|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 31 лип, 2010 13:56
budivelnik написав... достатньо закон вивчити , або хоч раз бігло на нього глянути.
Кто из нас теоретик
Ви , загальний теоретик про все і вся .
Я вузький практик в будівництві + постійно цікавлюсь можливостями розширення границь бізнесу в сторону будівництва в місті + пю каву з однокурсниками які керують будорганізаціями , тому в темі + веду власний бізнес , а для того щоб платити податки потрібно знати скільки - коли - і за що , а це все в законах описанно.
Ви на жаль бізнесом не керуєте , сплата єдиного - економічних знань не потребує . збудували останній раз бабку в пісочниці і при цьому вчите мене що я повинен робити .
Так хто з нас теоретик 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 лип, 2010 14:07
budivelnik написав:budivelnik написав... достатньо закон вивчити , або хоч раз бігло на нього глянути.
Кто из нас теоретик
Ви , загальний теоретик про все і вся . Я вузький практик в будівництві + постійно цікавлюсь можливостями розширення границь бізнесу в сторону будівництва в місті + пю каву з однокурсниками які керують будорганізаціями , тому в темі + веду власний бізнес , а для того щоб платити податки потрібно знати скільки - коли - і за що , а це все в законах описанно. Ви на жаль бізнесом не керуєте , сплата єдиного - економічних знань не потребує . збудували останній раз бабку в пісочниці і при цьому вчите мене що я повинен робити . Так хто з нас теоретик 
Согласен, как кирпич ложить знаете
Фин/экономанализ крупного бизнеса оставьте профи)))
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 15:11
Я очень сомневаюсь, что тут найдется кто-нибудь, кто сможет ответить хотя бы на такие простые элементарные вопросы:
1. В чем отличие ladder от stair для строителя?
2. Что означает отметка на чертеже B31.3/B31.8 физически на площадке?
3. Что такое topographical survey и как его получают самым простым способом?
4. Что такое retention wall drain system pits и где обязано это быть?
5. Что такое tie-in для Вашего объекта?
6. Что такое изометрия и что оно дает монтажнику?
7. Что такое МТО, а что такое MRQ? И что нужно строителю?
8. Через сколько метров ставятся rainwater manholes и чем это отличается от sewage manholes?
9. Что такое single line diagram, earthing, lightning, main routing cable diagram?
10. Можно ли объединять ESD и DСS системы?
11. Что такое физически hasardous area layout?
12. Для чего проводится стресс-анализ и как?
13. Что такое escape routing plan?
14. Что такое overview battery limit и нужно ли это подрядчику?
15. В чем разница между PFD и PID? Для строителя?
16. Что такое скидовая поставка? Хорошо ли это монтажнику?
17. Что такое welding book?
18. Что такое NDT, в чем разница между PAT и SAT для строителя?
19. Что такое ССTV кабель и для какой системы?
20. Что должна включать в себя методика монтажно-сборочных работ?
21. Как вы должны показать качество вашей работы по ISO 9001?
22. На основе какого стандарта можно проверить новый объект на систему экологического менеджмента?
23. Какие параметры вы задаете при расчете внешних динамических нагрузок на здания и сооружения?
24. Чем отличается FOC Road Crossing от FOC Wadi Crossing?
25. Шо воно таке Pipeline Recording Plan and Longitudinal Section и на какой информации получается?
26. Что такое Typical Marker Post?
27. Зачем строителю Field Wiring Diagram?
28. Шо воно таке Plot Plan Lighting & Soсkets System?
29. Что такое Bar Bends и для чего применяется?
30. Сколько км на формате А0 влезет с Road. Plan & Profil?
Но, если все поняли и даже ответили, то как минимум можно писать ник Строитель. Если ж одни цифры стоимостей за кв.м, тонну цемента, сравнения доходов, трендов и прочая лезут или прут из головы нужно писать ник Продавец. Если ж знаете только masonry - это ник Рафшан...
-
Kurt
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 566 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 16:02
Но, если все поняли и даже ответили, то как минимум можно писать ник Строитель. Если ж одни цифры стоимостей за кв.м, тонну цемента, сравнения доходов, трендов и прочая лезут или прут из головы нужно писать ник Продавец.
Що ж камінчик в мій огород .
Можна було б відповісти в дусі Андрія - тобто будь яку беліберду з гугля , а там трава не рости
Але я відповім дещо по іншому .
1 Всі 30 пунктів стосуються термінів які приміняються за кордоном , тому людина яка не має досвіду роботи там в очах інших буде виглядати дебілом, але при цьому не знання мною англійської не робить мене тупим , це дещо обмежує мої можливості по веденню бізнесу за кордоном , але жодним чином не погіршує мої можливості тут .
2 Прошу Курта , спуститись з небес і так само як він привів запитання , привести і відповіді і пояснити , що з цих 30 пунктів і як часто використовується серед українських будівельників .
Підозрюю , що коли він це зробить , то сміятись основна маса буде вже з нього
Сказати англійське слово по турецьки - Курт зможе , заставити це вивчити 600 000 - 700 000 українських роботяг - думаю в нього не вийде
3 Я не проектант , а виробничник , тому не проектую сходові драбини п1 з використанням американського патенту , точно так само не провожу топографічних зьомок ,не використовую ССТV кабеля для відеоспостереження, при визначенні коммунікацій не використовуюTypical Marker Post і так далі .
4 На тупі запитання навіщо потрібна просторова проекція для монтажника відповідати навіть не знаю як
Так що Курт те що Ви працюєте за кордоном - Ви продемонстрували , я вже давно продемонстрував що працюю у Львові .
Яким чином Ваша демонстрація допомогла тут присутнім зрозуміти що ціни впадуть чи піднімуться
Тому в мене проста пропозиція до шановного англоамериканського будівельника який втік від нашої дійсності бо не зміг тут працювати .
Може зустрінемось віч на віч і перевіримо реальні знання і досягнення один одного 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 лип, 2010 16:04
Kurt написав:Я очень сомневаюсь, что тут найдется кто-нибудь, кто сможет ответить хотя бы на такие простые элементарные вопросы: 1. В чем отличие ladder от stair для строителя? 2. Что означает отметка на чертеже B31.3/B31.8 физически на площадке? 3. Что такое topographical survey и как его получают самым простым способом? 4. Что такое retention wall drain system pits и где обязано это быть? 5. Что такое tie-in для Вашего объекта? 6. Что такое изометрия и что оно дает монтажнику? 7. Что такое МТО, а что такое MRQ? И что нужно строителю? 8. Через сколько метров ставятся rainwater manholes и чем это отличается от sewage manholes? 9. Что такое single line diagram, earthing, lightning, main routing cable diagram? 10. Можно ли объединять ESD и DСS системы? 11. Что такое физически hasardous area layout? 12. Для чего проводится стресс-анализ и как? 13. Что такое escape routing plan? 14. Что такое overview battery limit и нужно ли это подрядчику? 15. В чем разница между PFD и PID? Для строителя? 16. Что такое скидовая поставка? Хорошо ли это монтажнику? 17. Что такое welding book? 18. Что такое NDT, в чем разница между PAT и SAT для строителя? 19. Что такое ССTV кабель и для какой системы? 20. Что должна включать в себя методика монтажно-сборочных работ? 21. Как вы должны показать качество вашей работы по ISO 9001? 22. На основе какого стандарта можно проверить новый объект на систему экологического менеджмента? 23. Какие параметры вы задаете при расчете внешних динамических нагрузок на здания и сооружения? 24. Чем отличается FOC Road Crossing от FOC Wadi Crossing? 25. Шо воно таке Pipeline Recording Plan and Longitudinal Section и на какой информации получается? 26. Что такое Typical Marker Post? 27. Зачем строителю Field Wiring Diagram? 28. Шо воно таке Plot Plan Lighting & Soсkets System? 29. Что такое Bar Bends и для чего применяется? 30. Сколько км на формате А0 влезет с Road. Plan & Profil? Но, если все поняли и даже ответили, то как минимум можно писать ник Строитель. Если ж одни цифры стоимостей за кв.м, тонну цемента, сравнения доходов, трендов и прочая лезут или прут из головы нужно писать ник Продавец. Если ж знаете только masonry - это ник Рафшан...
Это не строительный форум, а финансово-экономический.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 16:09
Это не строительный форум, а финансово-экономический
1 Ці терміни не відомі 99,9 % будівельників які працюють в Україні .
2 З іншого боку базову підготовку як будівельник Курт отримав тут , а за кордоном наклав на неї знання мови що позволяє йому працювати там
3 Це зайвий раз підкреслює що наші будівельники можуть працювати будь-де , а от їхні не всюди . Просто порівняйте кількість наших за кордоном і їхніх у нас . Викрики що там вищі заробітні плати і тому сюди ніхто не преться тільки зайвий раз підкреслюють , що тут можуть працювати найстійкіші , а там всі кому не лінь
4 Тому там по 30-70 кв м на особу , а у нас тільки по 22
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 лип, 2010 16:22
budivelnik написав:Але я відповім дещо по іншому .
Просто признайтесь, что вы умеете только кирпич класть и знаете сколько чего в бетон кинуть, не нужно притворяться, тут все свои
Собственно если вы на предложенные вопросы не можете даже частично ответить, по профилю ваше самого высшего образования, то как с вами на фин/эконом темы разговаривать? 
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 16:39
Собственно если вы на предложенные вопросы не можете даже частично ответить, по профилю ваше самого высшего образования, то как с вами на фин/эконом темы разговаривать?
Ви в стані відповідати на запитання по шкільній програмі хімії або фізики . або математики поставленні з використанням термінів на невідомій Вам мові . Не можете  , так що мені після цього звинувачувати Вас у тому що Ви читати не вмієте Просто признайтесь, что вы умеете только кирпич класть и знаете сколько чего в бетон кинуть, не нужно притворяться, тут все свои
Я Вам більше скажу , мене в інституті вчили знати те , чого не має в довідниках , щоб зберегти гнучкість мишлення і не забивати собі мозок тим чим не користуєшся постійно . Зате якщо одним і тим самим мені потрібно було хочаб рази два скористуватись , я це відразу запамятовував .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 лип, 2010 17:37
Всё, Kurt задавил профессиональными терминами
Курт задавив невідомою мовою , а вікімен не відомими термінами .
Так і живемо , а ціна все якось не обвалюється в рази .
Ждем-ссс
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-