|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:27
apostol написав:предлагаю форуму организовать встречу форумчан в живую и наглядно сделать две кирпичные клдаки  одну гугль-серфер теоретик Андрей. а второю дотошный практик Пан Б 
Победит Будивельник. Кладет кирпич он 100% лучше меня
Я всегда говорил, что это его специализация, не ставил под сомнение 
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:27
Я згоден , хоча останній раз клав цеглу років двадцять тому , але думаю що інтернет -теоретик навряд чи клав перший
Для більшого приколу в мене є можливість організувати інтернет трансляцію цього захопливого проекту , хоча маю підозру що наш ушлий хлопчик замість себе , якогось професійного муляра підставить . Мене в цьому випадку гріє думка , що цей муляр повинен орієнтуватись в тому морі тем , доскональним знанням яких хизується мій опонент.
Я особисто з такими мулярами не знайомий 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:31
Победит Будивельник. Кладет кирпич он 100% лучше меня
Шкода , щастя було так близько .
Тоді пропоную турнір по швидкості орієнтування в будівельних кресленнях , або по швидкості ескізного проектування жилих будинків , так , щоб сходу , без використання інтернету і довідкової інформації , були коректно запроектовані розміри вікон , ширини коридорів , товщини конструкцій і так далі.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:38
Rudolf Abel написав:apostol написав:предлагаю форуму организовать встречу форумчан в живую и наглядно сделать две кирпичные клдаки  одну гугль-серфер теоретик Андрей. а второю дотошный практик Пан Б 
Победит Будивельник. Кладет кирпич он 100% лучше меня Я всегда говорил, что это его специализация, не ставил под сомнение 
хм. пан Б как то тут постил что он строил и что продал и фотки и телефоны сюда светиил
что вы можете засветить так сказать ?
а то получаеться как не по мужски. вы только лясы точить а, пан Б не словом а ділом а, вы все аккаунты меняте.
-
apostol
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:42
budivelnik написав:Победит Будивельник. Кладет кирпич он 100% лучше меня
Шкода , щастя було так близько . Тоді пропоную турнір по швидкості орієнтування в будівельних кресленнях , або по швидкості ескізного проектування жилих будинків , так , щоб сходу , без використання інтернету і довідкової інформації , були коректно запроектовані розміри вікон , ширини коридорів , товщини конструкцій і так далі.
Не морочь голову себе и людям, давай посоревнуемся в теме ветки, фин прогнозах, основанных на реалиях, эконом расчетах.
Кирпич ты лучше кладешь, я не спорю
Тебе надо на Строимдом, с твоим опытом строительства, но боюсь тебя там быстро закидают тапками, бо ты любитель сказок, а там махровые реалисты 
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:44
apostol написав:Rudolf Abel написав:apostol написав:предлагаю форуму организовать встречу форумчан в живую и наглядно сделать две кирпичные клдаки  одну гугль-серфер теоретик Андрей. а второю дотошный практик Пан Б 
Победит Будивельник. Кладет кирпич он 100% лучше меня Я всегда говорил, что это его специализация, не ставил под сомнение 
хм. пан Б как то тут постил что он строил и что продал и фотки и телефоны сюда светиил что вы можете засветить так сказать ? а то получаеться как не по мужски. вы только лясы точить а, пан Б не словом а ділом а, вы все аккаунты меняте.
Клоунада
Я признал свое поражение, в кладке кирпича не силен, признаю, что вам еще нужно, что бы я лопату взял и на скорость раствор месил? 
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:46
budivelnik написав: по швидкості ескізного проектування жилих будинків
Кстати Автокад и Аркон изучил, чисто для себя, по нужде.
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:54
Не морочь голову себе и людям, давай посоревнуемся в теме ветки, фин прогнозах, основанных на реалиях, эконом расчетах
Давай .
Тема гілки
Коли почнеться обвал цін в Києві .
Даю можливість тобі описати подальшу поведінку індекса домік нет потижнево ю
Я з свого боку зроблю те саме.
Боюсь що тобі прийдеться стати перед нелегким вибором
1 Потрібно буде найпізніше через місяць показати ріст індексу
2 На кінець року , для того щоб твій прогноз виявився точнішим , як мінімум потрібно буде вийти на цифру в 1670-1700 доларів
3 Як тоді зможеш розповідати про неминучий обвал - мені не відомо .
пс
Те що ти знайдеш вихід з цієї скрутної ситуації я знаю
Заключатись він буде в слідуючому
Спочатку 10 повідомлень про те що фахівці твого рівня не прогнозують тижневі відрізки часу , на запитання
А як же тоді працювати на форексі або фонді , прийдеться слідуюча тирада з морем не зрозумілих навіть для тебе термінів , про те що це зовсім інші речі і так далі .
ППС
Для тих хто ще не спить , запамятайте , те що я описав , будете потім довго сміятись побачивши що ця людина діє аналогічно по будь- якому питанню не залежно чого це стосується , висадки людей на марс, чи ціни на цемент в 2008 році..
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:55
Кстати Автокад и Аркон изучил, чисто для себя, по нужде.
Я від руки швидше ескіз накидаю , чим ти автокад запустиш
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 03 сер, 2010 00:58
я вот как то в обвал перестал верить в последне время... народ прегрупировывается привыкает к другим достаткам а желания остаются....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|