Индикаторы рынка недвижимости Киева за прошедшую неделю от 26.07.2010 - при подсчете в долларах США: 1589 $/кв.м (-0,4%) ...... Общая площадь приведенных выше квартир 190,1 кв.м. Общая стоимость приведенных выше квартир 362000$.
На дворі у обвалістів свято . Індекс знову впав .
А хтось пробував взяти загальну вартість і поділити на загальну кількість метрів Я спробував і в мене вийшло
362 000 / 190,1 = 1904 долара за квадрат .
Тоді в мене запитання яке я задаю постійно
Якщо індекс по реальним угодам то чому різниця між індексом і приведенними 18 %
Невже так важко підібрати реальні угоди на підставі яких цей індекс виведений.
Попереджаю всіх
Хлопці з доміка чомусь вирішили побавитись в свою гру , мета якої нам не відома.
Индикаторы рынка недвижимости Киева за прошедшую неделю от 26.07.2010 - при подсчете в долларах США: 1589 $/кв.м (-0,4%) ...... Общая площадь приведенных выше квартир 190,1 кв.м. Общая стоимость приведенных выше квартир 362000$.
А хтось пробував взяти загальну вартість і поділити на загальну кількість метрів Я спробував і в мене вийшло 362 000 / 190,1 = 1904 долара за квадрат .
Тоді в мене запитання яке я задаю постійно Якщо індекс по реальним угодам то чому різниця між індексом і приведенними 18 % Невже так важко підібрати реальні угоди на підставі яких цей індекс виведений.
Попереджаю всіх Хлопці з доміка чомусь вирішили побавитись в свою гру , мета якої нам не відома.
Цель проста, играть НА ПОНИЖЕНИЕ (пока другие ушами хлопают); тем самым надеясь оживить сделки через свое агенство
А хтось пробував взяти загальну вартість і поділити на загальну кількість метрів Я спробував і в мене вийшло 362 000 / 190,1 = 1904 долара за квадрат .
Тоді в мене запитання яке я задаю постійно Якщо індекс по реальним угодам то чому різниця між індексом і приведенними 18 % Невже так важко підібрати реальні угоди на підставі яких цей індекс виведений.
Попереджаю всіх Хлопці з доміка чомусь вирішили побавитись в свою гру , мета якої нам не відома.
Гений, возможно они не относятся к категории "Средняя температура по больнице", а находятся в более высшем ценовом сегменте.
ох, ох, ох. среднюю (в т.ч. цену) можно считать по разному... (если не менять методику подсчета и строить график то должно получится что-то довольно полезное.)