|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 15 сер, 2010 22:05
budivelnik написав: все збудоване буде продано .
Медитация на матрасы покупателей напрасна. Любой матрасник в своих покупках ориентируется не на скопленный матрас, но на текущие доходы. На то он и матрасник, что бы так себя вести. Примитивный прадаван, привыкший покупать в кредит все, начиная от мобилки, этого не понимает. Это тоже проблема. Но опять же, проблема, решаемая отсутствием спроса.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 сер, 2010 23:23
budivelnik написав:Андрей_В написав:Donna написав:летом 2008 года наш с мужем ежедемесячный доход равнялся 4 000 долл. .. )
1 А ціна на житло в валюті склалась в два рази і що далі 2 Вже на сьогодні в мене прибуток на магазині в валюті відновився до рівня 2008 , не думаю що я один такий, але тоді виходить що для тих хто в паралельному зі мною роздрібному бізнесі доступність житла покращилась в два рази.
Добрый вечер! Видно у тебя уникальный магазин. У ВСЕХ моих знакомых ни у кото нету прибыли с магазинов в пересчете на валюту уровня 2008 года(сети магазинов мобильных телефонов, у др сеть электробытовых приборов, БЫТОВОЙ ХИМИИ, У МЕНЯ ПРОДУКТОВЫХ-ЕДИНСТВЕННОЕ выручка поднялась на 12-15 процентов и то благодаря инфляции. Я думаю что только у тебя или у кого то еще? (ИМЕЮ ВВИДУ БЕЗ РАСШИРЕНИЙ, ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ ИНВЕСТИЦИЙ И Т.П.)
-
Лан
-
-
- Подякував: 470 раз.
- Подякували: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 сер, 2010 23:39
Кстати неграмотность твой конек, снова блещешь:
Цитата... для того щоб розірвати звязок водню з киснем потрібно затратити енергії більше ніж отримаєш при їх згоранні
На самом деле одинаково, сколько потратишь, столько получишь. Вопрос в КПД установки
А так як ККД більше або рівній 100% -не має , то з точки зору практики я написав точно і коректно , а тобі прийшлось навіть з валютної гілки мої повідомлення сюди притягувати . Що поробиш , я давно писав , що ти паразитуєш на чужих висловах , бо на власні розуму не вистарчає., У МЕНЯ ПРОДУКТОВЫХ-ЕДИНСТВЕННОЕ выручка поднялась на 12-15 процентов и то благодаря инфляции. Я думаю что только у тебя или у кого то еще?
1 В мене і ціна на житло в валюті вже становить 87 % від пікової моєї ж ціни 2008 року
2 Не знаю яким потрібно бути бізнесменом в продуктах+сигарети+алкоголь , щоб при рості гривневих цін на цю продукцію більше 30% отримати збільшення гривневої виручки на 12-15% .
3 За останніх 13 років гривнева виручка в магазині в мене тільки росла і при розширенні торгових площ в 5 разів за цей час 1997-2010 , валютна виручка виросла в 10 разів , гривнева в 40 разів .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2990 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 сер, 2010 00:32
Я не знаю в каком городе ты живешь и в какой стране?
ЛЮДИ НАЧАЛИ ЭКОНОМИТЬ НА ВСЕМ. Все кто раньше покупал копченую колбасу по 60 грн-перешли на вареную по 40, а кто покупал вареную по 40 перешел на вареную по 25, а кто по 25 на ливерку, студенческую,чайную и кровянку, кто покупал баночку красной икры 1 раз в неделю-покупает 2 раза в месяц, кто покупал сок Сандору-перешли на садочек, с баржоми на Лужанскую и Поляну(я). Люди по покупаемому товару перешли на 1-2 сегментных ступеньки вниз. Люди постепенно учатся жить не только сегодняшним -но и завтрашним днем(которое принесет существеное подоражание услуг ЖКГ, продуктов питания и т.п) Я понял что в этой стране класно живется только Тебе-ты процветаешь и развиваешься, а люди в твоем регионе не знают куда деть деньги.
-
Лан
-
-
- Подякував: 470 раз.
- Подякували: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 сер, 2010 00:35
budivelnik написав:1 В мене і ціна на житло в валюті вже становить 87 % від пікової моєї ж ціни 2008 року
Да вы просто врете, потому как проверить нельзя!
В Киеве цена 2к в центре В ВАЛЮТЕ УПАЛА на 65%.
Цена 3к в центре В ВАЛЮТЕ УПАЛА на 70%
И это выше падения в гривне - любой школьник это определит!
Только 1к и гостинки не упали в цене В ГРИВНЕ...
Так что не надо фантазий на этой ветке
Цены идут вниз - это заметно даже "не вооруженным глазом"
Идут и будут идти - пока не дойдут до приемлемого уровня.
До конца года упадут еще на 50-100 долларов. Не крах и не обвал - но все равно депо выгоднее недвиги  Как не считайте - а это факт.
За 7 месяцев разница на средней 2к - 10 тыс.$ о чем я "пощу" тут ещемесячно с расчетами 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 сер, 2010 01:15
Я не знаю в каком городе ты живешь и в какой стране?
ЛЮДИ НАЧАЛИ ЭКОНОМИТЬ НА ВСЕМ...
Полностью согласен, возьмите промышленный, уже думаю, 1/2 млн. Донецк. Все как по автору. Более того, тут нас все пугают, вот мол грядет вторая волна кризиса и т.д. А мне не понятно у нас уже первая закончилась, или как? Вот сегодня один из знакомых, который 20 лет за "баранкой", просто потерял работу и все - уволили. Или эти люди не являлись потенциальными покупателями будывельников? Т.е. будывельники строго строили для ген. директоров крупных международных компаний?
Читаю тут баталии периодически, и чем больше убеждают в том, шо "буиттокадаражать" (С), все больше склоняюсь к тому, что в датском королевстве ничего хорошего не предвидится.
Без претензий на истину в математических выкладках по себестоимости кв.м. могу смело высказаться, что должно падать и падать. Аргументы? - пожалуйста. На днях был в гостях родственник из Эстонии. Спрашиваю, как с ценами на недвигу. Ответ: все упало очень сильно - то что стоило до кризиса 100.000 UERO теперь стоит 18.500 UERO. Видна разница? - не вооруженным глазом! Так что, выходит паспорт украины по-прежнему в 3 раза престижней паспорта шенгена? Дайте два! Тут у нас есть классные цены на недвигу, да и неньку ни на шо никада не праминяим...
Сорри за лонг. Накипело вот.
-
cmd
-
-
- Подякував: 788 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 сер, 2010 01:45
Investor_K написав:Сегодня по ICTV озвучили список самых невостребованных специалистов в Украине в этом году - 1. Строитель 2. Риэлтор 3. Инвестиционный консультант.
Риэлтор - это не специалист! У них даже официального статуса нет.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 сер, 2010 08:02
Да вы просто врете, потому как проверить нельзя!
1 Скажіть будь-ласка , коли Ви приводили інформацію яку не можливо перевірити щодо депозитів , чи заявляв я так безапеляційно як зараз це Ви робите , що Ви брешете
2 Чи приходило Вам на думку , що у житла є собівартість і якщо моя ціна є ---
собівартість +30%
- то цін нижчих ніж у мене на певному сегменті ринку не має , а значить я можу працювати і продавати навіть в умовах кризи , особливо якщо врахувати що обєми які я випускаю є мізерними в порівнянні з загальним обємом ринку
3 Чи допускаєте Ви , що знаходячись на найнижчій ціновій позиції серед новобудов , я в стані піднімати ціну , в той момент коли іншим потрібно її зниживати враховуючи те що у них вона була задрана .
З Ваших повідомлень я бачу що не допускаєте і в цьому Ваша помилка.
Помилка наприклад Андрія і Саші - це чітко сформована в них думка що в будівництві засіли ретрогради які не розбираються ні в будівельних технологіях , ні в економіці . Проти цих двох в мене тільки один аргумент - власники будівельних компаній пережили як мінімум три кризи тільки за останні 20 років і при цьому володіють сотнями мільонів , в той час як їхні оппоненти просто закінчили інститут і поки що не знайшли нішу в якій можна заробити капітал який позволив би їм конкурувати з капіталом будівельників.
Помилка всіх обвалістів в тому , що ніколи не можна ситуацію ділити на чорну і білу , завжди є полутона , а тому не допускаючи навіть в думках що хтось зараз купує житло і автоматично записуючи реальних власників житла в лохів - обвалісти самі собі створюють тупік , з якого не має виходу , адже ті хто мають за що купувати і купують - лохи , тоді навіщо заощаджувати , щоб стати лохом 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2990 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 сер, 2010 09:27
budivelnik написав:Да вы просто врете, потому как проверить нельзя!
1 Скажіть будь-ласка , коли Ви приводили інформацію яку не можливо перевірити щодо депозитів , чи заявляв я так безапеляційно як зараз це Ви робите , що Ви брешете 2 Чи приходило Вам на думку , що у житла є собівартість і якщо моя ціна є --- собівартість +30% - то цін нижчих ніж у мене на певному сегменті ринку не має , а значить я можу працювати і продавати навіть в умовах кризи , особливо якщо врахувати що обєми які я випускаю є мізерними в порівнянні з загальним обємом ринку 3 Чи допускаєте Ви , що знаходячись на найнижчій ціновій позиції серед новобудов , я в стані піднімати ціну , в той момент коли іншим потрібно її зниживати враховуючи те що у них вона була задрана . З Ваших повідомлень я бачу що не допускаєте і в цьому Ваша помилка. Помилка наприклад Андрія і Саші - це чітко сформована в них думка що в будівництві засіли ретрогради які не розбираються ні в будівельних технологіях , ні в економіці . Проти цих двох в мене тільки один аргумент - власники будівельних компаній пережили як мінімум три кризи тільки за останні 20 років і при цьому володіють сотнями мільонів , в той час як їхні оппоненти просто закінчили інститут і поки що не знайшли нішу в якій можна заробити капітал який позволив би їм конкурувати з капіталом будівельників. Помилка всіх обвалістів в тому , що ніколи не можна ситуацію ділити на чорну і білу , завжди є полутона , а тому не допускаючи навіть в думках що хтось зараз купує житло і автоматично записуючи реальних власників житла в лохів - обвалісти самі собі створюють тупік , з якого не має виходу , адже ті хто мають за що купувати і купують - лохи , тоді навіщо заощаджувати , щоб стати лохом 
Ну да, все обвалисты одинаковые, у всех только черное и белое, никто ничего не понимает и т.д. - и как всегда противники в г-не а г-н Будивельнык весь в белом... Остается только позавидовать Вашему самообладанию - все катится в тартарары, а вид создаете - будто живете в оазисе... Сразу сравнение в голову идет - тонущий титаник и музыканты в смокингах наяривают... Впрочем - это кино, а в жизни, боюсь, все было не так гламурно...
-
Реалист
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 сер, 2010 09:38
Проти цих двох в мене тільки один аргумент - власники будівельних компаній пережили як мінімум три кризи тільки за останні 20 років і при цьому володіють сотнями мільонів , в той час як їхні оппоненти просто закінчили інститут і поки що не знайшли нішу в якій можна заробити капітал який позволив би їм конкурувати з капіталом будівельників.
Как лихо вы всех под одну гребенку "в той час як їхні оппоненти просто закінчили інститут". Типа самый умный? А, ну да... Точно, "завжды правый"..."Типа" самый умный.
Меня всегда умиляло в этой стране что любой строитель может сказать "токо универ закончил, лошара, жизни не знает", а сам 2 + 2 толком посчитать не может .
Страна профффисионалов, да, паспорт этой страны на вес платины, а за недвигу в ней не грех почку продать...
П.С. Истина где-то рядом (в моей подписи).
-
EndlessPass
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему