|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:13
budivelnik написав: У Німеччині, батьківщині пінопласту, конструкція будинку із застосуванням ПСБ-С страхується на 100 років. Напевно практичні німці щось знають, то чого ми не знаємо
Да уж наверно, что-то знают, и отделывают им только промздания, а еще они знают, что у них климат мягче.
А еще они знают, что такое парциальное давление и паропроницаемость и пользуются воздушным отоплением, и не совмещают паровое отопление и стены из целофана.
Новые материалы, как вы их называете, требуют еще и понимания как их применять, вы же наверняка ставите людям обычные паровые батареи и запечатываете при этом стены целофаном, выглядит это смешно, по крайней мере я смеюсь.
Удачи.
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:19
BRAGA написав:Прожектор Перестройки написав:BRAGA написав:Прожектор Перестройки написав:budivelnik Не сушите голову предпринимателю с 15 летним стажем. Я уже давно просушен 
видмо очень успешный предприниматель за 15 лет не квартиру не заработать
У меня 80 метров с приличным ремонтом, автономным отоплением и кондиционированием, мне хватает. Если пороетесь в форуме, то накопаете, что я хотел дачу или строить коттедж, но финансы сейчас не те, не до жиру. Хотя присматриваюсь к сэндвичу. Убийца эфира правильно толкует, дом на сто лет никому не нужен, если конечно это не 800 метров с бассейнами и кортами  Они устаревают, у каждого поколения свои требования и взгляды.
да Анрей я помню как ты аргументировал что покупать сейчас не время  мол я пока по снимаю квартиру 
Ну так это оборот такой, или вы русскую речь не понимаете?
Когда спорят и приводят аргументы, как правило говорят от первого лица, е, как в школе надо объяснять)))
И вобще, переход в общих спорах на личности, на их работу, вероисповедание, финположение, статус итп, является слабостью оппонета. Говорите по существу, не зацикливайтесь на мой скромной персоне))) Факты господа давайте, логические умозаключения. Не ковыряйтесь в чужих задницах 
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:23
budivelnik написав:На сьогодні 1 кв м сендвічпанелі коштує - 240 грн Я в стані його виготовити за 150 Якщо зявиться якийсь нерозумний який буде настоювати на сендвічі , я його відмовляти від цього не буду . Правда поки що , як тільки має 0,5 млн грн - так відразу розумний , а той хто згоден на сендвіч , навіть 1 грн не має 
Як ви гадаєте, якщо ви в стані виготовити за 150, чи буде в стані це зробити завод, при масовому виробництві та з оптимізованими бізнес-процесами?
Куди поділись ваші колеги штукатури, та чому себе так комфортно почуває на ринку України Кнауф?
Будівельнику, треба мислити ширше, пропонувати пересічному те, що він згоден придбати зараз, потім він все одно забажає більшого, а ви тут як тут, із кущів зі своєю еліт-пропозицією
Як же ви не розумієте - потрібно запустити галузь, а це можливо сьогодні лише за рахунок значно нижчої цінової пропозиції!
Не треба нікого обманювати - побудуйте якісну панель та запропонуйте її по адекватній ціні, а на додачу, дайте клієнтові інструкцію, як доглядати за будинком, щоб він не згубив швидко своїх споживчих якостей.
Мені здається, що ті хрущі, які ми так з вами активно критикуємо, у певні часи були реальним і вірним рішенням, з одного боку дали людям своє окреме житло, з іншого - запустили галузеву промисловість і забезпечили велику кількість робочих місць та доходів малокваліфікованому люду. Маючи доходи, можна витрачати та накопичувати, бажаючи більшого. Економіка працює.
Ви ж сьогодні вперто стоєте на своєму, хоронячи галюзь та звинувачуючи пересічного, що він не хоче купляти за цінами, які він не встані оплатити.
-
Mylex
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:25
budivelnik написав:Пінопласт також відноситься до класу негорючих.
Он относится к классу легковоспламенимых, он запрещен к внутренней отделке ВООБЩЕ, при его горении выделяется газ ФОСГЕН.
Не несите ерунду, неужели так тяжело использовать минвату, как все?
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:33
А еще они знают, что такое парциальное давление и паропроницаемость и пользуются воздушным отоплением, и не совмещают паровое отопление и стены из целофана.
Я на багато маразматичних висловів уваги не звертаю , але деякі перли і мене цікавлять .
1 А в чому різниця повітряного і парового отопленння
2 Навіть якщо Ви вбачаєте якусь різницю , то просвітіть мене , а заодно і інших як спосіб нагрівання повітря на теплообміннику батарея в кімнаті відрізняється від способу нагрівання повітря на якомусь іншому теплообміннику
3 Так як Ви знаєте розумні слова парциальное давление и паропроницаемость , то чи не могли б Ви в цифрах показати , скільки вологи і за який час проходить через цегляну стіну + до цього всього прошу додати ще й цей сами розрахунок для плити ОСБ яка є зовнішнім шаром так любимої Вами щитової конструкцій , а також для керамічної плитки
Так само прошу повідомити мене , як поведе себе утеплювач мінвата у разі потрапляння в нього вологи з приміщення
4 Мені цікаво , чому головний ажіотаж по щитовим будиночкам відбувається на гілці Ціни в Києві , якщо не існує навіть теоретичної можливості масового використання цих конструкцій в межах великих міст .
Мене вони цікавлять тому , що я будую поза межами і в стані використовувати подібні конструкції , просто на сьогодні на них не має попиту . Вас це чому цікавить  В Києві їх все одно ніхто будувати не буде , ну хіба для експерименту 10 будинків на Київ.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:35
budivelnik написав:Чому Ви допускаєте використання щитових конструкцій у яких стійкість до пожежі в рази нижча ніж в бетонно/пінопластової конструкції .
Сэдвичи есть из минваты. Конструкция в целом огнеупорна.
Да и дело не в этом, если будет гореть, то и кирпичный дом пострадает. Ктож в выгоревшей коробке будет снова ремонт делать?
Речь о том, что пенопласт теряет свои теплоизоляционные свойства довольно быстро. Его нужно очень тщательно изолировать от внешних воздействий, что довольно дорого и сложно. В штукатурке всегда есть микротрещины, а облицовка кирпичом поверх пенопласта слишком дорогая.
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:39
budivelnik написав:1 А в чому різниця повітряного і парового отопленння 2 Навіть якщо Ви вбачаєте якусь різницю , то просвітіть мене , а заодно і інших як спосіб нагрівання повітря на теплообміннику батарея в кімнаті відрізняється від способу нагрівання повітря на якомусь іншому теплообміннику 
А вы считаете что сушить воздух батареями и греть воздух с контролем влажности это одно и то-же?
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:46
BRAGA написав:Прожектор Перестройки написав:BRAGA написав:Прожектор Перестройки написав:budivelnik Не сушите голову предпринимателю с 15 летним стажем. Я уже давно просушен 
видмо очень успешный предприниматель за 15 лет не квартиру не заработать
У меня 80 метров с приличным ремонтом, автономным отоплением и кондиционированием, мне хватает. Если пороетесь в форуме, то накопаете, что я хотел дачу или строить коттедж, но финансы сейчас не те, не до жиру. Хотя присматриваюсь к сэндвичу. Убийца эфира правильно толкует, дом на сто лет никому не нужен, если конечно это не 800 метров с бассейнами и кортами  Они устаревают, у каждого поколения свои требования и взгляды.
да Анрей я помню как ты аргументировал что покупать сейчас не время  мол я пока по снимаю квартиру 
Брага ! Мне по большому счёту всё равно , но вы запутались в цитатах - что кому принадлежит BRAGA написав:Андрей когда то и аренду в Киеве за 1000 грн пророчил и даже за сало... а какую квартиру за 30к если у него трешка в 4с в кредите 
Приведённая вами цитата принадлежит не Андрею , а убийце эфира .
Так что будьте далее внимательней.... 
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:48
Не треба нікого обманювати - побудуйте якісну панель та запропонуйте її по адекватній ціні, а на додачу, дайте клієнтові інструкцію, як доглядати за будинком, щоб він не згубив швидко своїх споживчих якостей.
Бачите Ваша проблема в тому , що Ви просто не хочете мене зрозуміти . Будинок це не сендвіч чи цегла , будинок складається з цих матеріалів і ці матеріали в його вартості займають 20-30 % , але при цьому він складається з безліч іншим речей . Саме тому використання сендвіч панелі замість цегли дасть мені можливість знизити кінцеву ціну будинку всього на 10-15 % , але за це зниження ціни , Ви заплатите погіршенням деяких характеристик цього будинку . Все . Тут не має ніякої моєї впертості , простий фінансовий розрахунок . Мені все одно на чому заробляти , але я заробляю виконуючи Ваші замовлення . А Ваших замовлень на подібні конструкції незважаючи на масовану рекламу - не має . Он относится к классу легковоспламенимых, он запрещен к внутренней отделке ВООБЩЕ, при его горении выделяется газ ФОСГЕН
. Не несите ерунду, неужели так тяжело использовать минвату, как все?
1 Що таке як всі  Всі якраз використовують пінопласт
2 Використання мінвати набагато дорожче , як мінімум в 1,5 рази , за рахунок того що цей матеріал потрібно на порядок сильніше ізолювати від доступу вологи+ сам матеріал дорожчий + за рахунок гнучкості потребує додаткового розходу клею для отримання потрібної міцності зовнішнього шару . Якщо людина згодна за це платити - мені все одно , я роблю , тим більше що саме на цю роботу я запрошую спеціалізовану бригаду тому що використовується у вигляді утеплювача мінвата чи пінопласт , на мої прибутки не впливає..
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 01 сер, 2010 13:57
budivelnik написав...
1 А в чому різниця повітряного і парового отопленння 2 Навіть якщо Ви вбачаєте якусь різницю , то просвітіть мене , а заодно і інших як спосіб нагрівання повітря на теплообміннику батарея в кімнаті відрізняється від способу нагрівання повітря на якомусь іншому теплообміннику
А вы считаете что сушить воздух батареями и греть воздух с контролем влажности это одно и то-же? ?
Шановний давайте перестанемо мудрувати і станемо простими хлопцями
1 Нагрівання повітря це одне , а підтримування вологи і температури приміщення - це друге
2 Нагрівати повітря я можу різними способами , але найпростіший і найбільш розповсюджений з них це з допомогою теплообмінника яким може бути як тепла підлога так і радіатор чи спіраль електротена. Чим вища температура теплообмінника , тим більше шансів , що стан повітря в приміщенні буде змінюватись .
При цьому я не розумію який вплив на ці процеси має матеріал з якого зроблено зовнішнє утеплення
3 Підтримання вологості повітря проводиться або з допомогою кондиціонера , якщо в нього є подібна функція , або з допомогою спеціального приладу зволоження/осушування.
Товсті цегляні стіни , на відміну від легких щитових конструкцій якраз і є тим пасивним регулятором який дозволяє підтримувати сталий мікроклімат в приміщенні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1