|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 08 сер, 2010 00:45
reef написав:квестор написав: Побачимо підсумки першої половини року...подивимось результати стрес-тестів європейських "мамок" та й може..десь у серпні оприлюдню своє... дуже суб"єктивне враження... Але сенсацій . мабуть, не буде....все ті ж... з пристойною репутацією......добре зарезервовані...добре капіталізовані...дуже ліквідні( і не за рахунок рефу нбу, як багато хто, щічки надимає)....як правило, ЗБИТКОВІ..трішки нуднуваті..і не дуже щедрі на відсотки по депозитам...відомі Вам суб"єкти..... 
Квесторе! За язык никто не тянул, пора выполнять обещания.
.."може."..
ПС. ..спека.
ППС...не тисніть на мене.Буде натхнення. Будуть "рейтинги". Може.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 09:16
квестор написав:Буде натхнення. Будуть "рейтинги". Може.
десь... колись... і у когось ))))))))))))))))
-
Liqui
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 10:53
квестор написав:Буде натхнення. Будуть "рейтинги". Може.
Contra spem spero. )))
-
zanachka
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 11:14
Liqui написав:квестор написав:Буде натхнення. Будуть "рейтинги". Може.
десь... колись... і у когось ))))))))))))))))
Я здесь, я там, я всегда...
-
Investor_K
-
-
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 17:55
квестор написав:ПС..Я взагалі, зізнаюсь вночі, маю деяку симпатію до імперій...було щось у них ...РИМСЬКА, ІСПАНСЬКА, ФРАНЦУЗЬКА,ГЕРМАНСЬКА, БРИТАНСЬКА...і навіть деякі періоди РОСІЙСЬКОЇ...а яка цікава була АВСТРО-УГОРСЬКА....так, панове, були часи...зараз лише бліді їх тіні..ЄС, Британська Співдружність...єдиний гідний і яскравий спадкоємець-США.
Извините, что вмешиваюсь в вашу дискуссию... Однако не дают покоя классики, причем бесспорные:
Из Бродского: "Если выпало в империи родиться, лучше жить в глухой провинции, у моря".
-
Чукча
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 18:25
Чукча написав:квестор написав:ПС..Я взагалі, зізнаюсь вночі, маю деяку симпатію до імперій...було щось у них ...РИМСЬКА, ІСПАНСЬКА, ФРАНЦУЗЬКА,ГЕРМАНСЬКА, БРИТАНСЬКА...і навіть деякі періоди РОСІЙСЬКОЇ...а яка цікава була АВСТРО-УГОРСЬКА....так, панове, були часи...зараз лише бліді їх тіні..ЄС, Британська Співдружність...єдиний гідний і яскравий спадкоємець-США.
Извините, что вмешиваюсь в вашу дискуссию... Однако не дают покоя классики, причем бесспорные: Из Бродского: "Если выпало в империи родиться, лучше жить в глухой провинции, у моря".
Публій Овідій Назон з цим не погоджувався. І все життя намагався повернутись .
У РИМ. Із заслання. У глухій римській провінції поблизу моря(сучасне.м.Констанца
в Румунії). За "Мистецтво кохання" постраждав. Цікавий твір. Рекомендую. Крапка.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 21:03
Да, да... и декабристы возвращались, и Ахматова писала о КПСС, да и сам Бродский..., все они не менее интересны, а для нас русских, или как там нас... особенно полезно, да и ближе по духу, однако... помним чем все закончилось... Сент-Женевьев-де-Буа, список русских захоронений на кладбище, чертовски познавателен, однако.
А касательно Публий Овидий Назона, так чем он прославился? любовными элегиями и двумя поэмами? не многовато ли??? Да, может это и хватит для признания таланта и писательского мастерства, но как сказал один поэт: ... без истории КПСС, но со знанием точных наук, я смогу стать хорошим инженером, а наоборот - нет. Что и подтвердило время.
Однако, я бы больше переживал о тех кто дал нам уроки с Сент-Женевьев-де-Буа, как например...
продолжение будет... или как...
-
Чукча
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 21:49
квестор написав:Публій Овідій Назон з цим не погоджувався. І все життя намагався повернутись . У РИМ. Із заслання. У глухій римській провінції поблизу моря(сучасне.м.Констанца в Румунії). За "Мистецтво кохання" постраждав. Цікавий твір. Рекомендую. Крапка.
Вот ведь ирония... взял с полки и открыл и попал на строфу 440:
"...И не жалей обещаний: они ведь нимало не стоят - ..."
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 22:18
............
Востаннє редагувалось квестор в Пон 09 сер, 2010 13:17, всього редагувалось 2 разів.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 сер, 2010 10:59
Банки делают ставку на 25 летних бландинок http://forum.finance.ua/topic73586.html
Осталось нам недолго)))
-
НИКарагуа
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|