Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14721473147414751476 ... 2815>
Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 20:51

budivelnik написав:
Теперь о новострое - если покопаться в архивах, можно найти, что я вынудил Вас признать - стоимость материалов (основа себестоимости) раздута искусственным образом

Коректніше було б спочатку привести цитату , де я щось признав , а вже потім робити на підставі цього висновки .
Я вважаю що ціна на буд матеріали роздувається в основному за рахунок росту гривневої ціни на енергоносії , а все інше йде аналогічно процесам в інших галузях економіки .

В нашем примере - декларируются высокие цены на новострои - из-за псевдовысокой себестоимости!
Так что если кирпич реально стоит (к примеру) 10 грн, а Киевгорстрой покупает его за 30 - то все Ваши расчеты исходящие из цены 30 гр - можно выбрасывать

Випустіть цеглу не по 800-1000 грн за тисячу штук , а 500 при аналогічній якості і я гарантую Вам збут цієї цегли в обємах які Ви в стані будете її виготовляти по 600 грн гарантовано . Ви забуваєте що крім КГС є ще десятки тисяч інших будівельних організації які не мають власного виробництва будівельних матеріалів .
Якщо Ви так впевнені в надприбутках однїєї з частинок будівельної галузі , чому Ви ще не захоплюєте цей ринок . Цеж не нанотехнології . закинуті цегольні є в кожному пятому селі . Віддадут даром , єдине модернізуйте і випускаєте якісний продукт .Особисто я знаю як мінімум дві закинуті цегольні в Львівській області
Великі Мости Сокальського р-ну
Судова Вишня Мостиського
Якщо хочете на протязі кількох днів знайду ще з десяток.

И снова Вы начинаете игру в дурочка, Будивельнык. Как цифры приводить - Вы умный, а как посчитать стоимость доставки до Киева из Львовской области кирпичей, а еще лучше - цемента - сразу клинит... Ежу понятно, что везти цемент через полстраны нерентабельно и попросту бессмысленно. О чем тогда речь? Кроме того, Вы мастерски пропустили мой вопрос про цены на вторичном рынке - Вы считаете их вменяемыми или нет?
Реалист

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 21:59

Гривну признали недооцененной валютой

Новые иномарки до 400 000 рублей
Американский журнал The Economist обновил свой Индекс биг-мака. Согласно ему, украинская валюта недооценена на 51%. К тому же гривна, согласно индексу, является второй по недооцененности валютой в мире. При курсе доллара в 7,9 гривны национальная валюта недооценена на 51%. Значит, доллар в Украине должен стоить 3,88 гривны.

Американский журнал The Economist обновил свой Индекс биг-мака. Согласно ему, украинская валюта недооценена на 51%.

К тому же гривна, согласно индексу, является второй по недооцененности валютой в мире.

Индекс Big Mac рассчитывается на основе цены известного гамбургера в ресторанах McDonald's в разных странах. За основу берется цена биг-мака в США, где он стоит 3,73 доллара. Если в какой-то стране биг-мак дороже, значит, валюта этой страны переоценена, если же меньше (как в случае с Украиной), значит, местная валюта недооценена, и курс доллара в этой стране должен быть ниже.

В Украине биг-мак стоит 14,5 гривны, то есть 1,84 доллара. При курсе доллара в 7,9 гривны национальная валюта недооценена на 51%. Значит, доллар в Украине должен стоить 3,88 гривны.
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/economics/4159743/

Андрей_В, он же ПрожекторПерисХилтонтройки, он же Перец Gmbh.....

Дешевше буде?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 22:01

Вот вам такоой вопрос:
Допустим, я собственник участка, на котором можно строить дом, я прихожу и говорю Вам как застройщику, что отдаю Вам участок, а вы мне взамен 17% от построенных кв.м. Вы бы согласились на такой вариант????

1 Наприклад там де я будую , я спокійно практикую обмін земельної ділянки на житло .Вартість житла в мене 700 доларів квадрат , вартість сотки 2500 , таким чином я спокійно обмінюю
2500 / 700 = 3,6 кв м на 1 сотку .
2 Внаслідок того що Ви не привели ні розміру ділянки , ні розмір житла яке можна там попобудувати , то й цифра в 17 % мені ні про що не говорить .
3 Стандартно на 8 сотках я можу побудувати 600 кв м житла , таким чином я можу Вам віддати
8 х 2500 / 700 = 29 кв м , 29 / 600 = приблизно 5 % від побудованного
Когда закончились аргументы, пошел непонятный словесный понос, к чему все эти вопросы или всех судите по себе, как говорится "на воре и шапка горит

Коли не вистарчає бажання щоб спробувати зрозуміти опонента , розум затьмарюється і на поверхню вилазить хамство , чи для Вас все що Ви не розумієте - словесний понос :?:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 22:07

budivelnik написав:
Я думаю що реальність ще простіша . Списуються надлишкові матеріали , з яких за кеш без підтверджень будуються котеджі для індивідуальних замовників , що в свою чергу позволяє зекономити ПДВ , прибутковий підприємства , прибутковий з особи , пенсійні відчислення.

Согласен, так намного проще, но сути это не меняет - многие пользуются "официальными" данными без знания реальных процессов и попадают впросак ....
Конрад Карлович

Подякував: 5 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 22:14

И снова Вы начинаете игру в дурочка, Будивельнык. Как цифры приводить - Вы умный, а как посчитать стоимость доставки до Киева из Львовской области кирпичей, а еще лучше - цемента - сразу клинит...

Що ж Ви відразу до хамства :?:
1 Я можу знайти закинуті цегольні і в Київській області
2 Думаю що досить велика кількість цементу в Києві , саме з Львівської області з містечка Миколаїв
Цементні заводи в західних областях виробляють третину це­менту України. Найбільші заводи зосереджено у Львівській (Мико­лаїв), Рівненській (Здолбунів), Івано-Франківській (Ямниця) та Хмель­ницькій (Кам'янець-Подільський) областях

Це­мент завозять у Сумську, Чернігівську. Київську, Херсонську й Черкаську області.

Кроме того, Вы мастерски пропустили мой вопрос про цены на вторичном рынке - Вы считаете их вменяемыми или нет?

1 Я не маю власного житла в Києві , тому якщо маєте і вважаєте ціну не адекватною , що Вам заважає продати по адекватній ціні :?:
2 На сьогодні у приватній власності Киян - 58 млн кв м . Якщоб хоча б 1 % з них вважали ціни завищеними , то на сьогодні ми мали б на ринку 0,6 млн кв м - 8 000 квартир по адекватним на Ваш погляд цінам , чомусь цього не стається , з чого можна зробити висновок , що власники київської нерухомості вважають ціни на неї адекватними і Ваші теоретизування їм глибоко до одного місця .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 22:18

Конрад Карлович написав:
budivelnik написав:
Я думаю що реальність ще простіша . Списуються надлишкові матеріали , з яких за кеш без підтверджень будуються котеджі для індивідуальних замовників , що в свою чергу позволяє зекономити ПДВ , прибутковий підприємства , прибутковий з особи , пенсійні відчислення.

Согласен, так намного проще, но сути это не меняет - многие пользуются "официальными" данными без знания реальных процессов и попадают впросак ....

Какие все, простые кругом, только будивельник с КК секут тему)))
Профессиональные эксперты пользуються госкомстатом и др. оффициальными источниками))
Святая простота :D Надо же было такое сморозить)))
Даже студент, пишущий диплом, пользуеться максимально реальной информацией, потому как смеяться будут, на защите.
Ох и насмешили, "проффесионалы" :lol:

Насколько я помню, тут Будивельник, любит официальную статистику использовать, в своих "домыслах".
Вот с кого поржать можно)))
Прожектор Перестройки

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 22:19

budivelnik написав...

Суть навіть не в цьому .
Суть в тому що людина пище що на заробітну плату йде 2,8 % від кінцевої-продажної вартості
І при цьому навіть не може собі уявити чи порівняти що в процесі продажу 3-5 % бере рієлтор , 3-5 держава . 0,5 нотаріус .
Затьмарений нереальною мрією розум навіть не в стані порівняти ці цифри і що саме найгірше , так це те що навіть припертий до стінки конкретними фактами , все одно не хоче думати.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 22:29

budivelnik написав:Суть в тому що людина пище що на заробітну плату йде 2,8 % від кінцевої-продажної вартості
.

Так "кінцевої-продажної вартості" или себестоимость?))
Прожектор Перестройки

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 22:32

Investor_K написав:http://news.mail.ru/inworld/ukraina/economics/4159743/

Андрей_В, он же ПрожекторПерисХилтонтройки, он же Перец Gmbh.....

Дешевше буде?

''В Украине биг-мак стоит 14,5 гривны, то есть 1,84 доллара. ''

Когда грн обвалится до 14 грн/долл., то вообще будет недооценена :)
turbina

Повідомлення Додано: Суб 24 лип, 2010 22:37

budivelnik написав...
Суть в тому що людина пище що на заробітну плату йде 2,8 % від кінцевої-продажної вартості
.

Так "кінцевої-продажної вартості" или себестоимость?))

Андрій , включіть мозок і самостійно подумайте про що питаєте .
Продажна ціна = собівартість + прибуток
Якщо 2,8 % від продажної ціни , то при продажній ціні в 1000 доларів це = 28 доларів
Якщо 2,8 % від собівартості , то це буде менше від _____________________28 доларів

А тепер прикиньте про що Ви говорите . По Вашому виходить що будівельники будуючи 100 кв м , які Ви купуєте по 100 000 доларів , отримують або 2 800 доларів , або навіть 700 доларів , якщо у них 300 % рентабельності .
Якщо це так , то якого чорта Ви до будівельників причепились , якщо з того що Ви платите ,вони отримують 2800 :?: Звідки ж тоді ці будівельники Вам в три рази дешевше віддадуть :?:

Дійшло накінець , чи Ви дійсно представник адміністрації цього форуму , завдання якого підтримувати активність :?:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 14721473147414751476 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему