|
Банк Форум - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 20 лип, 2010 13:23
idiklip написав:Sain написав:Ще є люди, що досі вірять в безкоштовне закриття пластика у Форумі? досрочно за деньги!
А срок договора - это окончание действия карты?
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 13:54
ПозитифчеГ написав:idiklip написав:Sain написав:Ще є люди, що досі вірять в безкоштовне закриття пластика у Форумі? досрочно за деньги!
А срок договора - это окончание действия карты?
Ні, договір безстроковий, тому закриття карти - це дострокове розірвання договору.
Поки що єдине питання, яке виникає у мене, чи треба платити також за паперовий стоп-лист. Бо це додаткові 320 грн. за закриття...
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 15:47
Sain написав: Ні, договір безстроковий, тому закриття карти - це дострокове розірвання договору. ..
Вот это я попал...
-
minus15k$
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 15:58
minus15k$ написав:Sain написав: Ні, договір безстроковий, тому закриття карти - це дострокове розірвання договору. ..
Вот это я попал...
Ви не один)))
Якщо треба платити за 3 стоп-листи, то це вийде приблизно 420 грн, що перевищує вартість річного обслуговування Голд карт в банках, де я такі відкривав. Тому звичайна віза електрон в Форумі виходить дорожче візи голд багатьох українських банків
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 17:20
Sain написав:minus15k$ написав:Sain написав: Ні, договір безстроковий, тому закриття карти - це дострокове розірвання договору. ..
Вот это я попал...
Ви не один))) Якщо треба платити за 3 стоп-листи, то це вийде приблизно 420 грн, що перевищує вартість річного обслуговування Голд карт в банках, де я такі відкривав. Тому звичайна віза електрон в Форумі виходить дорожче візи голд багатьох українських банків
ну не перегибайте Вы так, достаточно одной таблэтки (С)
в Вашем случае 3*50=150грн
-
idiklip
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 17:38
idiklip написав:Sain написав:minus15k$ написав:Sain написав: Ні, договір безстроковий, тому закриття карти - це дострокове розірвання договору. ..
Вот это я попал...
Ви не один))) Якщо треба платити за 3 стоп-листи, то це вийде приблизно 420 грн, що перевищує вартість річного обслуговування Голд карт в банках, де я такі відкривав. Тому звичайна віза електрон в Форумі виходить дорожче візи голд багатьох українських банків
ну не перегибайте Вы так, достаточно одной таблэтки (С) в Вашем случае 3*50=150грн
Осталось теперь Форуму ввести месячную плату за пользование карточным/поточным счетом, как это сделали в Универсале. И вот тогда действительно, попали. Слов нет! Желаю Форуму с такими штучками как можно скорее покинуть рынок Украины!
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 18:43
Sain написав:sola написав:Sain написав:Єдине що не закриваю - вільний рух, бо там ідіотський пункт про ПЛАТУ за закриття картки. В інших банках такого ідіотизму нема.
Чогось не знайшов пункту про сплату за закриття у тарифах. Є лише "Постановка карток у стоп-список" за 50 гривень, але ж це не закриття, а тимчасове блокування, чи не так? до того ж, договір, п.4.2.7: клієнт має право "... закрити Картрахунок иа повернути Банку МПК"
Ок, процитую Всім, хто не читав, або не дуже уважно читав договір пункт про закриття карткового рахунку. 3. ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН 3.2. Клієнт зобов'язується 3.2.12. У випадку дострокового розірвання цього договору, до дати його розірвання погасити заборгованість перед банком у повному обсязі та ОПЛАТИТИ БАНКУ КОМІСІЮ ЗА БЛОКУВАННЯ ПЛАТІЖНОГО ІНСТРУМЕНТУ ТА ЙОГО ПОСТАНОВКУ В СТОП-ЛИСТ, згідно тарифів банку. ТАРИФИ 4. Постановка карток у стоп-список 4.1. Електронний стоп-список процесингового центру - 50 4.2. Електронний стоп-список платіжної системи - 50 4.3. Паперовий стоп-список - 40 у.о.
Не верю, что этот пункт будет так трактоваться. Кто-то уже "попал" или это из разряда предположений пока?
И что мешает снять с карты все деньги и дать договору закрыться в срок? Автопролонгации карточных договоров у Форума не предусмотрено, при выпуске карты после окончания срока ее действия нужно подписывать новый договор.
Востаннє редагувалось adeges в Вів 20 лип, 2010 18:45, всього редагувалось 1 раз.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 18:45
adeges написав:Sain написав:sola написав:Sain написав:Єдине що не закриваю - вільний рух, бо там ідіотський пункт про ПЛАТУ за закриття картки. В інших банках такого ідіотизму нема.
Чогось не знайшов пункту про сплату за закриття у тарифах. Є лише "Постановка карток у стоп-список" за 50 гривень, але ж це не закриття, а тимчасове блокування, чи не так? до того ж, договір, п.4.2.7: клієнт має право "... закрити Картрахунок иа повернути Банку МПК"
Ок, процитую Всім, хто не читав, або не дуже уважно читав договір пункт про закриття карткового рахунку. 3. ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН 3.2. Клієнт зобов'язується 3.2.12. У випадку дострокового розірвання цього договору, до дати його розірвання погасити заборгованість перед банком у повному обсязі та ОПЛАТИТИ БАНКУ КОМІСІЮ ЗА БЛОКУВАННЯ ПЛАТІЖНОГО ІНСТРУМЕНТУ ТА ЙОГО ПОСТАНОВКУ В СТОП-ЛИСТ, згідно тарифів банку. ТАРИФИ 4. Постановка карток у стоп-список 4.1. Електронний стоп-список процесингового центру - 50 4.2. Електронний стоп-список платіжної системи - 50 4.3. Паперовий стоп-список - 40 у.о.
Не верю, что этот пункт будет так трактоваться. И что мешает снять с карты все деньги и дать договору закрыться в срок? Автопролонгации карточных договоров у Форума не предусмотрено.
В який строк? Договір не має терміну дії
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 18:47
idiklip написав:Sain написав:minus15k$ написав:Sain написав: Ні, договір безстроковий, тому закриття карти - це дострокове розірвання договору. ..
Вот это я попал...
ну не перегибайте Вы так, достаточно одной таблэтки (С) в Вашем случае 3*50=150грн
Розкажіть, як у Вас вийшло 150 грн? Мені здається, що 50+50+40*8=420 грн., а не 150. Може я десь помилився? 
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 18:47
Sain написав:adeges написав:Sain написав:sola написав:Sain написав:Єдине що не закриваю - вільний рух, бо там ідіотський пункт про ПЛАТУ за закриття картки. В інших банках такого ідіотизму нема.
Не верю, что этот пункт будет так трактоваться. И что мешает снять с карты все деньги и дать договору закрыться в срок? Автопролонгации карточных договоров у Форума не предусмотрено.
В який строк? Договір не має терміну дії
Изучу пойду договор наверно 
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-