на жаль, але я попрощався з СЕБом... депо закінчилось (ех, 29%)... а нові мах.15,5%...
все було просто чудово!
хоча думаю, може в їхній ПІФ проінвестувати? поки вивчаю питання...
|
|
![]() [/quote] Резюме...надійний банк .[quote]
Можливо. Але ж сервіс... Таке враження, що люди там з вулиці. Років з пару тому відкрила депозит у відділенні на Саксаганського. Все було ОК, крім того, що кожного разу мала справу із іншим фахівцем (плинність кадрів?). За день-два до закінчення терміну депозиту завжди телефонували, нагадували. Приходила і кілька разів продовжувала. "Ідилія" завершилась у січні ц.р. Приходжу до відділення в обумовлений у телефонній розмові день, смикаю двері - вони зачинені! Жодного працівника чи відвідувача у відділенні... Ще раз читаю, що написано на дверях: працюємо з 9 до 18. А було близько 13-ї. Ніде ніяких об"яв щодо обіду чи закриття через якісь форс-мажорні обставини... Довелось піти геть ні з чим. Наступного дня - знов дзвоник з банку: "- А чого ви до нас не прийшли?" "- Я приходила вчора серед дня, але двері були зачинені." "- А у нас, певно, був обід..." "- А що, десь є інформація про те, що у вас є обідня перерва?" "......." - СЕБто мовчання у відповідь. Прийшла, переоформила депозит ще на три місяці. Ні вам вибачте за непорозуміння, ні нам дякую, як то кажуть... Через три місяці знов телефонний дзвінок. Жіночий голос: "- Це СЕБ банк турбує. У вас завтра депозит закінчується." "- Дякую за нагадування. А що ви мені можете запропонувати?" "- Що-що! Забирайте!!!! Або продовжуйте." - ввічливенька така відповідь. Назавтра приходжу. У відділенні - один співробітник, якийсь хлопчина за комп"ютером. На закриття депозиту пішло десь всього-навсього хвилин 40, під час яких хлопчина разів п"ять телефонував і консультувався з якоюсь дамою (яка, очевидно, теж працювала у цьому відділенні, але, очевидно, саме була на обіді), а ще й консультувався у касира. На жаль, ні охоронця, ні прибиральниці не було, щоб і у них проконсультуватись. Причому це сталось не десь у Мухосранську - а у столиці у Шевченківському відділенні. Резюме... З мене такого "сервісу" досить! ![]() Имею некотрые взаимоотношения с этим банком как физическое лицо. Особенно радует возможность перевода средств со счета за одну гривну по "Клиент-банку". Вживую приходится общаться крайне редко, чему и рад. Каких-либо претензий не имею. Надеюсь на стабильнось скандинавов. Депозитов не держу, т.к. ставки действительно маловаты.
![]()
Пообщался вживую - радости маловато ![]() ![]() больше 2-х лет тут обслуживаюсь, на главном отделении на Красноармейской.
раньше был депозит "Свобода" - теперь закрыл (ставка никакая). Зато по инвестфондам у них ставки по 20-40% - надо будет попробовать в новом году. Интернет-банк халявный - по 1 грн. за любой платёж без абонплаты, теперь за коммунал платим только там. и ещё карточка у них с ЧИПом - типа надёжнее, чем с полосой. а остально такое же. как у всех. нормальный банк
![]() CЕБ ЛУЧШИЙ!!!Не сдержался - ПИШУ.
Прошли праздники - первый день, думал как бы с чего начать (я гл.бухгалтер ))). Звонок с утра с банка (СЕБ), у меня их четыре. Звонит начальник отделения и приглашает на кофе )))). Ну думаю, хочет впарить чего-то, а тут нате - предлагает перейти на новый более дешёвый пакет (тарифов). Чесно скажу, до безумия приятно, за 5 лет работы с банками это ПЕРВЫЙ раз. Конечно сначала подумал, что РАЗВОД - посчитал - тарифы БОМБА. Пишу большими буквами - "ЦЕНТРАЛЬНОЕ" ОТДЕЛЕНИЕ В Г.ЛЬВОВ ЛУЧШЕЕ ИЗ ЛУЧШИХ. Короткая неделя удалась )))))))).
|
|