Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15641565156615671568 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 19:10

Да, в вашем случае если бетона у вас всего 15 см, а пенопласт толще 2 см, то таки да, бетон будет сухим, роса у вас действительно не выпадет на переходе будет более 10 градусов, но если стена будет обычной кирпичной, а пенопласт тонким, то все будет, как я описал с грибками и плесенью.

Слава богу , з одним розібрались , а якщо додати що в мене пінопласту так само як і бетону - 15 см , то думаю що до конструкції претензій не має взагалі .
На счет аккумулятора тепла и влажности это я поржал, спасибо.

Слідуючого разу , коли будете сміятись по подібним питанням , то подумайте чому наприклад в приміщеннях де століттями зберігають вино стіни становлять як мінімум 1,5 метри і чому Ви не можете назвати жодного подібного приміщення виготовленного по канадській технології .
Відповідь дуже проста
Потрібен стабільний мікроклімат , який важко підтримувати з допомогою кондеціонера , адже площа теплообміну цього приладу повинна дорівнювати площі стін і при цьому найвіддаленіша точка теплообмінника повинна знаходитись на відстані не більшій ніж середня точка між існуючими стінами , або висоти приміщення .

Для людини так само як і для вина потрібен стабільний мікроклімат , при чому не якийсь конкретний температурно-вологий режим , а саме стабільний.
Згадайте захворювання які настигають людей при користуванні кондиціонером в автомобілі , а Ваш канадський будиночок і є таким автомобілем з кондиціонером . Власна вага конструкції практично нульова Прикиньте самі :
Вага повітря в приміщенні 4 х 5 х 3 = 60 м куб х 1,3 кг = _______________78 кг
Щитовий будинок - 4 х 5 х 3 = 54 кв м стін і стель вагою в ___________100 кг
Бетонний будинок - 4 х 5 х 3 = 54 кв м стін і стель вагою в________ 15 000 кг
Тепер надіюсь Ви сперичатись не будете , що 15 000 кг бетону чи цегли швидше ніж 100 кг щитового будиночку вирівняють перепад температури 78 кг повітря які наприклад разом з Вами зайшли в приміщення :?:

Мне кажется вы так и не поняли сути Канадского дома, и уперлись в эти щиты и каркасы, а суть как раз в том самом целофане по гипсокартоном, дальше может быть и ваш бетон и любая другая дешевка

Це Ви на жаль не розумієте , що цей целофан як Ви називаєте має тільки одну функцію - не допустити вологу всередину конструкції і все , більще ніяких функцій які можуть покращити якість проживання в цьому будинку він не несе.

Вы пытаетесь доказать обратное, удачи вам в этом, пусть глупые люди живут в ваших творениях, мне такое счастье не нужно
.
Якщо Ви помітили , я не займаюсь тут рекламою свої творінь .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 19:10

В Беверли-Хиллз дорогущие особняки выстраивают из блоков дерева типа сендвич панелями, а может ими же и строят. И ниче!!!

В гугле сейчас видно постройку особняка возле дома Петера Фолка (Коломбо).

http://fotohost.org/images/a1331cb8-134kB.jpg
turbina

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 20:59

budivelnik написав:Слава богу , з одним розібрались , а якщо додати що в мене пінопласту так само як і бетону - 15 см , то думаю що до конструкції претензій не має взагалі .

Как нет претензий?
Ну ладно, спрошу третий раз, чем ваш дом отличается от канадского? И куда все таки девается влага?
Раз вы строите в соответствии со СНИПами, то не забывайте, что помимо требуемого сопротивления паропроницанию из условия ограничения влаги в ограждающих конструкциях есть еще и требуемое сопротивление паропроницанию из условия недопустимости накопления влаги.
Раз вы считаете, что ничего особенного в целлофановом доме нет и он по нашим СНИПам проходит, то влагу вы видимо удаляете открывая форточку, так? :D :D :D
_Marlboro_

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 21:28

budivelnik написав:Це Ви на жаль не розумієте , що цей целофан як Ви називаєте має тільки одну функцію - не допустити вологу всередину конструкції

Я вам рекомендую сесть на поезд, приехать в Киев и у первого же бомжа на вокзале спросить почему он ночью спит завернувшись в целлофан?
Неужели его греет 0,1мм этой пленки, или он боится внешней сырости?
А может он все-таки не внешней сырости боится, а не выпускает внутренний пар?
Я вам рекомендую сходить в обычную теплицу, постойте там, подышите, подумайте, может хоть почувствуете, что внутреннее давление больше за счет парциального давления пара который ломится наружу.
Что вы там собираетесь не допускать снаружи, мне непонятно, ну разве что летом, если внутри работает кондиционер тогда да, но в наших широтах всех интересует зима.
_Marlboro_

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 21:43

Неужели его греет 0,1мм этой пленки, или он боится внешней сырости?
А может он все-таки не внешней сырости боится, а не выпускает внутренний пар?

1 Бомж дійсно боїться зовнішньої сирості
2 З допомогою поліетиленової плівки перекривається повітряний обмін між тілом бомжа і зовнішнім середовищем
3 В умовах квартири повністю закупорити всі отвори поліетиленом , це те саме що надягнути собі на голову великий поліетиленовий пакет , з усіма відомими наслідками .

Ще раз повторю
Функція паробарєру це не пропустити вологу всередину конструкції .
Ви звичайно по своїй непрофесійності можете і далі вірити наприклад в фольгу за батареєю , чи ще щось там , але закони фізики невмолимі і 0,1 мм полієтилену , по теплопровідності завжди буде залишатись 0,1 мм поліетилену.

Про парники , так там умова - не випустити водяну пару і вуглекислий газ , зовсім протилежне завдання ніж в житловому приміщенні.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 22:02

budivelnik написав:В умовах квартири повністю закупорити всі отвори поліетиленом , це те саме що надягнути собі на голову великий поліетиленовий пакет , з усіма відомими наслідками .
Про парники , так там умова - не випустити водяну пару і вуглекислий газ , зовсім протилежне завдання ніж в житловому приміщенні.

Ваш пенопласт работает не как полиэтилен? Вы не все щели заделываете?
Что значит другие условия, не выпускать?
А в доме у вас значит другие условия не впускать?
А откуда они берутся эти другие условия если давление идет изнутри и давит все мембраны на выход???
Ответа не будет куда вы влагу деваете?
_Marlboro_

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 22:05

_Marlboro_ написав:
budivelnik написав:В умовах квартири повністю закупорити всі отвори поліетиленом , це те саме що надягнути собі на голову великий поліетиленовий пакет , з усіма відомими наслідками .

А откуда они берутся эти другие условия если давление идет изнутри и давит все мембраны на выход???

я не специалист конечно но в Киеве все высотные дома утебляют по схеме кирпичная стена=пенопласт-штукатурка..... не думаю чтобы все ошибались...
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 22:18

убийца эфира написав:я не специалист конечно но в Киеве все высотные дома утебляют по схеме кирпичная стена=пенопласт-штукатурка..... не думаю чтобы все ошибались...

Какие высотные дома?
Это те конструктивы в которых этажи просто подняты на пиллонах(без предварительно напряженной арматуры, с жутким переармированием) которые не умеют сопротивляться кручению или излому, в которых нет ограждающих конструкций а внешние стены выполнены в виде кирпичных перегородок с поэтажным опиранием, это те сооружения в которых вообще не соблюдены даже элементарные нормы пожарной безопасности?
Знаете, качество утепления это мелочь по сравнению с качеством бетона(зимних присадок) и арматуры которые там использованы, держитесь от этих "Титаников" подальше, дольше проживете.
_Marlboro_

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 22:24

_Marlboro_ написав:
убийца эфира написав:я не специалист конечно но в Киеве все высотные дома утебляют по схеме кирпичная стена=пенопласт-штукатурка..... не думаю чтобы все ошибались...

Какие высотные дома?
Это те конструктивы в которых этажи просто подняты на пиллонах(без предварительно напряженной арматуры, с жутким переармированием) которые не умеют сопротивляться кручению или излому, в которых нет ограждающих конструкций а внешние стены выполнены в виде кирпичных перегородок с поэтажным опиранием, это те сооружения в которых вообще не соблюдены даже элементарные нормы пожарной безопасности?
Знаете, качество утепления это мелочь по сравнению с качеством бетона(зимних присадок) и арматуры которые там использованы, держитесь от этих "Титаников" подальше, дольше проживете.

посоветуйте тогда какими должны быть современные высотные дома безопасные для жизни.....
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 22:25

Щоб Вам було легше зрозуміти і збитись з теми якоїсь плівки товщиною в 0,1 мм яка суперпупер , а також враховуючи що Ви не фахівець в будівництві , про те любите розглядати теоретичні запитанні , пропоную розглянути слідуюче :
Скільки часу витримає людина в приміщенні без вентиляції , стіни якого викладені глухою цегляною кладкою і поштукатурені .

Повірте мені на слово , що людина задихнеться і того повітряного обміну , тобто практично дифузії ,який проходить через стіни , дозволить людині прожити на 0,1% часу довше ніж вона проживе в цупкому поліетиленовому пакеті такої ж кубатури .
Обмін повітрям в приміщенні йдеться на 99,9% через щілини в вікнах , дверних відкосах і вентиляційних отворах .

Я б просив забути раз і назавжди оповідання про дихаючі стіни , або дихаючі матеріали .Так такі матеріали існують , але як тільки Ви обклали будинок простою цегляною кладкою в пів-цегли і поштукатурили його , так відразу всі ці властивості йдуть коту під хвіст , внаслідок мізерності паро-повітре - прорпускання через цю стінку.
Оповідання про супервластивості дихаючих матеріалів , не що інше як маркетингові штучки , тим більше що перевірити ці властивості можна тільки в лабораторних умовах , а в реальному житті визначити їх наявність або відсутність взагалі не можливо , тому продавець нічим не ризикує декларуючи подібні властивості і вимагаючи за їх наявність додаткові грошові знаки.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 15641565156615671568 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему