|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 08 сер, 2010 17:16
ОПРАВДУЕТЕ СВОИХ ЖЕ!!! ПОЭТОМУ ВЫ МНОГИХ ЗДЕСЬ И БЕСИТЕ!!!!!!!!!!!!
1 З якої статі я тут повинен оправдувати Вас
2 Як думаєте , вислови про алконавтів-будівельників які поголовно тупі і дурники + бездари , нероби і так далі мене не бісять
3 Як думаєте , оповідання про те що мої діти будуть чекати мене з кусочком чорного хліба без масла , бо хтось вирішив 5 разів на тиждень посидіти в нічному клубі + 2 рази в рік зїздити в Турцію або Єгипет і йому не вистарчає на купівлю житла за 5 років назбирати - це мене не бісить
Висновок .
Ви не бісіться , а потихеньку отримуйте інформацію від людей які зайняті в реальних галузях економіки , а опуси і передруківки з інтернету Ви і самі в стані з допомогою гугля знайти.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2010 17:33
Так же проведу для тебя краткий ликбез русского языка "Ставки по депозитам регулирует банковская система во главе с НБУ." Кто регулирует? - Банковская система. Кто у нее во главе? - НБУ
Андрюша , втікай швиденько і не прикидайся філологом .+ не виривай слова з контексту . будівельник: 2 Банки оперують грошима населення . Величина депозитних ставок - напряму впливає на величини кредитів які видають банки , з іншого боку - величина депозитних відсотків це оцінка населенням своєї власності - грошей. Тепер виходить дивна ситуація Величини кредитів різко збільшують як вартість виготовлення житла так і кінцеву ціну житла , доходи від цих величин отримують власники грошей - населення , при цьому вони замість того щоб зменшити свої апетити пробують іншу частку цього ж населення - будівельників - зменшити ціну продажу , за рахунок своєї прибутковості , бо власникам грошей не виходить отримувати по 20% річних по депозитам .
Чи не забагато хочуть власники грошей Андрій_В Посмешили, спасибо
Ставки по депозитам регулирует банковская система во главе с НБУ
Мене цікавить яким чином НБУ керує депозитними ставками які встановлюють комерційні банки при чому таким чином що на цей процес не може вплинути населення
Як на мене то для того щоб:
1 населення принесло гроші в банк , комерційний банк піднімає для населення привабливість цієї операції , тобто піднімає депозитну ставку
2 Після того як у банку зявляється ресурс , він накинувши своїх 2-10% - шукає кому цей ресурс запропонувати
Таким чином населення отримує додаткові прибутки на свої гроші , але у випадку купівлі товарів , виготовленних з допомогою дорогих ресурсів - платить за ці товари більшу ціну .
Все .
Ваша проблема полягає в тому що є кілька категорій населення
а - мають гроші і все що потрібно для життя
б - мають гроші , не мають ще всього
г - мають все що потрібно для життя , не мають грошей
д - не мають ні одного ні другого
Так от
Категорія а - виграє у всіх випадках
Категорії б,г - періодично виграють/програють , тобто в нулях
Категорія д - завжди програє .
Ви до якої відноситесь .
ПС
Так щоб Ви не лаханулись
Категорія а - самодостатня і крисиний міжсобойчик який проходить на цих сторінках її навряд чи цікавить .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2010 17:33
2 З 58 млн кв м житла Києва - 45 млн кв м побудовано за Радянського Союзу . Так от на це житло люди працювали на заводі від 20до 40 років + при цьому за кордон не їздили взагалі + нічних кабаків не було і так далі .
Так що ще раз кажу - оповідання про доступність житла за 5 років в Києві - це міф , який можливо й збудеться , але точно не на протязі твого життя дурилка ....
Да уж ТЫ вообще я смотрю припух!
Я тебе объясню если ты не знаешь...
Например мой отец проработал 35 лет на заводе .
За это время мы поменяли три квартиры (в третей сейчас живём , трёхкомнатная)
Первую получили через десять лет работы отца ... И он был простым токарем !!!
Просто так вот дали (ну конечно высчитывая ,что то с зарплаты) , а сейчас появились такие как ты
и начинают гнать чушь всякую....
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 17:42
Например мой отец проработал 35 лет на заводе . За это время мы поменяли три квартиры (в третей сейчас живём , трёхкомнатная)
1 Саша , а перших дві у Вас залишилось , чи кожен раз переїзжаючи в нову квартиру - стару залишали державі 2 За 35 років роботи токарем скільки разів батя був на відпочинку 3 Трьохкімнатна в якій зараз живете напевно з 60 кв м  Таким чином батая за кожен рік на роботі отримував по 60 / 35 = 1,7 кв м . До речі мама що не працювала  А де та квартира яку вона отримала 4 Для того щоб купити сьогоднішню однокімнатну в 40 кв м , твоєму баті прийшлось би працювати на заводі 40 / 1,7 = 23,5 роки . 5 Ти що не можеш в рік відкласти 8 500 х 1,7 кв м = 14 450 грн , щоб збирати на житло з швидкістю з якою збирав твій батько Вистарчить запитань , чи ні До речі жити з батьками до 36 років в квартирі яку ще батько заробив (в третей сейчас живём , трёхкомнатная
, це однозначно приведе до зсувів психіки
Мені тебе шкода .
Може махнеш в село , під крило якоїсь молодиці - легше стане , а до батьків будеш в гості приїзжати з внуками , а то не дай бог не побачать нащадків.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2010 17:58
Комбанк регулирует депоставки исходя из своей ликвидности, в первую очередь. Тобто піднімає їх коли йому не вистарчає грошей , або опускає коли коштів надлишок . Питання на засипку , так хто з нас правий , а хто ні Я який стверджує що величина процентних ставок по депозитам залежить від від населення , Чи Андрюша , який заявляє що величина ставок від населення не залежить бо це питання регулюється НБУ, правда при цьому він встигає заявити слідуюче : так как длинных денег ЦБ не дает, только переночевать итп
Про население - это анекдот конечно Не лезь в финансы, не будешь глупо выглядеть
Андрюша , ти настільки далекий від реального життя , що не можеш зрозуміти , що :
ціна на житло - регулюється собівартістю виготовлення + маржа яку позволяє ринкова ситуація, і це = ринковій ціні
так само :
ціна на гроші - регулюється собівартістю отримання - це проценти по депозитам або проценти по рефінансу НБУ , а величина рефінансу це і є облікова ставка + маржа яку позволяє зробити ринок і це дорівнюю велечині кредитноі ставки
Андрій йди грайся на форексі чи фонді , там верхознайок без базової освіти - 99 % і без подібних тобі ті ринки і не розвивались би , а так приходить хлопчик всезнайко , залишає всі зароблені гроші і йде , а зубри при цьому роблять дві справи
а - підтримують у цих хлопчиків і дівчаток віру про можливість легкого заробітку без вкладання часу і голови
б - косять гроші з плечем 1 до 100
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 08 сер, 2010 17:59, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2010 17:59
budivelnik написав:Например мой отец проработал 35 лет на заводе . За это время мы поменяли три квартиры (в третей сейчас живём , трёхкомнатная)
1 Саша , а перших дві у Вас залишилось , чи кожен раз переїзжаючи в нову квартиру - стару залишали державі 2 За 35 років роботи токарем скільки разів батя був на відпочинку 3 Трьохкімнатна в якій зараз живете напевно з 60 кв м  Таким чином батая за кожен рік на роботі отримував по 60 / 35 = 1,7 кв м . До речі мама що не працювала  А де та квартира яку вона отримала 4 Для того щоб купити сьогоднішню однокімнатну в 40 кв м , твоєму баті прийшлось би працювати на заводі 40 / 1,7 = 23,5 роки . 5 Ти що не можеш в рік відкласти 8 500 х 1,7 кв м = 14 450 грн , щоб збирати на житло з швидкістю з якою збирав твій батько Вистарчить запитань , чи ні
Опять нужно поправлять,а то чел дурачком прикидываеться !!
А вроде 44 года пишет)))
35 лет это всего сколько он проработал, но я же написал ,что первую он получил (однокомнатную)
через 10 лет , а трёхкомнатную через 25 лет !!!!!!!
Так ,что попробуй пересчитать!
И 8500 (в недострое((()это сегодняшняя цена ,ты посчитай по докризисной ...
По докризисной цене я не мог угнаться за темпами роста цены !!!!!
И учти умник , что батя говорит , что у него высчитывали где то около 30 рублей в месяц !!!!!!!!
40\10=4!!!!
4*8500=34000
34000\12=2833грн в месяц
А если учесть ,что такие деньги обычно берутся в банке(по понятным причинам) ,то можно прикинуть на сколько возрастает сумма платежа !!!!
Востаннє редагувалось obval в Нед 08 сер, 2010 18:11, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 18:09
budivelnik написав:Питання на засипку , так хто з нас правий , а хто ні Я який стверджує що величина процентних ставок по депозитам залежить від від населення ,
Е, уже разжевал и в рот положил, а ты выплюнул, как дитя конфетку, бо правда не вкусная
Ладно, прекращаю лизбезить, в детсаде это бесполезно 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 18:12
35 лет это всего сколько он проработал, но я же написал ,что первую он получил (однокомнатную) через 10 лет , а трёхкомнатную через 25 лет
Саша не бався в дитячий садок .
1 Квартир у Вас всього одна і живе в ній твій батько +ти і тобі 36 років
2 За радянського союзу , житло було практично безплатне при отриманні , просто тоді відразу в бухгалтерії твоєму батькові не доплачували , а не доплачені кошти відправляли на будівництво житла , тому твій батько і не мріяв про відпочинок , бо левову частку грошей в нього забрали централізовано
3 Деколи потрібним фахівцям , для того щоб заманити їх на якесь конкретне місце праці - житло давали відразу , але внаслідок того що у них зявлялось більше 8 кв м на особу , так ці фахівці і допрацьовували в цьому житлі до пенсії не отримуючи нового .
4 У твоєму випадку , скорш за все в тебе є сестра або у сімї було більше двох дітей , тому Ви і змогли отримати трьохкімнатну квартиру , на той час були такі положення.
5 Найголовніше
Якщо ти хороший фахівець і згодишся підписати контракт на 20 років в якійсь з фірм , то і тепер тобі зможуть надати безкоштовне житло від фірми відразу
6 Не потрібно рівняти ціну 1965 і ціну 2010 , приблизно можна міряти хіба що в місячних доходах , так от тоді на 1 кв м потрібно було робити близько 4-6 місяців , тепер 3-4 місяці , років через 10 потрібно буде працювати 2-3 місяці , а все тому що на особу буде більше квадратних метрів і деякі категорії людей самостійно згодяться не використовувати на 100% свої можливості по житлу .
7 На сьогодні бажаючих серед активної частини населення на покращення своїх житлових умов -90 % , як тільки цей показник впаде до 50% , так відразу і почнеться пониження цін , але спостерігаючи такий накал пристрастей на цих сторінках - думаю до цього ще далеко.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2010 18:15
budivelnik написав:Андрюша , ти настільки далекий від реального життя , що не можеш зрозуміти , що : ціна на гроші - регулюється собівартістю отримання - проценти по рефінансу НБУ
Ты хоть знаешь кому его дают зачем и за что? 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 18:20
До речі жити з батьками до 36 років в квартирі яку ще батько заробив (в третей сейчас живём , трёхкомнатная
, це однозначно приведе до зсувів психіки Мені тебе шкода . Може махнеш в село , під крило якоїсь молодиці - легше стане , а до батьків будеш в гості приїзжати з внуками , а то не дай бог не побачать нащадків.
Опять повторюсь Дурачинка ты картонный , я просто передумал покупать квартиру !!!!
Зачем если у меня благодаря бате(спасибо ему) есть трёх комнатная квартира!!
Я её могу просто поменять , доплатить и купить себе однокомнатную )))
То есть я понял , что у меня есть же жильё зачем мне ещё , да и ещё две тётки живут в квартирах одна в однокомнатной ,а другая в двухкомнатной без детей... то есть я прямой наследник !!!
-
obval
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему