Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 16481649165016511652 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:16

ОПРАВДУЕТЕ
СВОИХ ЖЕ!!!
ПОЭТОМУ ВЫ МНОГИХ ЗДЕСЬ И БЕСИТЕ!!!!!!!!!!!!

1 З якої статі я тут повинен оправдувати Вас :?:
2 Як думаєте , вислови про алконавтів-будівельників які поголовно тупі і дурники + бездари , нероби і так далі мене не бісять :?:
3 Як думаєте , оповідання про те що мої діти будуть чекати мене з кусочком чорного хліба без масла , бо хтось вирішив 5 разів на тиждень посидіти в нічному клубі + 2 рази в рік зїздити в Турцію або Єгипет і йому не вистарчає на купівлю житла за 5 років назбирати - це мене не бісить :?:

Висновок .
Ви не бісіться , а потихеньку отримуйте інформацію від людей які зайняті в реальних галузях економіки , а опуси і передруківки з інтернету Ви і самі в стані з допомогою гугля знайти.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:33

Так же проведу для тебя краткий ликбез русского языка
"Ставки по депозитам регулирует банковская система во главе с НБУ."
Кто регулирует? - Банковская система.
Кто у нее во главе? - НБУ

Андрюша , втікай швиденько і не прикидайся філологом .+ не виривай слова з контексту .
будівельник:
2 Банки оперують грошима населення .
Величина депозитних ставок - напряму впливає на величини кредитів які видають банки , з іншого боку - величина депозитних відсотків це оцінка населенням своєї власності - грошей.
Тепер виходить дивна ситуація
Величини кредитів різко збільшують як вартість виготовлення житла так і кінцеву ціну житла , доходи від цих величин отримують власники грошей - населення , при цьому вони замість того щоб зменшити свої апетити пробують іншу частку цього ж населення - будівельників - зменшити ціну продажу , за рахунок своєї прибутковості , бо власникам грошей не виходить отримувати по 20% річних по депозитам .

Чи не забагато хочуть власники грошей
Андрій_В
Посмешили, спасибо

Ставки по депозитам регулирует банковская система во главе с НБУ

Мене цікавить яким чином НБУ керує депозитними ставками які встановлюють комерційні банки при чому таким чином що на цей процес не може вплинути населення :?:

Як на мене то для того щоб:
1 населення принесло гроші в банк , комерційний банк піднімає для населення привабливість цієї операції , тобто піднімає депозитну ставку
2 Після того як у банку зявляється ресурс , він накинувши своїх 2-10% - шукає кому цей ресурс запропонувати

Таким чином населення отримує додаткові прибутки на свої гроші , але у випадку купівлі товарів , виготовленних з допомогою дорогих ресурсів - платить за ці товари більшу ціну .
Все .

Ваша проблема полягає в тому що є кілька категорій населення
а - мають гроші і все що потрібно для життя
б - мають гроші , не мають ще всього
г - мають все що потрібно для життя , не мають грошей
д - не мають ні одного ні другого
Так от
Категорія а - виграє у всіх випадках
Категорії б,г - періодично виграють/програють , тобто в нулях
Категорія д - завжди програє .

Ви до якої відноситесь .

ПС
Так щоб Ви не лаханулись
Категорія а - самодостатня і крисиний міжсобойчик який проходить на цих сторінках її навряд чи цікавить .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:33

2 З 58 млн кв м житла Києва - 45 млн кв м побудовано за Радянського Союзу . Так от на це житло люди працювали на заводі від 20до 40 років + при цьому за кордон не їздили взагалі + нічних кабаків не було і так далі .

Так що ще раз кажу - оповідання про доступність житла за 5 років в Києві - це міф , який можливо й збудеться , але точно не на протязі твого життя дурилка ....

Да уж ТЫ вообще я смотрю припух!
Я тебе объясню если ты не знаешь...
Например мой отец проработал 35 лет на заводе .
За это время мы поменяли три квартиры (в третей сейчас живём , трёхкомнатная)
Первую получили через десять лет работы отца ... И он был простым токарем !!!
Просто так вот дали (ну конечно высчитывая ,что то с зарплаты) , а сейчас появились такие как ты
и начинают гнать чушь всякую....
obval

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:42

1 Саша , а перших дві у Вас залишилось , чи кожен раз переїзжаючи в нову квартиру - стару залишали державі :?:
2 За 35 років роботи токарем скільки разів батя був на відпочинку :?:
3 Трьохкімнатна в якій зараз живете напевно з 60 кв м :?: Таким чином батая за кожен рік на роботі отримував по 60 / 35 = 1,7 кв м . До речі мама що не працювала :?: А де та квартира яку вона отримала :?:
4 Для того щоб купити сьогоднішню однокімнатну в 40 кв м , твоєму баті прийшлось би працювати на заводі 40 / 1,7 = 23,5 роки .
5 Ти що не можеш в рік відкласти 8 500 х 1,7 кв м = 14 450 грн , щоб збирати на житло з швидкістю з якою збирав твій батько :?:

Вистарчить запитань , чи ні :?:

До речі жити з батьками до 36 років в квартирі яку ще батько заробив
(в третей сейчас живём , трёхкомнатная

, це однозначно приведе до зсувів психіки
Мені тебе шкода .
Може махнеш в село , під крило якоїсь молодиці - легше стане , а до батьків будеш в гості приїзжати з внуками , а то не дай бог не побачать нащадків.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:58

Комбанк регулирует депоставки исходя из своей ликвидности, в первую очередь.

Тобто піднімає їх коли йому не вистарчає грошей , або опускає коли коштів надлишок .

Питання на засипку , так хто з нас правий , а хто ні :?:
Я який стверджує що величина процентних ставок по депозитам залежить від від населення ,
Чи Андрюша , який заявляє що величина ставок від населення не залежить бо це питання регулюється НБУ, правда при цьому він встигає заявити слідуюче :
так как длинных денег ЦБ не дает, только переночевать итп

Про население - это анекдот конечно
Не лезь в финансы, не будешь глупо выглядеть

Андрюша , ти настільки далекий від реального життя , що не можеш зрозуміти , що :
ціна на житло - регулюється собівартістю виготовлення + маржа яку позволяє ринкова ситуація, і це = ринковій ціні
так само :
ціна на гроші - регулюється собівартістю отримання - це проценти по депозитам або проценти по рефінансу НБУ , а величина рефінансу це і є облікова ставка + маржа яку позволяє зробити ринок і це дорівнюю велечині кредитноі ставки

Андрій йди грайся на форексі чи фонді , там верхознайок без базової освіти - 99 % і без подібних тобі ті ринки і не розвивались би , а так приходить хлопчик всезнайко , залишає всі зароблені гроші і йде , а зубри при цьому роблять дві справи
а - підтримують у цих хлопчиків і дівчаток віру про можливість легкого заробітку без вкладання часу і голови
б - косять гроші з плечем 1 до 100
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 08 сер, 2010 17:59, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:59

budivelnik написав:

1 Саша , а перших дві у Вас залишилось , чи кожен раз переїзжаючи в нову квартиру - стару залишали державі :?:
2 За 35 років роботи токарем скільки разів батя був на відпочинку :?:
3 Трьохкімнатна в якій зараз живете напевно з 60 кв м :?: Таким чином батая за кожен рік на роботі отримував по 60 / 35 = 1,7 кв м . До речі мама що не працювала :?: А де та квартира яку вона отримала :?:
4 Для того щоб купити сьогоднішню однокімнатну в 40 кв м , твоєму баті прийшлось би працювати на заводі 40 / 1,7 = 23,5 роки .
5 Ти що не можеш в рік відкласти 8 500 х 1,7 кв м = 14 450 грн , щоб збирати на житло з швидкістю з якою збирав твій батько :?:

Вистарчить запитань , чи ні :?:

Опять нужно поправлять,а то чел дурачком прикидываеться !!
А вроде 44 года пишет)))

35 лет это всего сколько он проработал, но я же написал ,что первую он получил (однокомнатную)
через 10 лет , а трёхкомнатную через 25 лет !!!!!!!
Так ,что попробуй пересчитать!
И 8500 (в недострое((()это сегодняшняя цена ,ты посчитай по докризисной ...
По докризисной цене я не мог угнаться за темпами роста цены !!!!!
И учти умник , что батя говорит , что у него высчитывали где то около 30 рублей в месяц !!!!!!!!

40\10=4!!!!
4*8500=34000
34000\12=2833грн в месяц
А если учесть ,что такие деньги обычно берутся в банке(по понятным причинам) ,то можно прикинуть на сколько возрастает сумма платежа !!!!
Востаннє редагувалось obval в Нед 08 сер, 2010 18:11, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 18:09

budivelnik написав:Питання на засипку , так хто з нас правий , а хто ні :?:
Я який стверджує що величина процентних ставок по депозитам залежить від від населення ,

:lol: :lol: :lol:

Е, уже разжевал и в рот положил, а ты выплюнул, как дитя конфетку, бо правда не вкусная :lol:
Ладно, прекращаю лизбезить, в детсаде это бесполезно :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 18:12

35 лет это всего сколько он проработал, но я же написал ,что первую он получил (однокомнатную)
через 10 лет , а трёхкомнатную через 25 лет

Саша не бався в дитячий садок .
1 Квартир у Вас всього одна і живе в ній твій батько +ти і тобі 36 років
2 За радянського союзу , житло було практично безплатне при отриманні , просто тоді відразу в бухгалтерії твоєму батькові не доплачували , а не доплачені кошти відправляли на будівництво житла , тому твій батько і не мріяв про відпочинок , бо левову частку грошей в нього забрали централізовано
3 Деколи потрібним фахівцям , для того щоб заманити їх на якесь конкретне місце праці - житло давали відразу , але внаслідок того що у них зявлялось більше 8 кв м на особу , так ці фахівці і допрацьовували в цьому житлі до пенсії не отримуючи нового .
4 У твоєму випадку , скорш за все в тебе є сестра або у сімї було більше двох дітей , тому Ви і змогли отримати трьохкімнатну квартиру , на той час були такі положення.
5 Найголовніше
Якщо ти хороший фахівець і згодишся підписати контракт на 20 років в якійсь з фірм , то і тепер тобі зможуть надати безкоштовне житло від фірми відразу :D
6 Не потрібно рівняти ціну 1965 і ціну 2010 , приблизно можна міряти хіба що в місячних доходах , так от тоді на 1 кв м потрібно було робити близько 4-6 місяців , тепер 3-4 місяці , років через 10 потрібно буде працювати 2-3 місяці , а все тому що на особу буде більше квадратних метрів і деякі категорії людей самостійно згодяться не використовувати на 100% свої можливості по житлу .
7 На сьогодні бажаючих серед активної частини населення на покращення своїх житлових умов -90 % , як тільки цей показник впаде до 50% , так відразу і почнеться пониження цін , але спостерігаючи такий накал пристрастей на цих сторінках - думаю до цього ще далеко.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 18:15

budivelnik написав:Андрюша , ти настільки далекий від реального життя , що не можеш зрозуміти , що :
ціна на гроші - регулюється собівартістю отримання - проценти по рефінансу НБУ

:lol:

Ты хоть знаешь кому его дают зачем и за что? :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 18:20

До речі жити з батьками до 36 років в квартирі яку ще батько заробив
(в третей сейчас живём , трёхкомнатная

, це однозначно приведе до зсувів психіки
Мені тебе шкода .
Може махнеш в село , під крило якоїсь молодиці - легше стане , а до батьків будеш в гості приїзжати з внуками , а то не дай бог не побачать нащадків.

Опять повторюсь Дурачинка ты картонный , я просто передумал покупать квартиру !!!!
Зачем если у меня благодаря бате(спасибо ему) есть трёх комнатная квартира!!
Я её могу просто поменять , доплатить и купить себе однокомнатную )))
То есть я понял , что у меня есть же жильё зачем мне ещё , да и ещё две тётки живут в квартирах одна в однокомнатной ,а другая в двухкомнатной без детей... то есть я прямой наследник !!!
obval

#<1 ... 16481649165016511652 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє