|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 01 сер, 2010 11:19
budivelnik написав:Тобто ціна рекламна , почнете працювати , вона може й змінитись і явно не в сторону здешевлення.
Я вам уже давал ссылки. Да их и легко отыскать, т.к. строительством не одна фирма занимается. Открываете и смотрите, что одна и та же фирма построит вам сэндвич в два раза дешевле кирпича, и на 30% дешевле газобетона и прочей альтернативы кирпичу.
Не занимайтесь профанацией 
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 11:27
что одна и та же фирма построит вам сэндвич в два раза дешевле кирпича, и на 30% дешевле газобетона и прочей альтернативы кирпичу.
Я розумію що внаслідок своєї всезнайності і неосяжності , Вам облом влазити в технічні деталі , тому технічні деталі залиште мені , а вони слідуючі :
Є різниця між будинком і коробкою будинку .
Коробку будинку ви збудуєте з допомогою щитових технологій на 30 % дешевше .
Кінцева ціна виробу , а саме житла буде при цьому на 10-15% нижча , не більше., так як від технології будівництва не міняється вартість землі чи складність коммунікацій , а також ціна дверей-вікон і вартість ванни з унітазом .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 сер, 2010 11:38
Будівельнику, скажіть будь ласка, чи будете ви пристосовуватись, якщо споживач все ж проголосує гаманцем за сучасні технології в будівництві? Чи, як зазвичай, будете пропонувати бетон з цеглою?
Життя стрімко змінюється і мені здається, що той хто знайде технологію з низькою собівартістю, залишить вас без роботи. Ви навіть не хочете помимслити в інший бік, подивитись в інший напрямрок і запропонувати споживачеві щось того, що він від вас чекає (будівельників).
Реально вимрете як динозаври!
Те що ви критикуєте нові технології доводить повну забетонованість вашого мозгу.
Безперечно, що масове використання різного роду нових технологій в будівництві в Україні знизить їх собівартість і тоді ви знову будете зі своїми наведеними розрахунками в ж**пі, оскільки, тупор не розумієте поняття собівартості, і реально недооцінюєте можливий ефект для своєї галузі.
-
Mylex
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 11:48
budivelnik написав:что одна и та же фирма построит вам сэндвич в два раза дешевле кирпича, и на 30% дешевле газобетона и прочей альтернативы кирпичу.
Я розумію що внаслідок своєї всезнайності і неосяжності , Вам облом влазити в технічні деталі , тому технічні деталі залиште мені , а вони слідуючі : Є різниця між будинком і коробкою будинку . Коробку будинку ви збудуєте з допомогою щитових технологій на 30 % дешевше . Кінцева ціна виробу , а саме житла буде при цьому на 10-15% нижча , не більше., так як від технології будівництва не міняється вартість землі чи складність коммунікацій , а також ціна дверей-вікон і вартість ванни з унітазом .
Под ключ дешевле в два раза, под ключ, строитель.
Экономия огромная на штукатурке и финишке, стяжке, стенах итп.
Ищите сами, я уже приводил ссылки. По каждому требованию растишек поднадоело самому искать.
И причем тут земля? Хватит уже за землю. Она может быть и дешевая и дорогая. Коммуникации тоже.
Речь о стоимости Дома под ключ, любитель профанации 
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 11:57
Mylex написав:Будівельнику, скажіть будь ласка, чи будете ви пристосовуватись, якщо споживач все ж проголосує гаманцем за сучасні технології в будівництві? Чи, як зазвичай, будете пропонувати бетон з цеглою? Життя стрімко змінюється і мені здається, що той хто знайде технологію з низькою собівартістю, залишить вас без роботи. Ви навіть не хочете помимслити в інший бік, подивитись в інший напрямрок і запропонувати споживачеві щось того, що він від вас чекає (будівельників). Реально вимрете як динозаври!
Те що ви критикуєте нові технології доводить повну забетонованість вашого мозгу.
Безперечно, що масове використання різного роду нових технологій в будівництві в Україні знизить їх собівартість і тоді ви знову будете зі своїми наведеними розрахунками в ж**пі, оскільки, тупор не розумієте поняття собівартості, і реально недооцінюєте можливий ефект для своєї галузі.
А строитель упертый просто  Зациклился на кирпиче. Таких обычно рынок сдувает. Если в поисковике набрать "строительство коттеджей под ключ", то видно, насколько больше стало фирм, которые перешли на дешевые технологии. Прогресс не остановишь. Тормозящие останутся у разбитого корыта без вариантов. Надо или всеми технологиями заниматься, или только дешевой, там будущая массовость и бабло.
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 12:08
чи будете ви пристосовуватись, якщо споживач все ж проголосує гаманцем за сучасні технології в будівництві?
Є два варіанти розвитку бізнесу Перший - ти як фахівець знаючи всі плюси і мінуси товару який пропонуєш стараєшся вивести на ринок товар з найкращим співвідношенням ціна/якість . На сьогодні кращого ніж цегла/утеплювач бетон/утеплювач Не має . Другий - ти бачачи , що хтось розгорнув потужну рекламу по товару який ти можеш випускати , заробляє на цьому гроші , пробуєш відкусити і свій шматочок пирога , реклама все одно не твоя , вади цього продукту вилізуть на світ божий вже після твоєї смерті так що ти нічим не ризикуєш . Який варіант розвитку виберете Ви Те що ви критикуєте нові технології доводить повну забетонованість вашого мозгу. Ви будь ласка не плутайте тільки що розрекламоване і нові технології Це різні речі . Ще раз наголошую , 1 Щитові будинки відомі вже давно і ця конструкція завжди використовувалась для тимчасових споруд на будівельних майданчиках , чи при освоєнні якихось нових територій 2 За 50 років їх використання були вивчені як позитивні так і негативні сторони цих конструкцій. В сухому залишку Позитив - швидкість монтажу , легкість конструкцій Негатив - підвищенні поточні розходи в процесі експлуатації 3 На сьогодні вартість 1 кв м сендвічпанелі коштує від 240 грн , я в стані виготовити таку панель за 150 грн - 100 грн матеріали + 50 грн робота , так що якщо будуть замовлення , я обовязково цим займусь , але на превеликий жаль для мене ті люди які вже встигли заробити від 200 000 грн на рекламні трюки піддаються слабо і з власного досвіду чудово розуміють що таке конструкція яка повинна працювати 50 років х 365 днів х 24 години - без збоїв. ви знову будете зі своїми наведеними розрахунками в ж**пі, оскільки, тупор не розумієте поняття собівартості
Це хамство я залишу на Вашій совісті .
Мені здавалось коли людина безкоштовно передає Вам свій досвід , до цього потрібно ставитись з повагою , навіть якщо у Вас по цьому питанню інша думка .
В питанні щитових будиночків - хтось з нас помиляється однозначно , тільки я їх як будував так і експлуатував , а Ви на них дивитесь як на красиві малюнки в рекламних буклетах , я ж можу порівняти не тільки описані характеристики , а й реальні . В цьому і полягає різниця між Вами і мною .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 сер, 2010 12:12
Если в поисковике набрать "строительство коттеджей под ключ", то видно, насколько больше стало фирм, которые перешли на дешевые технологии
Якщо для Вас збільшення реклами в мережі це підтвердження якості продукту - то мені Вас щиро шкода.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 сер, 2010 12:17
Я же говорю, что упертый Нет и все
Жодної впертості .
Реклама - є
Реальних замовлень на цей продукт - не має .
Ті хто мають реальні гроші - на мій бетон/пінопласт їх тратять , а на Ваш ОСБ/Мінвата/Гіпсокартон - тратити не хочуть .
От я й чекаю , поки Ви реклами наслухавшись , свої гроші мені під цей продукт принесете . Не забудьте тільки попередити Що Ви активні прихильники картонного будиночку . Гроші я візьму і будиночок збудую , а те що Вам в ньому жити буде гірше ніж в традиційному - мені все одно , Ви ж з піною в роті доводили що так Вам краще, головне щоб ціна була менша .
Сотні разів казав .
Якщо для Вас головне ціна , то візьміть картонну коробку з під сигарет і живіть в ній .Внаслідок того що ціна цього помешкання - ноль , співвідношення ціна - якість - найкраще в світі .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 01 сер, 2010 12:20, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 сер, 2010 12:22
budivelnik написав:Если в поисковике набрать "строительство коттеджей под ключ", то видно, насколько больше стало фирм, которые перешли на дешевые технологии Якщо для Вас збільшення реклами в мережі це підтвердження якості продукту - то мені Вас щиро шкода.
Это не рекламы больше стало, а стало больше фирм, предлагающих сэндвич строительство.
Вы сравните количество тех и тех.
Вам нужно начать этим тоже заниматься, параллельно с обычными технологиями. А то если предпочтения изменятся, то будете в пролете. Это я вам как опытный в бизнесе человек говорю, без всяких подколок. Попробуйте, вы же не знаете как оно пойдет. Сделайте маркетинг. Может жилу нащупаете 
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 12:28
BRAGA написав:Прожектор Перестройки написав:budivelnik Не сушите голову предпринимателю с 15 летним стажем. Я уже давно просушен 
видмо очень успешный предприниматель за 15 лет не квартиру не заработать
У меня 80 метров с приличным ремонтом, автономным отоплением и кондиционированием, мне хватает. Если пороетесь в форуме, то накопаете, что я хотел дачу или строить коттедж, но финансы сейчас не те, не до жиру. Хотя присматриваюсь к сэндвичу. Убийца эфира правильно толкует, дом на сто лет никому не нужен, если конечно это не 800 метров с бассейнами и кортами  Они устаревают, у каждого поколения свои требования и взгляды.
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему