Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14691470147114721473 ... 2815>
Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 13:03

Да, в многоэтажном строительстве около 6% от материалов.
По сути что против этой цифры?

1 Отже три повідомлення і не 2,8% , а 6 % , вже легше .
2 Проти цієї цифри здоровий глузд і вартість будівельних матеріалів .
Бетон - 500 грн за м куб - 1,6-2,2 тонни ваги , якщо це моноліт то при товщині стінки в 0,2 м - 10 м кв опалубки які потрібно виставити і за це все Ви хочете заплатити комусь 6 % від 500 грн , :?:
Ви вважаєте що за 30 грн брудними це хтось буде робити :?:
Найближча ціна яка на сьогоднішній день існує це 150-220 грн за м куб .. з яких чистими на руки платиться 100 - 150 грн , інше податки .
Те саме по цеглі , штукатурці .
Такі поняття як комунікації - це взагалі фантастика , там вартість робіт як правило вища від вартості матеріалів які при цьому використовуються . Прикиньте скільки коштує електричний дріт і скількуи коштує його прокласти .

Так що збийтесь з цифри 6 % , або перемножте її на 3-4 і якраз вийде раальний на сьогодні результат.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 13:09

budivelnik написав:
Поинтересуйтесь сколько в реале платят рабочим и бригадам приглашаемых застройщиками. Каковы нормы и оплата за эти нормы. Каковы штрафы за не выполнения норм. Какова там текучка и почему. А потом будете свои сказки про частное строительство и шабашников рассказывать

Я щось не зрозумів .
Ви і далі продовжуєте стверджувати що десь існує оплата в розмірі 1 / 20 від вартості використаних матеріалів :?:
Якщо так , то Ви в своєму житті до будівництва ближче ніж як через екран телевізора не підходили .
Один з прикладів
http://mkplus.dp.ua/price.php?ua

Механизированная разработка грунта____ мЗ________________ 25,00
Розробка грунту вручну________________ мЗ ________________ 50,00
Пристрій стрічкових фундаментів ________мЗ_______________ 200,00
Цегляна кладка червоною цеглою рядова__ мЗ_______________ 200,00__450 шт цегли = 450 грн
Кладка з шлакоблоку___________________ шт________________ 6,00
Цегляна кладка перегородок в 0,5 цегли ___м2 ________________50,00___60 шт цегли = 60 грн

ПОКРІВЕЛЬНІ РОБОТИ
Найменування робіт Од. вим. Ціна в грн. від:
Монтаж покрівельного профнастилу по готовій решетуванню ____м2___ 30,00
Монтаж покрівлі на металевий каркас_______________________ м2____ 60,00
Монтаж сотового поликарбонату ___________________________ м2 ____42,00

Мокрі процеси
Найменування робіт ________________Од. вим. __Ціна в грн. від:_________вартість матеріалу
Штукатурка стін по сітці __________________м2 __ 46,00______500 грн м куб х 0,02 м куб = 1 грн
Штукатурка стін вапняним розчином _______м2 __ 30,00
Штукатурка стін цементним розчином _____ м2__ 34,00

Ще приводити варіанти , чи самі пошукаєте .

Запомните, "проффесионал", у крупных застройщиков з/п - предмет кидков и экономии.
Это вам бесплатный урок по современной рыночной экономике Украины.

Казки можете розповідати і далі про те що хтось платить 5 копійок за покладену 1 штуку цегли , чи штукатурить по 0,5 грн кв метр . Це настільки маразм , що тут коментувати навіть нічого .

комната 2,5 высотах6мх3м 18м.кв. .
под штакатурку (6+3)*2*2,5 = 45 м.ка 45м.кв.*34грн =1530 грн 1 комната.
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 13:12

Теперь о новострое - если покопаться в архивах, можно найти, что я вынудил Вас признать - стоимость материалов (основа себестоимости) раздута искусственным образом

Коректніше було б спочатку привести цитату , де я щось признав , а вже потім робити на підставі цього висновки .
Я вважаю що ціна на буд матеріали роздувається в основному за рахунок росту гривневої ціни на енергоносії , а все інше йде аналогічно процесам в інших галузях економіки .

В нашем примере - декларируются высокие цены на новострои - из-за псевдовысокой себестоимости!
Так что если кирпич реально стоит (к примеру) 10 грн, а Киевгорстрой покупает его за 30 - то все Ваши расчеты исходящие из цены 30 гр - можно выбрасывать

Випустіть цеглу не по 800-1000 грн за тисячу штук , а 500 при аналогічній якості і я гарантую Вам збут цієї цегли в обємах які Ви в стані будете її виготовляти по 600 грн гарантовано . Ви забуваєте що крім КГС є ще десятки тисяч інших будівельних організації які не мають власного виробництва будівельних матеріалів .
Якщо Ви так впевнені в надприбутках однїєї з частинок будівельної галузі , чому Ви ще не захоплюєте цей ринок . Цеж не нанотехнології . закинуті цегольні є в кожному пятому селі . Віддадут даром , єдине модернізуйте і випускаєте якісний продукт .Особисто я знаю як мінімум дві закинуті цегольні в Львівській області
Великі Мости Сокальського р-ну
Судова Вишня Мостиського
Якщо хочете на протязі кількох днів знайду ще з десяток.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 13:16

budivelnik написав:
Да, в многоэтажном строительстве около 6% от материалов.
По сути что против этой цифры?

1 Отже три повідомлення і не 2,8% , а 6 % , вже легше .
.

От полной себестоимости около 3%, а от материалов около 6%.
Лишний раз доказываете, что в экономике вы полный Ноль.
К чему столько писать, если всем понятно, что вы нулевой?
Пустая трата времени и сил.
Хотите доказать, будет дорожать и найти дурачка?
Так вот кто халявы у нас ищет, горе-строители, которые зашли в тупик, и за счет остальных хотят решить свои проблемы.
Не получится. Можете не напрягаться. Время работает против вас.
Прожектор Перестройки

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 13:20

Кстати, только экономически неграмотные люди считают з/п только от стоимости материалов.
З/п - это статья в смете.
Еще раз доказывает, что будивельник простой шабашник, возомнивший себя светочем строительной отрасли.
Прожектор Перестройки

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 13:32

От полной себестоимости около 3%, а от материалов около 6%.
Лишний раз доказываете, что в экономике вы полный Ноль

Чим сильніше заганяють на слизьке , тим більше хамимо
Впізнаю Андрія_в
Добре будемо цифрами
cellar Додано: Сб 24 Лип, 2010 13:09
комната 2,5 высотах6мх3м 18м.кв. .
под штакатурку (6+3)*2*2,5 = 45 м.ка 45м.кв.*34грн =1530 грн 1 комната

Отже кісната 6 х 3 м = 18 м п стін х 2,5 м висоти = 45 м кв площі .
Товщина шару штукатурки -2 см , 0,02 м х 45 м кв = 0,9 м куб = 450 грн за матеріали
6 % від матеріалів 450 грн = 27 грн .
Згодні поштукатурити кімнату в 18 кв м за 27 грн :?:

Кстати, только экономически неграмотные люди считают з/п только от стоимости материалов.
З/п - это статья в смете.
Еще раз доказывает, что будивельник простой шабашник, возомнивший себя светочем строительной отрасли

Хто з нас економічно не грамотний чітко видно на приведенному вище прикладі і якраз для таких неграмотних я і спрщую до неможу кошторис . Якщо Ви не в стані зрозуміти кошторис який я для Вас , спеціально враховуючи Ваш рівень підготовки створюю з 5 стрічок , то чому Ви вважаєте , що розберетесь в ньому якщо там буде 100-300 стрічок :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 13:42

budivelnik написав:
Не доверять серьезным профильным исследованиям у меня нет особых причин.
Не доверять вам - есть десятки причин.

Діаграма гарна .
Але завжди коли отримуєш гарний малюнок , не зле було б його перевірити :!:

Тому :
Є - 54,1 % - вартість матеріалів
Є 2,8 % -----заробітна плата з податками .

Алгоритм перевірки простий . Берете будь який матеріал від гіпсокартону зо залізобетонної плити і перевіряєте через власні руки по принципу
А чи робив би я це .
Отже у нас є слідуючий коефіцієнт
2,8/54,1=0,052
вартість матеріалу_________________за роботу____податки на з/п ___на руки
Лист гіпсокартону - 50 грн х 0,052 = 2,6 грн________0,8 грн__________1,8 грн
Куб бетону 1,6 тони -500 грнх0,052=26,__________8 грн____________18, грн

І так можете собі продовжити і далі .
Я думаю що те що приведенна Вами інформація - маразм видно любій нормальній людині . Правда допускаю що бажання отримати житло в два рази дешевше затьмарить будь-який розум.

Я думаю так получилось (на диаграмме) из-за того что деньги обналичивают на дорогие материалы - а большую часть зарплаты платят в конвертах
Конрад Карлович

Подякував: 5 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 14:23

Конрад Карлович написав:
budivelnik написав:
Не доверять серьезным профильным исследованиям у меня нет особых причин.
Не доверять вам - есть десятки причин.

Діаграма гарна .
Але завжди коли отримуєш гарний малюнок , не зле було б його перевірити :!:

Тому :
Є - 54,1 % - вартість матеріалів
Є 2,8 % -----заробітна плата з податками .

Алгоритм перевірки простий . Берете будь який матеріал від гіпсокартону зо залізобетонної плити і перевіряєте через власні руки по принципу
А чи робив би я це .
Отже у нас є слідуючий коефіцієнт
2,8/54,1=0,052
вартість матеріалу_________________за роботу____податки на з/п ___на руки
Лист гіпсокартону - 50 грн х 0,052 = 2,6 грн________0,8 грн__________1,8 грн
Куб бетону 1,6 тони -500 грнх0,052=26,__________8 грн____________18, грн

І так можете собі продовжити і далі .
Я думаю що те що приведенна Вами інформація - маразм видно любій нормальній людині . Правда допускаю що бажання отримати житло в два рази дешевше затьмарить будь-який розум.

Я думаю так получилось (на диаграмме) из-за того что деньги обналичивают на дорогие материалы - а большую часть зарплаты платят в конвертах

Нет, так получилось, что профессионалы сделали серьезный анализ рынка, и сделали расчеты, провев серьезную работу, в отличие от местных "профи от сохи", построивших пару коттеджей и возомнивших себя гуру стройотрасли, что как минимум смешно, а как максимум, можно сделать вывод, что у человека есть умысел. А раз есть умысел - грош цена его расчетам.
А действия с корыстным умыслом вызывают не уважение и пренебрежение.
Вот вас к примеру на продуктовом базарчике обманут и вы это заметите, что вы сделаете?
Правильно - обложите матом.
А здесь почему у людей другая реация должна быть?
Тут она еще у народа очень мягкая, т.к. многие будивельнику сочувствуют, кто за то, что он попал, а кто за то, что он просто без троллизма уже не может.
В любом случае веры нет, в его бредни и искажения, выдергивания из контекста и передергивания.
Это знают все, но играют с ним, как с маленьким мальчиком, многим это интересно.
Прожектор Перестройки

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 16:21

липень 2010
Наприклад матеріальна собівартість приватного будинку для себе становить:
70 % - матеріали , включаючи землю ___в абсолютних цифрах приблизно = 350 =2770 грн
30% - робота____________________________________________________ = 150 =1185 грн
Всього__________________________________________________________ = 500 = 3955 грн

Скажите, какая по Вашему мнению будет себестоимость строительства жилого многоєтажного дома, аналогично написанному выше???
Игорь1977

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 17:22

то что цены сейчас смотрят уверенно вниз это вроди понятно. как это падение будет выглядеть в юкрайне????????????????????? ладно застройщики пока ждут, ждут что опять будут выкупать на этапе забора. не дожутся эти, придут другие, будут другую "себестоимость" считать. вот вторичка это интересно. так и дальше будем котится годика 3 (дальше что-то предвидеть нереально) по 0,4-0,6% в месяц, потом годика 2 стоять на месте. что может стать толчком и когда это произойдет, "заставит" продавцов сбрость процентов 20-30, чтоб пошли более-менее продажи? когда ипотечников начнут реально трясти? понятно что это резко делать не очень выгодно, такие действия могут завалить пирамиду РН и до -50%.
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

#<1 ... 14691470147114721473 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор