫ. Свои фантазии на тему моего статуса, состояния, а также вашу жалость можете засунуть себе в... бетон.
NEMO

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2010 00:07

jde написав: А так она переоценена. По моему мнению на 20% еще можно упасть легко - но до конца года еще на 6% упадем легко. Мой прогноз не то что ваш - все еще в силе и менять его не собираюсь... :D
А мало ли это 20%? Так если сравнить со средней зарплатой - то годы работы :D

20%? Т.е. 1600*.8=1280. А это уже сделает такую недвижимость инвестиционно-привлекательнее депозитов? Ведь насколько я помню, возвращение инвестиционной привлекательности недвижимости с учетом исключительно текущего дохода от аренды как главного условия прекращения снижения цен - это Ваш главный тезис.
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2010 00:11

Dimchickk написав:
budivelnik написав:

Криза-кризою.
Памятаю рік тому розповідали що вже практично підібрали житло але не зійшлись в ціні . Як там на сьогодні , скільки коштує те що тоді не купили . Якщо не помиляюсь Вам пропонували за 1300 , а Ви згоджувались на 1200 .
Скажу по секрету, купил дешевле 1200. Получилось около 1160 долларов за квадрат. С оформлениями где-то в 1200 вложился. Так что в принципе, я свою задачу выполнил, почти год деньги были на депозите, заработал в круговую около 16% годовых процентов в корзине валют, подсобирал денег и купил квартирку Цены за этот период уменьшились в среднем баксов на 50-70 за квадрат. Сейчас есть двоякое чувство, я уже о нем говорил. В принципе полное отсутствие спроса-это неоспоримый факт, но есть и отсутствие сильно хороших и вменяемых предложений. Я свой вариант нашел на Позняках, считаю его хорошим. Есть люди которые и бесплатно туда не поехали бы жить, а захотели бы только квартиру на Крещатике например, так что каждому свое. Анализируя всю информацию на форуме где-то за год, можно сказать, что с прогнозами почти никто не угадал, но все-таки реальный тренд рынка пока идет очень медленно вниз, иногда с незначительными отскоками. Можно спрогнозировать, что очередной отскок будет в начале сентября и в ноябре до апреля опять вниз, а если сильно подорожает коммуналка то и крепко вниз.

да выбор хороших квартир сокращается.... но если повезёт то можно попасть на то что тебе нужно по вменяемой цене... индексы вниз тянет всяческий неликвид... не секрет что наиболее завышеная цена метра была не в новых хороших домах а как ни странно в малогабаритных хрущобах и гостинках... вот они то и коректируются
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2010 00:23

Dimchickk написав:
budivelnik написав:

Криза-кризою.

я угадал :lol: именно это и говорил - вниз,НО очень медленно и долго :lol:

П.С. Праздравляю с покупкой :!: А еще скажите некоторым "задроченным " умникам, что вы не олень, не лох ( это они называют так людей которые покупают недвижимость сейчас) а просто у вас есть деньги, возможность и желание. :lol:
ВИТУС

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2010 00:40

Голубчик, вы уважаемым-то меня не обзывайте.
Уважаете вы меня примерно так же как и я вас.

Я на відміну від Вас поважаю будь яку людину і на третьому повідомленні не порівнюю опонентів ніз пяними студентами першого курсу , ні з кулями з гімна.
Отже спочатку навчіться контролювати свої емоції , а потім повчайте інших .
Вы говорите:
Растут продукты = растет недвига.
Или нет?

Так , тільки кожен ріст має свою особливість і повязана ця особливість з терміном на протязі якого виготовляється данний товар , але в тривалому проміжку часу ( років з пять ) як продукти так і нерухомість ростуть приблизно на однакові величини .
Зарубите себе на носу: спрос определяет изменение цены.
Спрос, а не сибистоимость.
Обеспеченный покупательский спрос, а не цена и количество енергоносіїв вбуханных при изготовлении продукта

Різниця між ціною продажі і собівартістю продукту показує наскільки сильно данний продукт потрібен саме зараз . На сьогодні внаслідок проблем з визначенням впевненості в майбутньому , ціна нерухомості дуже близько наблизилась до собівартості , що в свою чергу автоматично зменшила кількість новобудов .
Як тільки ситуація поміняється , виникне й попит ( гроші в населення як були так і залишились )
ЗЫ. Свои фантазии на тему моего статуса, состояния, а также вашу жалость можете засунуть себе в... бетон
.
Що ж Вам тим самим кінцем в те саме місце .

ПС
Не розумію тільки з чим повязанна ця зайва емоційність :?:
Наступив десь на хворий мозоль :?: Чи вже встигли житло продати тутешніх аналітиків наслухавшись і ніяк назад відкупитись не в стані :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2010 00:55

Ох... Много поправок у вас уже...
Признаете что в 20 раз не выросли доходы или нет - так и не понял?

1 Признаю , що в будь-якого нормального спеціаліста за останніх 10 років доходи виросли як мінімум в 20-30 разів .
2 Для людини яка лежить на посаді і не прогресує , але при цьому хоч щось робить , за останні 10 років доходи виросли в 1800/230=7,8 рази
3 Для алконавта , або нероби - доходи могли вирости на якусь меншу ніж навіть 7,8 разів величину .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2010 00:57

да выбор хороших квартир сокращается.... но если повезёт то можно попасть на то что тебе нужно по вменяемой цене... индексы вниз тянет всяческий неликвид... не секрет что наиболее завышеная цена метра была не в новых хороших домах а как ни странно в малогабаритных хрущобах и гостинках... вот они то и коректируются

Таким чином для мене ясно , чому в мене ціни ростуть , а індекси падають .
Я ж хрущовками не торгую , в мене тільки новобудови :D
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 14291430143114321433 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти