|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 03 сер, 2010 02:06
budivelnik написав:З цього моменту я перестаю відповідати по питаннях канадських будиночків на цій гілці
А меня не интересуют канадские домики, меня ВАШ дом интересует.
Скажите как вы боретесь с тем, что из пенополистирола, все время выделяется стирол(яд), только не говорите, что 15 см бетона его как-то удерживают.
Прикинул тут ваши 15 см бетона, это порядка 15 тонн на комнату, при теплоемкости бетона в 4 раза меньшей чем вода, это эквивалентно 3-м тоннам воды, еще раз поржал над вашим аккумулятором тепла, его заменят два хороших морских аквариума у стены.
По итогу, да, ваш дом не прогреется за 2 часа, как канадский, он прогреется за 5-7 дней, а дальше нужно кондиционирование, а следовательно вентиляция(форточку уже не откроешь) и ваш дом превращается в канадский со всеми вытекающими.
А теперь расскажите мне, что отопление, кондиционирование и вентиляцию вы делаете все раздельно и это дешевле, чем совмещенное канадское решение.
Ну никак я не пойму, что вы там строите, как это вообще работает...
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 08:14
Скажите как вы боретесь с тем, что из пенополистирола, все время выделяется стирол(яд), только не говорите, что 15 см бетона его как-то удерживают
. Найлегше поставити дурне , запитання , а потім очікувати розумну відповідь 1 Борюсь , так само як і виробники канадських будиночків у нас , при чому борюсь краще , бо в мене пінопласт від приміщення відділяєтьс 15 см бетону +1,5 см гіпсокартону , а в них тільки 1,5 см гіпсокартону 2 Борюсь так само як і інші тисячі виробників , які займаються зовнішнім утепленням , а саме - ніяк по тій простій причині що пінопласт можна навіть їсти , звичайно не кожен день і не кілограмами , але спеціально для таких зашуганих як Ви можу провести шоу по поїданню пінопласта особисто . Я думаю , що якщо зїм грам 20 то це буде на два порядки більша шкода для мого організму ніж якесь там випаровування по 0,00001 гр в рік з кв м Прикинул тут ваши 15 см бетона, это порядка 15 тонн на комнату, при теплоемкости бетона в 4 раза меньшей чем вода, это эквивалентно 3-м тоннам воды, еще раз поржал над вашим
Ви не моїх 15000 кг прикидуйте , Ви прийміть до уваги , що цегляна стінка 38 см товщиною також буде важити приблизно 20 000 кг , а Ваше огородження буде важити кілограм з 200 , так от якщо моїх 15 000 Вам мало і Ви збираєтесь з допомогою акваріумів теплоакамулятори влаштовувати , то прошу не забувати , що допустиме навантаження на 1 кв м площі = 400 кг , для того що 3000 кг води розмістити , вам потрібно зайняти з кімнати в 20 м кв яку ми розглядаємо - 7,5 кв м під акваріуми. А теперь расскажите мне, что отопление, кондиционирование и вентиляцию вы делаете все раздельно и это дешевле, чем совмещенное канадское решение
. 1 В опаленні , я взагалі не використовую ніяких ноу-хау , а працюю по технологіям які вже десятки років використовуються у наших широтах. 2 Ми використовуємо парове опалення по слідуючим причинам а - теплотраси займають менше місця в приміщенні б - в нас практично ніколи не має потреби масово використовувати охолодження приміщенні ,в той час як США крім Аляски , знаходиться на широтах які південніші від нашої широти Криму , тому для них більш актуально використовувати свої системи більше для охолодження , ніж для опалення в - заточеність американських систем під охолодження і пояснює вибір теплоносія , а саме повітря , адже повітря охолодити до мінусових температур - можна , в той час коли теплоносій вода при мінусових температурах перетвориться в лід + якщо використати якусь незамерзаючу рідину , то все одно на приладах теплообмінну в приміщенні у випадку коли вони будуть використовуватись для охолодження буде виділятись волога - їх температура обовязково буде нижче точки роси . Ну никак я не пойму, что вы там строите, как это вообще работает...
Не дивно , адже те що Ви пробуєте зрозуміти людина вчить на трьох різних факультетах інженерного вузу , а саме :
ПромисловеЦивільнеБудівництво - міцність конструкції , доцільність використання тих чи інших матеріалів
Опалення і вентиляція - розрахунки комфортних режимів , а також визначення найбільш придатних для данних умов приладів і засобів які ці режими будуть створювати
Хімики - створення матеріалів з потрібними властивостями
А потім цих вже троє людей працюючи на роботі на протязі десятків років постійно покращують свої знання .
Ви пробуєте замінити це довготривалий процес - кавалерійським наскоком , без фундаментальної підготовки .
Добре що інтернет все пробачає , а уявіть якщо б Ви спробували те що Ви розповідаєте за свої гроші в життя втілити .
Плакали б Ваші грошики .
Так що скажіть дякую і йдемо далі.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 03 сер, 2010 08:32
budivelnik написав:але спеціально для таких зашуганих як Ви можу провести шоу по поїданню пінопласта особисто . Я думаю , що якщо зїм грам 20 то це буде на два порядки більша шкода для мого організму ніж якесь там випаровування по 0,00001 гр в рік з кв м
Просим-просим
Но вы опять отдаляетесь от темы ветки и опять в строительство.
Создайте уже тему на своей ветке, где будете выкладывать достоинства и недостатки технологий, видео с поеданием стройматериалов и т.п.
А тема этой ветки скорее экономика и финансы, а не строительство...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 09:40
budivelnik написав:Не морочь голову себе и людям, давай посоревнуемся в теме ветки, фин прогнозах, основанных на реалиях, эконом расчетах
Давай . Тема гілки Коли почнеться обвал цін в Києві . Даю можливість тобі описати подальшу поведінку індекса домік нет потижнево ю Я з свого боку зроблю те саме. Боюсь що тобі прийдеться стати перед нелегким вибором 1 Потрібно буде найпізніше через місяць показати ріст індексу 2 На кінець року , для того щоб твій прогноз виявився точнішим , як мінімум потрібно буде вийти на цифру в 1670-1700 доларів 3 Як тоді зможеш розповідати про неминучий обвал - мені не відомо . пс Те що ти знайдеш вихід з цієї скрутної ситуації я знаю Заключатись він буде в слідуючому Спочатку 10 повідомлень про те що фахівці твого рівня не прогнозують тижневі відрізки часу , на запитання А як же тоді працювати на форексі або фонді , прийдеться слідуюча тирада з морем не зрозумілих навіть для тебе термінів , про те що це зовсім інші речі і так далі . ППС Для тих хто ще не спить , запамятайте , те що я описав , будете потім довго сміятись побачивши що ця людина діє аналогічно по будь- якому питанню не залежно чого це стосується , висадки людей на марс, чи ціни на цемент в 2008 році..
Якщо мене не підводить пам'ять, то це саме у Вас не виходить робити короткострокові прогнози
Чи Ви вже забули як у Вас в підписі прогноз помісячно стояв, а Ви його змінили на більш довготривалий?
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 09:42
убийца эфира написав:я вот как то в обвал перестал верить в последне время... народ прегрупировывается привыкает к другим достаткам а желания остаются....
Насколько я помню, Вы никогда и не относились к сторонникам обвала )))
Ваши посты всегда в таком стиле были, мол я не растишка, но что-то мне подсказывает, что будИТ тоКА дАрАжать 
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 10:04
budivelnik написав:Кстати Автокад и Аркон изучил, чисто для себя, по нужде. Я від руки швидше ескіз накидаю , чим ти автокад запустиш
А ты по эскизу строишь, на глаз?
Странно, я думал с помощью специализированных программ дело идет грамотнее и быстрее, туда нормы вшиты, чертежи точные и готовы к распечатке.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 10:04
давайте все ж таки будем казати про конкретні цифри.
Ставлю пляшку гарного коньяку самомвивозом з Києва, на те шо:
- При умові відсутності різких коливань гривні до світових валют,
- При умові виконання бюджету в рамках закладених владою (навіть номінально та на папері)
- при умові своечасного надання нам всіх кредитів МВФ
відповідно якщо не буде державних дефолтів
ТО індекс ДОМІКА на 01,2011 буде приблизно 1490 долл м. кв.
В інших випадках погіршенні ситуаціі, він буде нижчий
В випадку відновленні кредитування в валюті для фіз осіб та появи реального проценту по кредиту до 12% індекс буде в межах 1600 долл м. кв.
ФІантастичні сценаріі світового апокаліпсису та гіперінфляціі долара не розгладаємо
-
Евгений__С
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 10:12
mation написав:убийца эфира написав:я вот как то в обвал перестал верить в последне время... народ прегрупировывается привыкает к другим достаткам а желания остаются....
Насколько я помню, Вы никогда и не относились к сторонникам обвала ))) Ваши посты всегда в таком стиле были, мол я не растишка, но что-то мне подсказывает, что будИТ тоКА дАрАжать 
можете перечитать мои посты на домик нет с 1 апреля 2007 года....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 10:17
budivelnik написав:Боюсь що тобі прийдеться стати перед нелегким вибором 1 Потрібно буде найпізніше через місяць показати ріст індексу
А чего мне напрягаться? С января индикаторы Домика и Мегаквартала дружно идут вниз.
В месяц то -1,7%, то -0,5-0,8%, думаю ближе к зиме процесс ускорится и по итогам года будет
-15% по Домику.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 10:19
Евгений__С написав:давайте все ж таки будем казати про конкретні цифри.
Ставлю пляшку гарного коньяку самомвивозом з Києва, на те шо: - При умові відсутності різких коливань гривні до світових валют, - При умові виконання бюджету в рамках закладених владою (навіть номінально та на папері) - при умові своечасного надання нам всіх кредитів МВФ відповідно якщо не буде державних дефолтів
ТО індекс ДОМІКА на 01,2011 буде приблизно 1490 долл м. кв.
В інших випадках погіршенні ситуаціі, він буде нижчий В випадку відновленні кредитування в валюті для фіз осіб та появи реального проценту по кредиту до 12% індекс буде в межах 1600 долл м. кв. ФІантастичні сценаріі світового апокаліпсису та гіперінфляціі долара не розгладаємо
где то так....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-