Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 17201721172217231724 ... 2815>
Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 11:30

budivelnik написав:
Андрей_В написав:
budivelnik написав: дуже радий

Даешь стену из бетона в 10 см и пенопласта в 5см :lol:

1 В одно-двох - поверховому- 10 см залізобетону без проблем , можна дійти навіть до 7 см , самонесучі 7 см стіни є навіть в 9 поверхових будинка , а от утеплювач економити я б Вам не радив :D , так що замініть 5 см пінопласту на 15 см і вийде нормальна дієздатна конструкція - при чому на порядок краща від коханих Вами щитових будиночків.
2 Кидатись якимись фразами до теми і без теми Ви можете , от тільки суть цих фраз напевно нікому крім Вас не зрозуміти.
3 Якщо не маєте жодного , навіть зеленого поняття про конструювання будинків і всі Ваші знання про будматеріали витягнуті з гугля , якого милого постійно на цю тему нариваєтесь :?:

Мне голову морочить не нужно гуглами, если делаешь бетонные монолитные стены, звукоизоляция в здании будет хуже, чем в совковой панельке(бо там не такая жесткая привязка, не монолит) и ты будешь слышать каждый чих соседей, как сверху/снизу, так и сбоку, причем даже если эти соседи живут через несколько квартир от тебя :lol:
Если применять спецзвукоизоляцию, то экономия теряет смысл.
Про остальные недостатки этой конструкции я говорил несколько дней назад.
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 11:49

mation написав:
gorbunkoff написав:Как-то вяленько с утра идет обсуждение нереальных цен.... скукотища...
Не уж то вчера выдохлись? ;)

Подкину прикол для обсуждения- вчера вАркаде появился новый дом в прайсе с однушками. Здача конец 2011. (Думаю реально середина 2012).
Так с утра толпа стояла а самые активные с 2 часов ночи дежурили!
А вы говорите дешеветь будет ;)

А сегодня КГС выставил в прайсе новый дом с однушками. Стоимость метра по 3000$
Так очередь до сих пор стоит. А самые активные скупают пачками квартиры, чтоб потом перепродать.
А вы говорите будет дешеветь.

Так это я к чему?
Вы можете Ваши очереди, которые занимают с ночи доказать?
Думаю нет. Так то-то.
Хватит тут народ разводить!

Да Вы не ведитесь этот же чел сказал ,что скучно как то , вот и подкинул новый бред ,типа стёба ... Это анекдот ....
На такие посты нужно отвечать так :
"Да точно верю , а ещё слышали Азаров и Обама женятся!
И решили себе приобрести квартирку для будущего потомства , именно в этом доме!
"
Востаннє редагувалось obval в Чет 12 сер, 2010 11:56, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 11:50

budivelnik написав:
Oven написав:
budivelnik написав:
Oven написав:При большой любви к национальной валюте, Будивельник иногда пользуется расчетами в долларе. Правда для правдоподобности вводит свой курс доллара 13 грн. за доллар.
Продолжаем расчеты по Будивельнику (на основе статистики НБУ):
«січень 2008 - ______41,81млрд грн=_____8,4 млрд доларів
серпень 2008 - ____54,00 млрд грн=____10,8 млрд доларів
січень 2009 - ______102 млрд грн=_____12,7 млрд доларів»
«Таким чином в 2008 було надано 102 -41 = 60 млрд грн = 4,3 млрд доларів»
То есть в кризисный 2008 банки выдали 60 ярдов кредитов в грн. – это написал здоровый человек? И эти 60 ярдов по Будивельнику то 4,3 то 5 ярдов долларов. Хотя должно быть порядка 10!

Овен
Сліпий як не побачить , то придумає .
Ще раз для сліпих на фінансовому форумі про статистику НБУ.
Було станом на січень 2008 - 41 млрд грн або 8,2 млрд доларів по курсу НБУ який діяв на той момент
До серпня 2008 видали ще 25 млрд грн і стало 66 млрд грн або 13,2 млрд доларів по курсу НБУ
З серпня 2008 по сьогоднішній день кредити практично не видавались , але з серпня 2008 по січень 2009 офіційний курс змінився з 5,00 на 7,70 , таким чином тих 13,2 млрд доларів які були станом на серпень 2008 по курсу 7,70 - стало 102 млрд грн .
От тому у Вас і виходить що з одного боку кредитів видано на 5 млрд доларів , а з другого внаслідок того що змінився курс , у людей збільшилась заборгованість ч в гривні без зміни заборгованності в валюті , але не тільки для тих хто взяв в 2008 , а для всіх у кого були валютні кредити ..

Тепер хоч ясно , чи далі будете розповідати що я Вас ображаю :?:

Я на вас не обижаюсь, мало того я вами восхищаюсь. На основании одной и той же статистики НБУ вы уже 4 раз меняете свои расчеты (приятно, что с учетом моих пояснений по курсовой разнице). Расскажите ещё раз как у вас так вышло: «60 млрд. грн. = 4,3 млрд. доларів». Просто, что бы весело было.

Овен , в мене складається враження що я спілкуюсь з дитиною з дитячого садка.
Ви що дійсно не в стані зрозуміти як могло статись що при видачі 5 млрд доларів кредитів за рік , загальна сумма збільшилась на 60 млрд :?:

Для Вас і тих хто на бронепоїзді пояснюю останній раз .
1 на січень 2008 було 8,2 млрд доларів виданих кредитів
2 на протязі 2008 видали ще 5 млрд доларів
3 на січень 2009 стало 8,2 + 5 = 13,2 млрд доларів

Тепер цей самий коленкор але в гривні , бо НБУ якщо Вам відомо - українська установа і всю офіційну інформацію приводить завжди в гривнях .
Так от
січень 2008 - 8,2 млрд доларів -- НБУ множить на курс 5 і дає інформацію
Станом на січень 2008 видано іпотечних кредитів на сумму 8,2 х 5 = 41 млрд грн
Точно таку саму інформацію НБУ видає і на січень 2009
Станом на січень 2009 видано іпотечних кредитів на сумму 13,2 х 7,9 = 102 млрд грн

Таким чином той самий НБУ заявляє що :
В 2008 році було видано іпотечних кредитів на сумму 5 млрд доларів і за 2008 рік сума іпотечних кредитів зросла на 61 млрд грн .

Я бы не копался в ваших расчетах, но после того, что услышал в свой адрес, был вынужден вникнуть в один из них.
Не «юлите» с расчетами, я сохранил все, от первого, и так:
«А тепер дивимось зростання кредитів на придбання нерухомості по статистиці НБУ
серпень 2008 - ____54,00 млрд грн=____10,8 млрд. доларів
січень 2009 - ______102 млрд грн=_____12,7 млрд доларів».Я вам говорил, считайте в гривне, вы её любите. Вы полезли в доллары. Не пересказывайте теперь меня. В ваших расчетах видно, что с августа 2008 года по январь 2009 года выдано кредитов в валюте на 1 миллиард 900 миллионов долларов США.
Продолжать?
Oven

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 11:51

Андрей_В написав:
budivelnik написав:
Андрей_В написав:
budivelnik написав: дуже радий

Даешь стену из бетона в 10 см и пенопласта в 5см :lol:

1 В одно-двох - поверховому- 10 см залізобетону без проблем , можна дійти навіть до 7 см , самонесучі 7 см стіни є навіть в 9 поверхових будинка , а от утеплювач економити я б Вам не радив :D , так що замініть 5 см пінопласту на 15 см і вийде нормальна дієздатна конструкція - при чому на порядок краща від коханих Вами щитових будиночків.
2 Кидатись якимись фразами до теми і без теми Ви можете , от тільки суть цих фраз напевно нікому крім Вас не зрозуміти.
3 Якщо не маєте жодного , навіть зеленого поняття про конструювання будинків і всі Ваші знання про будматеріали витягнуті з гугля , якого милого постійно на цю тему нариваєтесь :?:

Мне голову морочить не нужно гуглами, если делаешь бетонные монолитные стены, звукоизоляция в здании будет хуже, чем в совковой панельке(бо там не такая жесткая привязка, не монолит) и ты будешь слышать каждый чих соседей, как сверху/снизу, так и сбоку, причем даже если эти соседи живут через несколько квартир от тебя :lol:
Если применять спецзвукоизоляцию, то экономия теряет смысл.
Про остальные недостатки этой конструкции я говорил несколько дней назад.

ндрюша , проблема твоя в тому що ти плутаєш елементарні речі .
1 Вже давно всі відійшли від того щоб наприклад товщиною стіни вирішити різні проблеми , адже з питань міцності - достатньо 25 см цегли на 2-поверховий будинок , з питань енергозбереження - потрібно вже 150 см цегли , з питань акустики - потрібно кілька щарів кожен з яких найкраще гасить свої частоти .
Тому для збереження теплотехнічних характеристик зайвиз 125 см цегли замінюють на 10 см пінопласту - це економить гроші без погіршення якостей конструкції , для звукоізоляції шар наприклад войлоку товщиною в 1 см або два шари гіпсокартону - замінять приблизно 50-70 см монолітної або цегляної стінки .
Так що Андрюша - рулять багатошарові конструкції де кожен шар виконує свою спеціалізовану функцію .
Як ти можеш давати аналіз якихось конструкцій якщо не уявляєш що стінка з :
1 см зов штукатурки + 10 см утеплювач + 15 см бетон +0,8 см клей+1,25 см гіпсокартон=27 см
має на порядок кращі характеристики ніж
3 см зовнішньої штукатурки +50 см цегла + 3 см внутрішньої штукатурки =_____________56 см
Перша конструкція по міцності - аналогічна другій
По акустиці ________________- аналогічна
По теплотехнічним характеристикам - в 3 рази краща
По економічним - має практично в 1,5 рази меншу вартість
По плануванню - на тій самій площі можна отримати на 10-150% більше житла

Так що навіть користуючись гуглем , мозок вмикати ніколи не шкодить , при цьому спробувати теоретично розглянути якусь конструкцію навіть не уявляючи що там і навіщо без спеціальної підготовки , або без консультацій живих профі - практиків - не можливо .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 11:58

budivelnik написав:1 см зов штукатурки + 10 см утеплювач + 15 см бетон +0,8 см клей+1,25 см гіпсокартон=27 см
має на порядок кращі характеристики ніж
3 см зовнішньої штукатурки +50 см цегла + 3 см внутрішньої штукатурки =_____________56 см
Перша конструкція по міцності - аналогічна другій
По акустиці ________________- аналогічна
По теплотехнічним характеристикам - в 3 рази краща
По економічним - має практично в 1,5 рази меншу вартість
По плануванню - на тій самій площі можна отримати на 10-150% більше житла
не можливо .[/color]

есть, что записать. хорошо, когда люди разбираются в вещах...
Andreas911

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 11:59

Oven написав:
budivelnik написав:
Oven написав:
budivelnik написав:
Oven написав:При большой любви к национальной валюте, Будивельник иногда пользуется расчетами в долларе. Правда для правдоподобности вводит свой курс доллара 13 грн. за доллар.
Продолжаем расчеты по Будивельнику (на основе статистики НБУ):
«січень 2008 - ______41,81млрд грн=_____8,4 млрд доларів
серпень 2008 - ____54,00 млрд грн=____10,8 млрд доларів
січень 2009 - ______102 млрд грн=_____12,7 млрд доларів»
«Таким чином в 2008 було надано 102 -41 = 60 млрд грн = 4,3 млрд доларів»
То есть в кризисный 2008 банки выдали 60 ярдов кредитов в грн. – это написал здоровый человек? И эти 60 ярдов по Будивельнику то 4,3 то 5 ярдов долларов. Хотя должно быть порядка 10!

Овен
Сліпий як не побачить , то придумає .
Ще раз для сліпих на фінансовому форумі про статистику НБУ.
Було станом на січень 2008 - 41 млрд грн або 8,2 млрд доларів по курсу НБУ який діяв на той момент
До серпня 2008 видали ще 25 млрд грн і стало 66 млрд грн або 13,2 млрд доларів по курсу НБУ
З серпня 2008 по сьогоднішній день кредити практично не видавались , але з серпня 2008 по січень 2009 офіційний курс змінився з 5,00 на 7,70 , таким чином тих 13,2 млрд доларів які були станом на серпень 2008 по курсу 7,70 - стало 102 млрд грн .
От тому у Вас і виходить що з одного боку кредитів видано на 5 млрд доларів , а з другого внаслідок того що змінився курс , у людей збільшилась заборгованість ч в гривні без зміни заборгованності в валюті , але не тільки для тих хто взяв в 2008 , а для всіх у кого були валютні кредити ..

Тепер хоч ясно , чи далі будете розповідати що я Вас ображаю :?:

Я на вас не обижаюсь, мало того я вами восхищаюсь. На основании одной и той же статистики НБУ вы уже 4 раз меняете свои расчеты (приятно, что с учетом моих пояснений по курсовой разнице). Расскажите ещё раз как у вас так вышло: «60 млрд. грн. = 4,3 млрд. доларів». Просто, что бы весело было.

Овен , в мене складається враження що я спілкуюсь з дитиною з дитячого садка.
Ви що дійсно не в стані зрозуміти як могло статись що при видачі 5 млрд доларів кредитів за рік , загальна сумма збільшилась на 60 млрд :?:

Для Вас і тих хто на бронепоїзді пояснюю останній раз .
1 на січень 2008 було 8,2 млрд доларів виданих кредитів
2 на протязі 2008 видали ще 5 млрд доларів
3 на січень 2009 стало 8,2 + 5 = 13,2 млрд доларів

Тепер цей самий коленкор але в гривні , бо НБУ якщо Вам відомо - українська установа і всю офіційну інформацію приводить завжди в гривнях .
Так от
січень 2008 - 8,2 млрд доларів -- НБУ множить на курс 5 і дає інформацію
Станом на січень 2008 видано іпотечних кредитів на сумму 8,2 х 5 = 41 млрд грн
Точно таку саму інформацію НБУ видає і на січень 2009
Станом на січень 2009 видано іпотечних кредитів на сумму 13,2 х 7,9 = 102 млрд грн

Таким чином той самий НБУ заявляє що :
В 2008 році було видано іпотечних кредитів на сумму 5 млрд доларів і за 2008 рік сума іпотечних кредитів зросла на 61 млрд грн .

Я бы не копался в ваших расчетах, но после того, что услышал в свой адрес, был вынужден вникнуть в один из них.
Не «юлите» с расчетами, я сохранил все, от первого, и так:
«А тепер дивимось зростання кредитів на придбання нерухомості по статистиці НБУ
серпень 2008 - ____54,00 млрд грн=____10,8 млрд. доларів
січень 2009 - ______102 млрд грн=_____12,7 млрд доларів».Я вам говорил, считайте в гривне, вы её любите. Вы полезли в доллары. Не пересказывайте теперь меня. В ваших расчетах видно, что с августа 2008 года по январь 2009 года выдано кредитов в валюте на 1 миллиард 900 миллионов долларов США.
Продолжать?

1 Шановний я тут для Вас лікбезом займатись не наймався .
2 Кілька разів пропонував Вам глянути на першоджерела , тобто на сайт НБУ - до зараз Ви цю пропозицію ігноруєте
3 Я пояснював алгоритм пошуку інформації а не пробував її Вам розжувати , по тій причині , що якщо хтось вже жував , то для нормальної людини це не смачно
4 Так в мене були помилки повязані з тим що мені лінь було копатись в точних цифрах і тому я взяв два значення курсу в 2008 році - 5 грн і 8 грн , насправді курси були :
5,05-4,85-4,65-4,85-5,40-5,8-6,6-7,70
5 Нормальна людина яку зацікавила якась інформація не почалаб вишукувати математичні помилки , а спробувалаб розібратись по суті .

І при всьомку цьому Ви особисто згодні що в 2008 році було видано іпотечних кредитів в доларах приблизно 5 млрд , а величина кредитів при цьому зросла на 61 млрд грн .

Так чи ні :?:

Якщо я правильно зрозумів то саме на цих цифрах Ви висловилу думку про те що я маніпулюю.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 12:03

gorbunkoff написав:Как-то вяленько с утра идет обсуждение нереальных цен.... скукотища...

Подкину прикол для обсуждения- вчера вАркаде появился новый дом в прайсе с однушками. Здача конец 2011. (Думаю реально середина 2012).

А че они например в очереди не стоят на "4 сезона"??
По чем стоят и покупают??? :)
turbina

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 12:06

sashaa250174 написав:
mation написав:

А сегодня КГС выставил в прайсе новый дом с однушками. Стоимость метра по 3000$
Так очередь до сих пор стоит. А самые активные скупают пачками квартиры, чтоб потом перепродать.
А вы говорите будет дешеветь.

Так это я к чему?
Вы можете Ваши очереди, которые занимают с ночи доказать?
Думаю нет. Так то-то.
Хватит тут народ разводить!

Да Вы не ведитесь этот же чел сказал ,что скучно как то , вот и подкинул новый бред ,типа стёба ... Это анекдот ....
На такие посты нужно отвечать так :
"Да точно верю , а ещё слышали Азаров и Обама женятся!
И решили себе приобрести квартирку для будущего потомства , именно в этом доме!
"

Да вся эта ветка стеб над здравым смыслом....
А рассказ про очередь стеб над веткой... ;)
А очередь видел сам, где-то в 9-30 там был. Про тех кто с 2 часов ночи в банке сказали. Наверное или сами покупатели менеджерам хвастались или охрана сказала.

че-то тихо.... все очередь занимать пошли ?
только Андрей шелестит гуглем - быстренько-быстренько про пенобетон читает что б будивельника переспорить :)))
gorbunkoff

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 12:09

turbina написав:

Приблизительно потому что:
йцукен :
11.08.10 / 20:10 polynuchka: Дитячий садок!!! Ви що вирішили змінити СИСТЕМУ на прикладі УМК? Не будьте СМІШНИМИ!...
--------------------------------------------------------------------------------

ув. polynuchka предлагаю вам просто игнорировать глупые нападки и отвлечься от размышлений на тему "страна такая"....

предлагаю вернутся к сути вопроса а именно "Каким образом повлияет на ход строительства желание части инвесторов расторгнуть договора".

Я считаю что самым положительным. Вы для себя выбрали позицию "или пан или пропал" т. е. или 3к на правом берегу или ничего.... Я например по симейным обстоятельствам немогу себе позволить подобного. Я стиснув зубы терпел когда стройка остановилась в 2008, я молчал когда продажи потехоньку пошли и так же потихоньку строилось в 2009, но ситуация когда почти все квартиры проданы, деньги заявленые УМК как сумма необходимая для достройки дома уже есть в наличии а дом не только не ускоряется а наоборот замедляется строится. Например есть конкрутный пример: май-июнь-июль работало 53 фасадчика. С 1 августа поступила команда сократить до 40 человек. Что это?
Опять же в "тяжолые времена" УМК было открыто для общения с инвесторами, а что на сейчас? Прораб всё чаще "не вкурсе", ГВ "по вопросам стройки не ко мне, я могу только сказать что квартиры продаются хорошо", Петренко просто хронически "я занят", Кондратенко уже второй месяц подряд "не в Киеве".
Знаете когда небыло денег но они что то старались зделать всё было понятно. Сейчас когда они откровенно планируют начинать строить второй дом (за средства инвесторов первого дома) незакончив первый, и при этом всячески уклоняются от обьяснений я для себя принял решение Я В ЭТИ ИГРЫ НЕИГРАЮ. Я нехочу слышать через год "Ваши деньги мы потратили в дом №2, ну мы же не думали что продажи второго дома непойдут, там ведь так много однокомнатных квартир."
У меня нет морального права рисковать.
Вы можете принимать для себя СВОЁ решение и никому его не навязывать.

http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4575&cpg=239&CntMess=4800&cuImg=456
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 12:13

turbina написав:

8750 м2 плюс коэффициент 1.1 для однушек получается 1200долл/м2
но! сдача почти через два года... жесть!

а про сезоны не знаю... может не доверяет народ никому кроме кгс?
gorbunkoff

#<1 ... 17201721172217231724 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє