|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 27 сер, 2010 12:02
mowian написав:Подскажите, пожалуста. Исполнители сами установили реквизиты счетов, на которые налагается арест или Вы помогли им в этом, предоставив информацию ?
Я в этом им не помогал, у них есть свои каналы как узнать где бабки у падлы. Ухвала апеляционного суда по поводу расрочки у меня уже на руках, скоро выложу, сейчас к нотариусу, чтобы заверил, и отсылаю исполнителю рекомендованным письмом, чтобы потом она не сказала, что стягнення не провели потому что не пришла с суда ухвала, не забывайте это делать, вообще камк хотите, но я страхуюсь.
Спасибо за ответ. Не внимательно прочел віставленные документы. Из их содержания можно было сделать вывод о том , что исполнители обратились в налоговую с запросом.
Мой вопрос был в связи со следующим. На одном из круглых столов в интернете с участием юридических компаний вкладчик-взыскатель сообщил, что его адвокатом пришлось попотеть для установления реквизитов счетов Надр. Вывод напрашивался следующий - исполнители не выполняли свою работу. Что это с ГИС случилось в настоящее время ?
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 12:38
«Только сумасшедший понесет деньги в банк «Надра»…»
26.08.2010 08:24
Жованик Вячеслав с 08.01.09 года не может получить депозит в Николаевском Филиале банка «Надра». Мораторий на выдачу депозитов в «Надра» закончился 10 февраля 2010 года. А жулье в нарушении части 2 статьи 1060 Гражданского Кодекса Украины деньги вкладчику не отдает! В ответ на заявления о выдаче депозита мародеры отвечают: грузите апельсины бочками. В нарушение Конституции Украины мошенники из банка звонят и угрожают тем, что тех, кто подаст на банк в суд, включат в «черный список»: таким выдача денег будет производиться в последнюю очередь…
Активы банка выведены «за бугор». Полная безнаказанность руководства банка поясняется тем, что сын (нехорошое слово – Ред.) управляющей банка Жуковской работал у прыщавого оборотня из Хорунжевки. Поэтому ее и назначили управлять этим банком. Она же – человек Фирташа, который финансировал избирательную компанию «голубых» на выборах президента в 2010 году.
Отморозки из банка за 25% от суммы вклада предлагают отдать депозит за несколько дней. Наши деньги лежат в банки бесплатно. А ставки по кредитам в банках доходят до 50%. Помещения банка – пустые, без клиентов, ведь только сумасшедший понесет к ним деньги. Бывшие сотрудники этого банка, которые чего-то стоили, уволились. Так банк нанял безработных с биржи труда, которым платит копейки.
«Мы хотим, чтобы Вы получали удовольствие и положительные эмоции от посещения наших отделений и общения с нашими сотрудниками. Несмотря на наши достижения во многих областях, мы понимаем, что в этом направлении многое еще предстоит сделать. Изменение психологии людей требует больше времени и усилий, чем изменение внешнего вида Банка. Банк «Надра». МЫ РАБОТАЕМ ДЛЯ ВАС!»
Вячеслав Жованик, читатель «УК»
-
semeno
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 13:16
semeno написав:Вячеслав Жованик, читатель «УК»
Этот же человек оставлял вопросы для Видеоинтервью
И на его вопросы есть ответы, за которые, кстати, можно проголосовать.
[url=http://finance.ua/ru/conference/answer/~/2010-08-sugonyako/105] ЖОВАНИК Вячеслав с 08.01.09 года не может получить депозит в Николаевском
Филиале банка НАДРА. Мораторий на выдачу депозитов в НАДРАХ закончился 10 февраля 2010года. А жулье в нарушении части 2 статьи 1060 Гражданского Кодекса деньги не отдают[/url]....
А ведь сотрудники банка предлагают за четверть вклада вернуть депозит.
АУБ -это как клуб банкиров? Ведь никакой пользы я как вкладчик банка от АУБ я не вижу. Млны вкладчиков НАДРА никакой даже информационной помощи от Вас не увидел. Как в рот воды набрали. Вы с бандитами заодно?
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 15:53
Щоб потім легше було притягувати по кримінальних статтях пропоную всім бажаючим звернутись в Надру з приблизно такою заявою:
Вимагаю надати мені слідуючу інформацію:
1. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) всупереч рішенню суду, без моєї на це згоди, здійснив перевід коштів з депозитного рахунку № хххх на поточний рахунок № ххх.
2. Надати аргументацію згідно якої норми і якого закону вами утримуються мої кошти.
3. Надати аргументацію згідно якої норми і якого закону вами до цих пір невиконано рішення суду.
4. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) несе відповідальність за заблокування моїх коштів на депозитних та поточних рахунках.
5. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) приймає рішення про відхилення запропонованих мною мирових угод.
6. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) відповідає за зміст надісланих від імені ВАТ КБ "НАДРА" листів-відповідей на мої заяви.
7. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) відповідає за невиконання рішення суду.
Вони то відморозяться, але згідно ЗУ Про звернення громадян подаємо в суд і в суді отримуємо відповіді + моральну. А далі маючи цю інформацію та опираючись на новий КК подаємо про кримінальну відповідальність.
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 17:40
Monya3 написав:Щоб потім легше було притягувати по кримінальних статтях пропоную всім бажаючим звернутись в Надру з приблизно такою заявою:
Вимагаю надати мені слідуючу інформацію: 1. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) всупереч рішенню суду, без моєї на це згоди, здійснив перевід коштів з депозитного рахунку № хххх на поточний рахунок № ххх. 2. Надати аргументацію згідно якої норми і якого закону вами утримуються мої кошти. 3. Надати аргументацію згідно якої норми і якого закону вами до цих пір невиконано рішення суду. 4. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) несе відповідальність за заблокування моїх коштів на депозитних та поточних рахунках. 5. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) приймає рішення про відхилення запропонованих мною мирових угод. 6. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) відповідає за зміст надісланих від імені ВАТ КБ "НАДРА" листів-відповідей на мої заяви. 7. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) відповідає за невиконання рішення суду.
Вони то відморозяться, але згідно ЗУ Про звернення громадян подаємо в суд і в суді отримуємо відповіді + моральну. А далі маючи цю інформацію та опираючись на новий КК подаємо про кримінальну відповідальність.
Относительно п.1 Не понятно о каком решении суда идет речь ? Предполагаю, что в типовых депозитных договорах был пункт о переводе средств на текущий счет с депозитного в случае не получения вкладчиком этих средств по окончанию срока договора. Вопрос почему вкладчик не получил срества пока оставляем за скобками.
Относительно п.6. Когда-то состоял в переписке с ГКЦБФР касательно одного эмитента. По сути вопроса отвечали ерунду. Общался с адвокатом можно ли истребовать в суде ответ по существу. Смысл ответа был такой - ответ дали, а по поводу содержания судиться бессмысленно. Может быть времена изменились, кто его знает.
Относительно <+моральное возмещение> по ЗУ Об обращениях граждан Судился со структурой горисполкома. Основные исковые требования удовлетворены, моралка отклонена. Закладываться на судебный процесс ради получения моралки опрометчиво.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 18:30
Относительно п.1 Не понятно о каком решении суда идет речь ? Предполагаю, что в типовых депозитных договорах был пункт о переводе средств на текущий счет ...
Относительно п.6. .....Смысл ответа был такой - ответ дали, а по поводу содержания судиться бессмысленно. Может быть времена изменились, кто его знает.
Относительно <+моральное возмещение> по ЗУ Об обращениях граждан Судился со структурой горисполкома. Основные исковые требования удовлетворены, моралка отклонена. .....
до п1. Так є такий пункт, але має виконуватись рішення суду а не договір. Тому можна притягати за ст.356. Самоправство, ст.362. Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно- обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї,
до п6. В ЗУ Про звернення... сказано ... керівники та інші посадові особи в межах своїх повноважень зобов’язані: об’єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви чи скарги; ….
забезпечувати поновлення порушених прав, реальне виконання прийнятих у зв’язку з заявою чи скаргою рішень; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви чи скарги і суть прийнятого рішення; Відповідно якщо я ставлю питання хто конкретно відповідає то маю отримати конкретну відповідь. А натомість отримую - Ми проводимо комплексні заходи по відновленню......
Ну а за мралку тут як який суддя (навіть не суд). В мене проти надри 3 судових процеси виграно. В 1 дали моралку. В двох відмовили. 22 вересня - четвертий.
Но пасаран комради.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 18:41
tumos
Ще одне.
Якщо їх ніяк не чіпати то вони і далі нас нагинати будуть. Коли це все починалося люди навіть заяву завірити штампом немогли. пригрозив що в суд подам - до цих пір бігають.
Думаю що із більш високопоставленими можна "домовитись." Особливо якщо реально кримінальна справа їм засвітить.
Спарва в часі. Рішення судів всеодно мають колись бути виконаними.
Я своїм "надрюкам" розказав народну прикмету, так вони мені тепер дзвонять як тільки щось взнають. В свій час про наказ № 100 відзвонилися. Навіть пробували ініціювати виплату. Їх з області як гриманули. Жалко що не вони а РУ вирішує (принаймні в моєму випадку).
Хренова прикмета - їхати ніччю...., в багажнику....., звязаним......., в сторону річки... (з фольклору)
Востаннє редагувалось Monya3 в Пон 27 вер, 2010 12:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 22:57
Monya3 написав:Хренова прикмета - їхати ніччю...., в багажнику....., звязаним......., в сторону річки... (з фольклору)
У меня багажник большой, а если еще задние сидения сложить... 
-
Gebels
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 23:00
tumos написав:Monya3 написав:Щоб потім легше було притягувати по кримінальних статтях пропоную всім бажаючим звернутись в Надру з приблизно такою заявою:
Вимагаю надати мені слідуючу інформацію: 1. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) всупереч рішенню суду, без моєї на це згоди, здійснив перевід коштів з депозитного рахунку № хххх на поточний рахунок № ххх. 2. Надати аргументацію згідно якої норми і якого закону вами утримуються мої кошти. 3. Надати аргументацію згідно якої норми і якого закону вами до цих пір невиконано рішення суду. 4. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) несе відповідальність за заблокування моїх коштів на депозитних та поточних рахунках. 5. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) приймає рішення про відхилення запропонованих мною мирових угод. 6. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) відповідає за зміст надісланих від імені ВАТ КБ "НАДРА" листів-відповідей на мої заяви. 7. Хто з співробітників ВАТ КБ "НАДРА" (Персонально) відповідає за невиконання рішення суду.
Относительно п.1 Не понятно о каком решении суда идет речь ? Предполагаю, что в типовых депозитных договорах был пункт о переводе средств на текущий счет с депозитного в случае не получения вкладчиком этих средств по окончанию срока договора. Вопрос почему вкладчик не получил срества пока оставляем за скобками. Относительно п.6. Когда-то состоял в переписке с ГКЦБФР касательно одного эмитента. По сути вопроса отвечали ерунду. Общался с адвокатом можно ли истребовать в суде ответ по существу. Смысл ответа был такой - ответ дали, а по поводу содержания судиться бессмысленно. Может быть времена изменились, кто его знает. Относительно <+моральное возмещение> по ЗУ Об обращениях граждан Судился со структурой горисполкома. Основные исковые требования удовлетворены, моралка отклонена. Закладываться на судебный процесс ради получения моралки опрометчиво.
А вот тут вы только подтверждаете фак преступления. открывая депозитный счет, люди не уполномачивали Вас открывать текущие, и в договорах сказано, что при наличии текущего счета их туда кинут. Значит вы без ведома людей еще открыли и текущие счета? А это преступление! Как без ведома клиента банк открыл ему текущий счет?
-
AlexLuponosoff
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 сер, 2010 23:21
AlexLuponosoff
В моєму Депозитному договорі написано що гроші по закінчкнні договору будуть переведені на поточний рахунок відкритий в рамках цьогож пакету.
Але є одне но. Згідно рішення суду гроші мають бути віддані мені. Ні про які поточні рахунки мови не велося. По-друге Має виконуватися рішення суду а не договір. І я ніяких вказівок кошти переводити на поточний рахунок недавав. З чого би то я сам в себе вкрав , якби гроші залишалися заблоковіаними на депозитному одержував би 13,6% річних. Крім того наскільки я розумію, згідно чинного законодавства, якщо відносно якогось майна є рішення суду, то забороняється будь-кому вчиняти з цим майном дії без згоди на те власника майна.
Як мінімум в мене мали спитати чи хочу я перевести гроші з рахунка на рахунок і втрачати відсотки. Я б перевів на рахунок в Приваті, або навіть на Надюківський незаблокований. Вон сьогодні був там. Підприємець відкрив рахунок після закінчення мараторію. Знімає і добавляє з свого поточного. Без обмежень.
Так що думаю таки варто добитися хто персонально прийняв рішення і перевів кошти. А далі в суд.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
|