|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 08 сер, 2010 02:32
мені перестає подобатися Дельта в обслуговуванні
Вирішила, що в суботу черг менше, прийшла оформити депо. Це мені зайняло півтори години. Коли я нарешті потрапила до операціоністки, виявилося, що вона слабенько орієнтується і в термінах депозитів, і ставках - я зрозуміла, що набрали нових працівників, і залишили одного початківця на ціле відділення у суботу!
Думала, що на гарячій лінії дадуть відповіді на мої питання. Якби ж то! в мене виникло їх ще більше.
Я відкривала "зростаючий", то мені повідомили, що я його на три місяці відкрила - але це ж на 14 днів. Нехай 3 місяці вже і минуло, то % мені зовсім якісь не такі назвали... Переглянути стан рахунку можна в інтернет-банку - але там немає розділу про нараховані %.
Залишається дочекатися робочого понеділка і зайняти чергу в правильний час для вияснення питань у своєму відділенні...
-
Lambada
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 12:47
Sain написав: Обслуговуюсь взагалі без кас і менеджерів, чого і іншим бажаю))) П.С. Час - це гроші
Но ведь есть определенный процент населения, для которого "потриндеть" - неотъемлемая часть сервиса. Некоторые приходят в отделение с целью поговорить о намерениях, а не для дела. Да и некоторые операционисты не сразу перескакивают через этап "давайте я Вам расскажу о наших депозитах!" и удивляются, что пришел клиент, который считает, что время - это деньги.
-
midnight
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 14:10
midnight написав:Sain написав: Обслуговуюсь взагалі без кас і менеджерів, чого і іншим бажаю))) П.С. Час - це гроші
Да и некоторые операционисты не сразу перескакивают через этап "давайте я Вам расскажу о наших депозитах!" и удивляются, что пришел клиент, который считает, что время - это деньги.
ну это если они вас первый раз видят
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 15:51
J написав:midnight написав:Sain написав: Обслуговуюсь взагалі без кас і менеджерів, чого і іншим бажаю))) П.С. Час - це гроші
Да и некоторые операционисты не сразу перескакивают через этап "давайте я Вам расскажу о наших депозитах!" и удивляются, что пришел клиент, который считает, что время - это деньги.
они там с такой скоростью меняются, что просто не успевают запомнить. ))))
-
zanachka
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 18:48
zanachka написав:J написав:midnight написав:Sain написав: Обслуговуюсь взагалі без кас і менеджерів, чого і іншим бажаю))) П.С. Час - це гроші
они там с такой скоростью меняются, что просто не успевают запомнить. ))))
Меняются часто но память хорошая...открывал депозиты при одной еще операционисте, потом ее не стало...пару раз приходил к новой (раза 4 за два месяца) на 5-ты раз без называние фамилии и без показывание паспорта рассказала когда у меня заканчиваются депозиты, у меня аж челюсть отпала 
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 18:51
А чего ж так операционистки часто меняются ? Может, их кидают на испытательном сроке - а ля 90 годы ?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 19:52
Investor_K написав:А чего ж так операционистки часто меняются ? Может, их кидают на испытательном сроке - а ля 90 годы ?
Це ж не Приват банк, де робітників постійно кидають)
У моєму місті вже роки 2 точно не мінялись менеджери (лише 1-ну нову дівчину взяли).
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 09 сер, 2010 09:16
J написав:Delta official
подскажите когда ожидается очередная рассылка приглашений на открытие кредиток по тарифу "Класичний 2010" для тех кто только недавно стал клиентом и открыл депозит? т.к. в отделении говорят что без приглашений этот пакет не открывается, а для пакета Класичний 2010 XL нужна справка с зарплатой 4000грн.
Шановний J,
розсилка запрошень для оформлення кредитних карток за тарифним пакетом "Класичний 2010" планувалась, як одноразова. Наразі пропонуємо Вашій увазі картковий продукт "Швидкі гроші" з максимальним кредитним лімітом в розмірі 10 000 грн. Більш детально ознайомитися з умовами даного продукту можна на сайті Банку: .
Ваш Дельта Банк.
-
Delta official
-
-
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 сер, 2010 09:24
Delta official
Коли зникнуть черги в вашому банку ? Що в цьому напрямку робиться?
-
Investor_K
-
-
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 сер, 2010 11:35
Delta official, могут ли третьи лица пополнять карту "Чарівний Гаманець" без физического присутствия карты? Если да, то могут ли пополнять безналичным перечислением со счета открытого в другом банке, и какая за это комиссия?
-
liberazerate
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему