|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 02 сер, 2010 14:07
budivelnik написав:1 Мене ліпити не потрібно , я вже виліплений і якість матеріалу на порядок кращий від Вашого , а все тому що не нию , не розповідаю душероздираючих історій про те що десь там можна всім за 5 років максимум чередуючи роботу з походами по нічним клубам через день і поїздкам за кордон через квартал можна квартиру двохкімнатну з нуля купити . 2 Мені на відміну від основної маси тут присутніх ніхто , нічого не винний . Я вдячний цій країні за те що дала можливість мені вивчитись , а собі вдячний за те що цією можливістю скористався . 3 Я вдячний своїм батька що нагородили мене нормальними генами , а оточуючим , що створили умови , завдячуючи яким за півтора року кількасот нитиків нічого не змогли зі мною зробити . 4 Гляньте навколо , що зміниться від того , що Ви по сотому колу розповідаєте про задницю в державі і відсутність грошей . Будьте вищими від матеріальних негараздів , якщо не можете , або не хочете купити в Києві , гляньте в інших містечках , є в рази дешевше , але заставити когось своїми соплями знизити ціни - не вийде , по тій простій причині , що для нормального існування наприклад мого бізнесу , достатньо щоб в мене купували трошки більше 200 кв м в рік , а це всього 2-4 квартири на 1 000 000 мешканців Львова , або 2 000 000 мешканців Львівської області , таких підприємств як в мене як мінімум 50 % від усіх зайнятих в будівництві і вони будуть працювати з рентабельністю в 30-40 % і при цьому будуть забезпечувати власника прибутком в 20 000 грн в місяць , а працівників зарплатою в 4 000 - 6 000 грн безкінечно .
а нимб у вас с головы не упадет?
1. если человек ноет это не значит что он хуже вас (может вы тоже ноете но не на форуме а скажем жене или другу... )
2.выучились вы не в этой стране, и если уж благодарить то ее.
3.гордится упрямством это что то новое, видать больше нечем...
4.народ поноет и ему станет легче, и не важно в 100й раз или 1000й, на то и форум создан чтоб общатся.
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 14:20
budivelnik написав:не знання мною англійської не робить мене тупим , це дещо обмежує мої можливості по веденню бізнесу за кордоном , але жодним чином не погіршує мої можливості тут .
пардон но за рубежом у вас нет шансов совсем по другой причине - конкуренцию не выдержите...
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 14:25
а я темою не помилився?
наче хотів зайти на "Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?", а попав на "Будівельник завжди правий" чи це щось з сайтом?! 
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 14:46
Когда мы спорили о депозитах, я тоже думал о том, что увожу «ветку» в сторону. Но вижу, что есть просто мания обсуждать все, что угодно, кроме прямого вопроса форума. Я вижу предмет спора с Будивельником в одном, если у нас рынок, то мы покупаем товар, когда он нам нужен и мы готовы за него заплатить, или мы его не покупаем. Даже наличие или отсутствие денег вторично, можно одолжить, что-то продать и т.д. Те, кто поднимают цену, говорят о том, что мы должны купить по той цене, по которой нам продают и «торг тут не уместен» (И.М. Воробьянинов). Но тогда у нас не рынок! У нас ценовой сговор и диктатура монополиста, (который как черт ладана боится любого застройщика из вне). Кто ставит на снижение цены приводят аргумент – будем ещё 10 лет жить в старых квартирах, но не пойдем в кабалу на 20 лет взяв $200000 кредита. Как заработать эти деньги (лет за 10) не кто из «растишек» так и не объяснил (это для Мальборо).
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 14:49
budivelnik написав:Знаете, качество утепления это мелочь по сравнению с качеством бетона(зимних присадок) и арматуры которые там использованы, держитесь от этих "Титаников" подальше, дольше проживете.
посоветуйте тогда какими должны быть современные высотные дома безопасные для жизни.....
Як на мене , Мальборо це нова кличка Курта Той самий агресивний стиль який нічого не пропонує і все критикує . Щодо оповідань про зимні присадки - так є проблема , особливо коли я Вам розповім що однією з найдешевших зимових присадок є проста сіль , використання якої може привести до внутрішньої корозії арматури . Але це знає навіть студент третього курсу , тому відповідальні конструкції або не виливають зимою , або виливаючи зимою додатково утеплюють , якщо температура позволяє , або використовують інші присадки які не так критично впливають на арматуру. Это те конструктивы в которых этажи просто подняты на пиллонах(без предварительно напряженной арматуры, с жутким переармированием)
В цій фразі людина також протирічить сама собі . З одного боку вона критикує що арматура не попередньонапружена - на хлопський розум це досягається або з допомогою спеціальних форм на заводах і в польових умовах практично не використовується , або з допомогою розігріву артматури з пропускання через неї великих струмів , що також не завжди можливо . З другого вона критикує те , що кількість арматури завищенна . Справа в тому що це все питання розрахунків як економічних так і на міцність . Для досягнення потрібної міцності можна або використати меншу кількість арматури , але попередньонапруженної , або більшу кількість просто арматури . Перший варіант дешевший по матеріалам і дорожчий по виконанню , другий навпаки , дорожчий по матеріалам і дешевший у виконанні. Виробник в звязці з проектантом самі вирішують який варіант найбільш доцільно використовувати у кожному конкретному випадку.
Предложения всем известны и еще раз озвучены на валютной ветке. Вы, будивельныки, они же квесторы, везде одинаковы... При этом все Моисея вспоминаете, официал восхваляете и народу мозги промываете... Ну так я согласен же с вами... Действительно по Моисею должны вымереть, тока наивно полагать, что это не вы будете...
Как только местным "гуру" становится понятно, что человек обладает на порядок большими знаниями, да еще в разных сферах и даже в их "личных" сферах, и может бить на наотмашь в разы сильнее (в смысле аргументов и логики) - начинаются личные оскорбления. За четыре года здесь сколько не говорили, что у меня сорок ников, говорили, что я лох, и что отсталый и глупый... Ну и шо оно поменяет, ума Вам принесет или знаний? У меня нет огульной критики - есть тип, который противоречит логике - любой из этого типа будет мои оппонентом. Это абсолютно конкретные типы аля Будивельнык-Квестор (бизнес которых построен на восхвалении керувальныкив, соответствующих индульгенциях обратных и угнетении потребителя или клиента). Это класс целый под названием укрбанки и все, что с ними связано (ибо по делам судят, а не по рекламе). И это тип Гдадизов, тупо прославляющих фаворита или "элиту" с целью достижения не очень признанных в обществе личных преференций. Ну так что Вы хотите, чтобы я молча слушал эту чушь?
Остальным скажу так, я верю в то, что еще остались в заповеднике нормальные люди, не запуганные, трезвомыслящие, с нормальным мировосприятием и общепринятыми ценностями... И мой голос за них и потому не буду я молчать.
-
Kurt
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 566 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 14:56
Oven написав:Когда мы спорили о депозитах, я тоже думал о том, что увожу «ветку» в сторону. Но вижу, что есть просто мания обсуждать все, что угодно, кроме прямого вопроса форума. Я вижу предмет спора с Будивельником в одном, если у нас рынок, то мы покупаем товар, когда он нам нужен и мы готовы за него заплатить, или мы его не покупаем. Даже наличие или отсутствие денег вторично, можно одолжить, что-то продать и т.д. Те, кто поднимают цену, говорят о том, что мы должны купить по той цене, по которой нам продают и «торг тут не уместен» (И.М. Воробьянинов). Но тогда у нас не рынок! У нас ценовой сговор и диктатура монополиста, (который как черт ладана боится любого застройщика из вне). Кто ставит на снижение цены приводят аргумент – будем ещё 10 лет жить в старых квартирах, но не пойдем в кабалу на 20 лет взяв $200000 кредита. Как заработать эти деньги (лет за 10) не кто из «растишек» так и не объяснил (это для Мальборо).
Про монополиста на рынке я уже тоже писал и считаю, что проблема как раз в этом и есть. Например в Киеве так точно!!!! Поэтому обсуждение подения цен на примере себестоимости, спроса и предложения это беззмысленно по причине сказанного выше, уберите МОНОПОЛИСТА тагда поговорим о рыночной цене!!!!!!!!
-
Игорь1977
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 15:18
Пользователь Енот заблокирован. Пока на неделю.
Причины - постоянные нарушения правил, в частности многократное нарушение п 4.7
http://forum.finance.ua/topic4727.html
Востаннє редагувалось Модератор в Пон 02 сер, 2010 15:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 15:38
абсолютно конкретные типы аля Будивельнык-Квестор (бизнес которых построен на восхвалении керувальныкив, соответствующих индульгенциях обратных и угнетении потребителя или клиента).
Яким же це боком , мій бізнес побудований на вихвалянні керівників
1 Я свідомо перевів своє будівництво з великих на маленькі проекти - таким чином не приймаю участі в жоднії з державних програм , адже участь в цих програмах на мій погляд є одним з легальних варіантів отримання відкатів особами які ці програми від імені держави проводять
2 Я свідомо перевів будівництво за межі міст - це в свою чергу дозволило мені не займатись оббиванням порогів великих і дрібних чиновників щоб за свої гроші доводити кожному клерку , що :
а - я маю право цим займатись
б - все що я зроблю , я зроблю з благословення держави і на її благо
в- все що я зроблю збагатить кожного клерка який дав мені височайший дозвіл
3 Я свідомо не приймаю участі в тендерах чи аукціонах по купівлі землі під будівництво і купую її тільки в приватних осіб , яким ця земля належить на правах приватної власності при чому з умовою , що продавець цієї землі особисто погодить в сільраді той проект за яким я збираюсь будувати
4 Говорив , говорю , і буду говорити , що ціни в Києві і інших мегаполісах опустяться тільки внаслідок децентралізації фінансових ресурсів і вся моя діяльність показує , що мій бізнес виграє тільки в тому випадку , коли гроші які концентруються в центрі - залишаються на перифирії
5 Як бачите я конкретно роблю те за що Курт тільки бореться , при цьому жодним чином не звинувачуючи когось в тому що він лох - олень - чи ще щось подібне.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 сер, 2010 15:46
budivelnik написав:Я свідомо перевів своє будівництво з великих на маленькі проекти - .
И при этом такое гэ строишь, с нарушениями норм. Зато кичишься "низкими" ценами.
Понятно, почему они низкие, 15 см бетона и большой привет купившим его аленям.
Абы на голову не упало - вот принцип Будивельника.
При чем это у нас практически вся отрасль такая, халтурщиков и шабашников.
А потом удивляются, что халтурщиков(по сути воров), не уважают, но унижают повсеместно, у кого ума хватает.
При Сталине все проще было, к стенке бы поставили и всего делов. Без вариантов и сожалений о потере такого, с позволения сказать, "члена" общества.
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 15:52
SSerg написав:budivelnik написав:Андрюша , а чому Ви так хвилюєтесь Я ж виявляється вже роки використовую те , за що Ви так агресивно боретесь весь свій вільний час . В мене правда конструкція дещо надійніша за ту що Ви пропонуєте , але це не страшно , погіршити до Вашого рівня я завжди зможу .
budivelnik написав:Отже будь яка нормальна людина , вже б замовчала , тихенько забилась в куточок і спробувала для себе вияснити
budivelnik написав:Якщо комусь це цікаво , то можемо прослідкувати еволюцію Андрія_в до Прожектора. Зявився цей хлопчик на валютній гілці , а так як якимись знаннями особо не виділявся , то тихенько почав писанину про все і одночасно ні про що .
budivelnik написав:Здавалось би от воно , ще трохи і прийде море щастя , але спроба вести дискусію гугль-мана і людини яка роками будує - не вдалась , непрофесіоналізм відразу й почав вилазити .
budivelnik написав:Тих хто слідкує за моєю дискусією з мальборо , попереджую відразу , що мальборо не є людиною з будівельною освітою , але має непогано розвинуте аналітичне мишлення , що дозволяє йому швидко , хоча й поверхнево розбиратись в питанні , але мізерність знань самого предмету не позволяє йому вникати в суть питання .
Правильно ли я понимаю, что данные высказывания, имеют прямое отношение к обсуждаемой на ветке теме? Они не нарушают правил форума и даже не тянут на предупреждение? Или будивельнык делает это неумышленно???
1 Вирвані з контексту фрази самі по собі можливо й дещо не коректні , проте якщо подивитись у відповідь на які випади були написані - тоді мене можна назвати людиною з залізними нервами і ангельським терпінням
2 Жоден з Вас не може звинуватити мене в тому , що на одне Ваше повідомлення яке мені могло не сподобатись , я відповідав трьома своїми де поводив себе не коректно , по хамськи висловлювався і постійно піддавав сумнівам Вашу професійну підготовку , як дехто з тут вже тимчасово відсутніх .
3 Коли йде суперечка між вузьким практиком і широким теоретиком - аргументація останнього може здатись переконливою для більшості , але при цьому може не мати жодного відношення до реальності , в таких випадках я стараюсь звернути увагу форумчан , що мій опонент не є практикуючим будівельником . Повірити мені чи ні - це право кожного, хтось вірить мені , хтось - оппоненту , але жодного разу я не називав опонента - дурилка картонна , чи ще якось по іншому .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1