Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
asdface Берите загальну кількість акцій одного емітента перемножуєте на їх номінальну вартість і вираховуєте 0.02% від цієї суми. І так по кожному емітенту. Додаєте все це. Плюс абонплата 40 грн. (Абонплата не нароховується при нульових залишках на рахуку ЦП протягом місяця). От і маємо місячний платіж. Судя з Ваших даних, списувати кошти з поточного рахунку будуть раз в квартал. Майте на увазі, зберігач, ще й за листи, виписки по 20-50 грн. вираховує... А чому Вас понесло в той Приват? Он СЕБ 0.005%...
Елена777 написав:Пришло письмо Харциз - выплата дивов. Просят указать реквизиты, куда отправлять деньги или можно получить в кассе предприятия.
Я сам написал на Харцизск. трубный и указал реквизиты. Они перезвонили и уточняли. Вели себя вполне адекватно. Правда сказали, что 15% по любому удержат, т.к. я не киприот.))
Ждем вообщем.
По нафті, дозвонився наречші вчора ввечері реестратору, так і сказали всі відомості передали на Унафту, коли та буде переводить? - звоніть питайте там. Звонив по 3 телефонам - знову трубки ніхто не бере. На днях проїду проясню.
Yuri_T Мне вот интересно другое... "я от дедушки ушел, я от бабушки ушел..." укрнефтегаз - регистратор большей части энергетики, многие уже уходят из под него, где "укрнефтегаз" был ранее с лицензией? Да и Коломойский не в фаворе..
И второй момент... 29.10 - ой ли.. особенно в свете того, что укрнафта не приняла еще решение о дематериализации.. и решение это будет на том же собрании, в повестке которого значится переизбрание и отзыв Набсовета и рев.комиссии.. состоится ли?