|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 24 лип, 2010 22:38
budivelnik написав:при цьому навіть не може собі уявити чи порівняти що в процесі продажу 3-5 % бере рієлтор , 3-5 держава . 0,5 нотаріус .
Кстати, ваше удивление наглядно доказывает, что вы не в курсе, где вы живете, с политикой и экономикой не знакомы. Такое впечатление, что вы с гор только вот вчера спустились.
Любой пионер в этой стране знает, что труд рабочего в Украине давно ничего не стоит, и всякого рода посредники, риэлторы, нотариусы, и прочие дармоеды, в любой сфере, всегда жрут больше, один за десятки рабочих.
Пора бы знать, реальности.
Еще экспертов, профессиональных, хватает наглости называть простафилями, не знающих, где деньги ходят.
Смешно.
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 22:40
budivelnik написав:budivelnik написав... Суть в тому що людина пище що на заробітну плату йде 2,8 % від кінцевої-продажної вартості .
Так "кінцевої-продажної вартості" или себестоимость?))
Андрій , включіть мозок і самостійно подумайте про що питаєте . Продажна ціна = собівартість + прибуток Якщо 2,8 % від продажної ціни , то при продажній ціні в 1000 доларів це = 28 доларів Якщо 2,8 % від собівартості , то це буде менше від _____________________28 доларів А тепер прикиньте про що Ви говорите . По Вашому виходить що будівельники будуючи 100 кв м , які Ви купуєте по 100 000 доларів , отримують або 2 800 доларів , або навіть 700 доларів , якщо у них 300 % рентабельності . Якщо це так , то якого чорта Ви до будівельників причепились , якщо з того що Ви платите ,вони отримують 2800  Звідки ж тоді ці будівельники Вам в три рази дешевше віддадуть Дійшло накінець , чи Ви дійсно представник адміністрації цього форуму , завдання якого підтримувати активність 
Просто повторю, раз просит, потому как объяснять по три раза это слишком много. Как говориться дураку не объяснишь, умный сам поймет. В многоэтажном строительстве, там где сдают голые стены, затраты на з/п действительно низкие. Это вам не коттедж строить и отделкой заниматься. Все идет массово. Ваша проблема как всегда в узости мышления и применении своих доморощенных навыков строительства коттеджей на объемы крупного застройщика.
Поинтересуйтесь сколько в реале платят рабочим и бригадам приглашаемых застройщиками. Каковы нормы и оплата за эти нормы. Каковы штрафы за не выполнения норм. Какова там текучка и почему. А потом будете свои сказки про частное строительство и шабашников рассказывать. Повторяю вам - вы некомпетентны. Натянуть ваш скромный опыт на крупного застройщика не получится. Дядя Вася из какой нибудь Жмеринки знает тоже самое, что и вы, сколько с него здерут за пристройку летней кухни и на сколько его обманут. Поэтому ваши знания, в области ценообразования, с этим дядей Васей, идентичны.
Запомните, "проффесионал", у крупных застройщиков з/п - предмет кидков и экономии. Это вам бесплатный урок по современной рыночной экономике Украины.
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 22:42
budivelnik написав:Вот вам такоой вопрос: Допустим, я собственник участка, на котором можно строить дом, я прихожу и говорю Вам как застройщику, что отдаю Вам участок, а вы мне взамен 17% от построенных кв.м. Вы бы согласились на такой вариант????
1 Наприклад там де я будую , я спокійно практикую обмін земельної ділянки на житло .Вартість житла в мене 700 доларів квадрат , вартість сотки 2500 , таким чином я спокійно обмінюю
2500 / 700 = 3,6 кв м на 1 сотку .
2 Внаслідок того що Ви не привели ні розміру ділянки , ні розмір житла яке можна там попобудувати , то й цифра в 17 % мені ні про що не говорить .
3 Стандартно на 8 сотках я можу побудувати 600 кв м житла , таким чином я можу Вам віддати
8 х 2500 / 700 = 29 кв м , 29 / 600 = приблизно 5 % від побудованного
"Стандартно" 'это вы про свою организацию говорите, и это при постройке коттеджа или при постройке многоэтажного жилого дома????
-
Игорь1977
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 22:45
Любой пионер в этой стране знает
Слава богу в цій державі піонерів крім Вас не залишилось .Тигипко встиг в комсомольці податись , а Вас видно за неуспішність в жовтенята перевели.
Ще раз питаю :
1 Чи вірите Ви особисто в те що в квартирі 100 кв м величина заробітної плати становить не більше 2800 доларів , або 28 доларів на квадратний метр
2 Якщо вірите , то чому вважаєте , що люди які за свою роботу отримали 2800 , в стані опустити ціну в два рази , тобто на 50 000 , що практично в 18 разів більше ніж вони отримують
3 Якщо не вірите , або не маєте пояснень , то навіщо підтримуєте цей балаган вже пів дня 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 лип, 2010 22:53
"Стандартно" 'это вы про свою организацию говорите, и это при постройке коттеджа или при постройке многоэтажного жилого дома????
1 Звичайно , що висотний будинок 600 кв м не має , а має набагато більше
2 При будь яких розкладах ціна того що Ви отримаєте , буде дорівнювати ціні того що віддастьте .
3 При котеджній забудові на кв м житла йде приблизно 2-4 кв м земельної ділянки
4 При висотній забудові на кв м будинку йде 0,5 кв м землі , але так як в будинку житловими є приблизно 75% збудованої площі , то на 1 кв м житла йде приблизно 0,65 кв м землі , при чому вартість землі під висотну забудову як правило на порядок вища ніж під котеджі.
Зменшити за рахунок поверховості цей коефіцієнт не можливо , бо з збільшенням поверховості/висоти будинку , автоматично повинен збільшуватись розмір земельної ділянки для дотримання нормативних відстаней до слідуючого будинку . По нормам відстань між будинками повинна бути більшою від висоти будинку.
5 Кількість житла яке Ви можете отримати продавши забудовнику свою ділянку просто визначається по формулі
Ринкова вартість землі / ринкова вартість квадратного метра в будівлі = к-сть кв метрів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 лип, 2010 23:09
Будивельник, вы притворяетесь или тормозите? Прекращаю всяческие разъяснения для туповатых малят
хочете ще одне попередження отримати і в житті не вилізти з бана Этож надо такое сморозить - рабочие цену регулируют.)))
Я не говорю що робітники регулюють ціну і основне питання не це .
Я питаюсь
Ви вірите що за будівництво 1 кв м робітник разом з податками в Києві отримує 2,8 % від продажної ціни , що при ціна в 10 000 грн становить 280грн 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 лип, 2010 23:12
budivelnik написав:"Стандартно" 'это вы про свою организацию говорите, и это при постройке коттеджа или при постройке многоэтажного жилого дома????
1 Звичайно , що висотний будинок 600 кв м не має , а має набагато більше 2 При будь яких розкладах ціна того що Ви отримаєте , буде дорівнювати ціні того що віддастьте . 3 При котеджній забудові на кв м житла йде приблизно 2-4 кв м земельної ділянки 4 При висотній забудові на кв м будинку йде 0,5 кв м землі , але так як в будинку житловими є приблизно 75% збудованої площі , то на 1 кв м житла йде приблизно 0,65 кв м землі , при чому вартість землі під висотну забудову як правило на порядок вища ніж під котеджі. Зменшити за рахунок поверховості цей коефіцієнт не можливо , бо з збільшенням поверховості/висоти будинку , автоматично повинен збільшуватись розмір земельної ділянки для дотримання нормативних відстаней до слідуючого будинку . По нормам відстань між будинками повинна бути більшою від висоти будинку. 5 Кількість житла яке Ви можете отримати продавши забудовнику свою ділянку просто визначається по формулі Ринкова вартість землі / ринкова вартість квадратного метра в будівлі = к-сть кв метрів.
Тогда открою для Вас секрет, строители высотных домов охотно идут на передачу 15-20% от построеннного на земельном участке, очень странно, что Вы как "строитель" не знаете такого, либо умалчиваете!!!!
Пункт 5 не корректен, так как:
1) вы по идее еще должны включить % возможного депозитного дохода собственника земли, так как строить вы будите какое то время.
2) на участке может быть разная этажность возводимого дома, и соответственно справедливо считать передачу как % от построенного!!!!
-
Игорь1977
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 23:28
Тогда открою для Вас секрет, строители высотных домов охотно идут на передачу 15-20% от построеннного на земельном участке, очень странно, что Вы как "строитель" не знаете такого, либо умалчиваете!!!!
1 Якщо у Вас є така пропозиція , я за Вас радий , але здорожчувати те житло яке я будую на 20 % за рахунок землі - я не буду ,особливо коли в мене є можливість здорожчити всього на 5 %. 2 Про 15-20% можна говорити тільки в тому випадку , якщо у власника участку вже є розроблений і затверджений під будівництво проект багатоповерхового будинку , Але тоді ми говоримо що передається земля за 5 % від майбутньозбудованного і проект за 10-15% від майбутньозбудованного 3 Існує варіант коли Ваша ділянка знаходиться посередині між вже викупленними ділянками і Ви внаглу не хочете її продавати , тоді можливо Вам і запропонують 15-20% , але скоріш за все зроблять калікою  . 1) вы по идее еще должны включить % возможного депозитного дохода собственника земли, так как строить вы будите какое то время.
Так звичайно можна включити пункт про збільшення вартості землі на величину можливого депозиту , але в такому разі , я б включив в цей пункт , що ціна квадрата буде визначатись станом не на сьогоднішній день , а станом на момент теоретичного завершення Вашого депозитного договору. 2) на участке может быть разная этажность возводимого дома, и соответственно справедливо считать передачу как % от построенного!!!!
Яка різниця як визначати величину житла яке буде передаватись за участок
При чому тут кількість поверхів
Все одно нормальний бізнесмен віддасть вам житла на стільки на скільки коштує Ваша земельна ділянка , в противному разі він заключить угоду з тим чиї умови кращі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 24 лип, 2010 23:32, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 лип, 2010 23:32
budivelnik написав:И снова Вы начинаете игру в дурочка, Будивельнык. Как цифры приводить - Вы умный, а как посчитать стоимость доставки до Киева из Львовской области кирпичей, а еще лучше - цемента - сразу клинит...
Що ж Ви відразу до хамства 1 Я можу знайти закинуті цегольні і в Київській області 2 Думаю що досить велика кількість цементу в Києві , саме з Львівської області з містечка Миколаїв Цементні заводи в західних областях виробляють третину цементу України. Найбільші заводи зосереджено у Львівській (Миколаїв), Рівненській (Здолбунів), Івано-Франківській (Ямниця) та Хмельницькій (Кам'янець-Подільський) областях
Цемент завозять у Сумську, Чернігівську. Київську, Херсонську й Черкаську області.
Кроме того, Вы мастерски пропустили мой вопрос про цены на вторичном рынке - Вы считаете их вменяемыми или нет?
1 Я не маю власного житла в Києві , тому якщо маєте і вважаєте ціну не адекватною , що Вам заважає продати по адекватній ціні 2 На сьогодні у приватній власності Киян - 58 млн кв м . Якщоб хоча б 1 % з них вважали ціни завищеними , то на сьогодні ми мали б на ринку 0,6 млн кв м - 8 000 квартир по адекватним на Ваш погляд цінам , чомусь цього не стається , з чого можна зробити висновок , що власники київської нерухомості вважають ціни на неї адекватними і Ваші теоретизування їм глибоко до одного місця .
Простите, конечно, но где Вы хамство увидели??? Если бы я назвал Вас дураком - это было бы хамство, а так - я бОльшим неуважением считаю постоянные "передергивания" с вашей стороны - буквально в каждом посту - вам про Фому, а Вы про Ерему... Например: в одном из постов Вы сетуете, что обвалисты мечтают о цене 600-800у.е. на что я, на мой взгляд резонно замечаю, что это касается не только, а может и не столько нововстроек, но и вторичного жилья и спрашиваю Вашего мнения об уровне этих цен. Вы вопрос игнорируете, а когда я повторно его задаю - наинаете юлить - дескать нет у Вас в Киеве недвижимости и судить не можете, а судят те - кто на собственное жилье цены выставляет. Так Вы и квартиры в Киеве не строите, тем не менее упрямо доказывете, что они не могут подешеветь. Странная однако избирательность.
-
Реалист
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 23:42
наинаете юлить - дескать нет у Вас в Киеве недвижимости и судить не можете, а судят те - кто на собственное жилье цены выставляет
Це моя позиція , якої я притримуюсь півтора року . Ціни на свою власність визначає власник , а не експерт чи аналітик . Експерт з аналітиком , можуть тільки спробувати пояснити чому власник виставив таку ціну. На мою думку не власника  , ціни на вторинному ринку в Києві тримаються по одній причині . Житла не вистарчає , адже забезпеченність житлом по Києву в 1,5 рази менша ніж в середньому по Україні. Саме тому не зважаючи на кризу , коли в середньому подержаві обєми будівництва впали на 40 % , в Києві вони впали на 25 % Так Вы и квартиры в Киеве не строите, тем не менее упрямо доказывете, что они не могут подешеветь
Як мінімум я займаюсь тим , чим займаються будівельники в Києві . Як мінімум в процесі будівництва ми проходимо однакові етапи , тому я маю уявлення як про їхню собівартість виробництва , так і про можливі проблеми які їх настигають в процесі будівництва .
На сьогодні , якби я будував в Києві з своїми сьогоднішніми затратами+ з рівнем оподаткування який повинен мати КГС , то не зміг би побудувати житло дешевше як по 10 000 грн кв . Мені дико цікаво , за рахунок яких ноу-хау , КГС по деяким обєктам тримає ціну в 8500 , адже це практично на 15-20% дешевше ніж можу я , але підозрюю що цю інформацію я навряд чи отримаю..
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1