Да, в многоэтажном строительстве около 6% от материалов. По сути что против этой цифры?
1 Отже три повідомлення і не 2,8% , а 6 % , вже легше .
2 Проти цієї цифри здоровий глузд і вартість будівельних матеріалів .
Бетон - 500 грн за м куб - 1,6-2,2 тонни ваги , якщо це моноліт то при товщині стінки в 0,2 м - 10 м кв опалубки які потрібно виставити і за це все Ви хочете заплатити комусь 6 % від 500 грн , Ви вважаєте що за 30 грн брудними це хтось буде робити Найближча ціна яка на сьогоднішній день існує це 150-220 грн за м куб .. з яких чистими на руки платиться 100 - 150 грн , інше податки .
Те саме по цеглі , штукатурці .
Такі поняття як комунікації - це взагалі фантастика , там вартість робіт як правило вища від вартості матеріалів які при цьому використовуються . Прикиньте скільки коштує електричний дріт і скількуи коштує його прокласти .
Так що збийтесь з цифри 6 % , або перемножте її на 3-4 і якраз вийде раальний на сьогодні результат.
Поинтересуйтесь сколько в реале платят рабочим и бригадам приглашаемых застройщиками. Каковы нормы и оплата за эти нормы. Каковы штрафы за не выполнения норм. Какова там текучка и почему. А потом будете свои сказки про частное строительство и шабашников рассказывать
Я щось не зрозумів . Ви і далі продовжуєте стверджувати що десь існує оплата в розмірі 1 / 20 від вартості використаних матеріалів Якщо так , то Ви в своєму житті до будівництва ближче ніж як через екран телевізора не підходили . Один з прикладів
ПОКРІВЕЛЬНІ РОБОТИ Найменування робіт Од. вим. Ціна в грн. від: Монтаж покрівельного профнастилу по готовій решетуванню ____м2___ 30,00 Монтаж покрівлі на металевий каркас_______________________ м2____ 60,00 Монтаж сотового поликарбонату ___________________________ м2 ____42,00
Мокрі процеси Найменування робіт ________________Од. вим. __Ціна в грн. від:_________вартість матеріалу Штукатурка стін по сітці __________________м2 __ 46,00______500 грн м куб х 0,02 м куб = 1 грн Штукатурка стін вапняним розчином _______м2 __ 30,00 Штукатурка стін цементним розчином _____ м2__ 34,00
Ще приводити варіанти , чи самі пошукаєте .
Запомните, "проффесионал", у крупных застройщиков з/п - предмет кидков и экономии. Это вам бесплатный урок по современной рыночной экономике Украины.
Казки можете розповідати і далі про те що хтось платить 5 копійок за покладену 1 штуку цегли , чи штукатурить по 0,5 грн кв метр . Це настільки маразм , що тут коментувати навіть нічого .
Теперь о новострое - если покопаться в архивах, можно найти, что я вынудил Вас признать - стоимость материалов (основа себестоимости) раздута искусственным образом
Коректніше було б спочатку привести цитату , де я щось признав , а вже потім робити на підставі цього висновки . Я вважаю що ціна на буд матеріали роздувається в основному за рахунок росту гривневої ціни на енергоносії , а все інше йде аналогічно процесам в інших галузях економіки .
В нашем примере - декларируются высокие цены на новострои - из-за псевдовысокой себестоимости! Так что если кирпич реально стоит (к примеру) 10 грн, а Киевгорстрой покупает его за 30 - то все Ваши расчеты исходящие из цены 30 гр - можно выбрасывать
Випустіть цеглу не по 800-1000 грн за тисячу штук , а 500 при аналогічній якості і я гарантую Вам збут цієї цегли в обємах які Ви в стані будете її виготовляти по 600 грн гарантовано . Ви забуваєте що крім КГС є ще десятки тисяч інших будівельних організації які не мають власного виробництва будівельних матеріалів .
Якщо Ви так впевнені в надприбутках однїєї з частинок будівельної галузі , чому Ви ще не захоплюєте цей ринок . Цеж не нанотехнології . закинуті цегольні є в кожному пятому селі . Віддадут даром , єдине модернізуйте і випускаєте якісний продукт .Особисто я знаю як мінімум дві закинуті цегольні в Львівській області
Великі Мости Сокальського р-ну
Судова Вишня Мостиського
Якщо хочете на протязі кількох днів знайду ще з десяток.
Да, в многоэтажном строительстве около 6% от материалов. По сути что против этой цифры?
1 Отже три повідомлення і не 2,8% , а 6 % , вже легше . .
От полной себестоимости около 3%, а от материалов около 6%.
Лишний раз доказываете, что в экономике вы полный Ноль. К чему столько писать, если всем понятно, что вы нулевой?
Пустая трата времени и сил.
Хотите доказать, будет дорожать и найти дурачка?
Так вот кто халявы у нас ищет, горе-строители, которые зашли в тупик, и за счет остальных хотят решить свои проблемы.
Не получится. Можете не напрягаться. Время работает против вас.
Кстати, только экономически неграмотные люди считают з/п только от стоимости материалов.
З/п - это статья в смете.
Еще раз доказывает, что будивельник простой шабашник, возомнивший себя светочем строительной отрасли.
Отже кісната 6 х 3 м = 18 м п стін х 2,5 м висоти = 45 м кв площі . Товщина шару штукатурки -2 см , 0,02 м х 45 м кв = 0,9 м куб = 450 грн за матеріали 6 % від матеріалів 450 грн = 27 грн . Згодні поштукатурити кімнату в 18 кв м за 27 грн
Кстати, только экономически неграмотные люди считают з/п только от стоимости материалов. З/п - это статья в смете. Еще раз доказывает, что будивельник простой шабашник, возомнивший себя светочем строительной отрасли
Хто з нас економічно не грамотний чітко видно на приведенному вище прикладі і якраз для таких неграмотних я і спрщую до неможу кошторис . Якщо Ви не в стані зрозуміти кошторис який я для Вас , спеціально враховуючи Ваш рівень підготовки створюю з 5 стрічок , то чому Ви вважаєте , що розберетесь в ньому якщо там буде 100-300 стрічок
Не доверять серьезным профильным исследованиям у меня нет особых причин. Не доверять вам - есть десятки причин.
Діаграма гарна . Але завжди коли отримуєш гарний малюнок , не зле було б його перевірити
Тому : Є - 54,1 % - вартість матеріалів Є 2,8 % -----заробітна плата з податками .
Алгоритм перевірки простий . Берете будь який матеріал від гіпсокартону зо залізобетонної плити і перевіряєте через власні руки по принципу А чи робив би я це . Отже у нас є слідуючий коефіцієнт 2,8/54,1=0,052 вартість матеріалу_________________за роботу____податки на з/п ___на руки Лист гіпсокартону - 50 грн х 0,052 = 2,6 грн________0,8 грн__________1,8 грн Куб бетону 1,6 тони -500 грнх0,052=26,__________8 грн____________18, грн
І так можете собі продовжити і далі . Я думаю що те що приведенна Вами інформація - маразм видно любій нормальній людині . Правда допускаю що бажання отримати житло в два рази дешевше затьмарить будь-який розум.
Я думаю так получилось (на диаграмме) из-за того что деньги обналичивают на дорогие материалы - а большую часть зарплаты платят в конвертах
Не доверять серьезным профильным исследованиям у меня нет особых причин. Не доверять вам - есть десятки причин.
Діаграма гарна . Але завжди коли отримуєш гарний малюнок , не зле було б його перевірити
Тому : Є - 54,1 % - вартість матеріалів Є 2,8 % -----заробітна плата з податками .
Алгоритм перевірки простий . Берете будь який матеріал від гіпсокартону зо залізобетонної плити і перевіряєте через власні руки по принципу А чи робив би я це . Отже у нас є слідуючий коефіцієнт 2,8/54,1=0,052 вартість матеріалу_________________за роботу____податки на з/п ___на руки Лист гіпсокартону - 50 грн х 0,052 = 2,6 грн________0,8 грн__________1,8 грн Куб бетону 1,6 тони -500 грнх0,052=26,__________8 грн____________18, грн
І так можете собі продовжити і далі . Я думаю що те що приведенна Вами інформація - маразм видно любій нормальній людині . Правда допускаю що бажання отримати житло в два рази дешевше затьмарить будь-який розум.
Я думаю так получилось (на диаграмме) из-за того что деньги обналичивают на дорогие материалы - а большую часть зарплаты платят в конвертах
Нет, так получилось, что профессионалы сделали серьезный анализ рынка, и сделали расчеты, провев серьезную работу, в отличие от местных "профи от сохи", построивших пару коттеджей и возомнивших себя гуру стройотрасли, что как минимум смешно, а как максимум, можно сделать вывод, что у человека есть умысел. А раз есть умысел - грош цена его расчетам.
А действия с корыстным умыслом вызывают не уважение и пренебрежение.
Вот вас к примеру на продуктовом базарчике обманут и вы это заметите, что вы сделаете?
Правильно - обложите матом.
А здесь почему у людей другая реация должна быть?
Тут она еще у народа очень мягкая, т.к. многие будивельнику сочувствуют, кто за то, что он попал, а кто за то, что он просто без троллизма уже не может.
В любом случае веры нет, в его бредни и искажения, выдергивания из контекста и передергивания.
Это знают все, но играют с ним, как с маленьким мальчиком, многим это интересно.
липень 2010 Наприклад матеріальна собівартість приватного будинку для себе становить: 70 % - матеріали , включаючи землю ___в абсолютних цифрах приблизно = 350 =2770 грн 30% - робота____________________________________________________ = 150 =1185 грн Всього__________________________________________________________ = 500 = 3955 грн
Скажите, какая по Вашему мнению будет себестоимость строительства жилого многоєтажного дома, аналогично написанному выше???
то что цены сейчас смотрят уверенно вниз это вроди понятно. как это падение будет выглядеть в юкрайне????????????????????? ладно застройщики пока ждут, ждут что опять будут выкупать на этапе забора. не дожутся эти, придут другие, будут другую "себестоимость" считать. вот вторичка это интересно. так и дальше будем котится годика 3 (дальше что-то предвидеть нереально) по 0,4-0,6% в месяц, потом годика 2 стоять на месте. что может стать толчком и когда это произойдет, "заставит" продавцов сбрость процентов 20-30, чтоб пошли более-менее продажи? когда ипотечников начнут реально трясти? понятно что это резко делать не очень выгодно, такие действия могут завалить пирамиду РН и до -50%.