|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 03 вер, 2010 20:06
Monya3 написав:telefon Считаю своим гражданским долгом помочь банку. Потому веду с ними разяснительную работу. Ввиду несознательности некоторых сотрудников надры мои посты убивают. Но как человек заботливый и вежливый я каждый день напоминаю им: ........................................................................................................................................................ Вор должен сидеть в тюрьме.
Напоминать им нужно ночью, пока они спят! И не стирают!
-
telefon
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 вер, 2010 20:45
telefon
Це добре.  Чим більше народу знає і думає тим краще ВСІМ.
Я за останні 1,5 роки тоже вивчив майже все законодавство яке має відношення до банків, депо... іт.д
Писати треба, судитися - теж треба. Навтіть якщо суди програємо.
Я так думаю - всі ми тут не дурачки, не зайці пугливі ... Але, є одне но. Бабки через лікпей забираємо, а 120 судових жалко щоб по кримінальних позиватися. Якщо зараз масово ненакажемо гадів, то де гарантія що через рік чи два нас який небудь інший банк не нагне ще гірше. Майте на увазі що в слідуючий раз може і небути завітних статей в цивільному кодексі. Його можут просто змінити.
Це не так до Вас персонально шановний telefon. Просто до ВСІХ.
Пройде рік два - і яка небудь падла захоче знову динаму крутнути. Якщо теперішніх не наказати.
Востаннє редагувалось Monya3 в П'ят 03 вер, 2010 20:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 вер, 2010 20:46
telefon
Пропоную взяти над ними шефство. Помните як над хуліганами в піонерських загонах.
Потрібно виховувати, переконувати. Вказувати на недоліки. Недати оступитися, стати на хибну стежку крадіжок, розбою.
Пам'ятайте Вони стараються для нас. Тож як мінімум маємо віддячити 
Востаннє редагувалось Monya3 в Пон 27 вер, 2010 12:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 вер, 2010 21:31
Monya3
Блин, опять в комментах пусто. А Вы попробуйте написать примерно так:
"Прочитал о вашем банке на форуме и на вашем сайте. Оказывается, банк Надра - один из лучших и надёжнейших в Украине. Мой первый вклад лежит у вас в банке уже 2 года и никуда не пропал!
Посмотрев ваш новый сайт, завтра же отберу у жены последние денежки, позанимаю у соседей, кто сколько даст и прибегу в Надру открыть ещё один депозит. Заодно и управляющего в знак благодарности расцелую, если к нему охрана пустит. А то решат, что я буйно помешанный, раз в Надру деньги принёс..."
С уважением.
-
telefon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 вер, 2010 22:54
telefon
Можу до них на роботу попроситися.
Аргументація: Шановна пані Жуковська, візьміть мене до себе, хоч ким небудь, я як і ви
1. В школі в маленьких забирав гроші.
2. Борги не повертав,коли нагадували - ображався і переставав спілкуватися.
3. Люблю їсти під одіялом. Особливо смакує чужа ковбаса....
4. запросто можу людину обідити.
5. пробував продати Батьківщину - некупили.
6. мій нік - monya3 - говорить сам за себе, цифра три - я неперший. І на моє місце завжди прийде наступний.
7. Обіцяю обматюкати всіх форумчан з якими мав теплі стосунки.
8. Обіцяю привести 100 чоловік які покладуть гроші на депозит.
9. Надра самий кльовий банк.
10 Хочете я вам пісеньку заспіваю.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 вер, 2010 01:23
Monya3
Про песенку я Вам в личку написал...
-
telefon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 вер, 2010 06:27
Сегодня смотрел Шустера. Тимошенко сказала что тарифы за газ, тарифы за ЖКХ и все новые цены это цена которую Янукович платит Фирташу, Левочкину, Хорошковскому. 6 сентября она зовет всех на митинг. Надо туда прийти всем вместе, и обновить нашу тему.
Мое мнение, нас душат налогами и не отдают нам вклады, чтобы Фирташу вернуть деньги которые он давал Бандюковичу на выборы.
Импичмент Януковичу! Раз он на стороне Фирташа, а не народа и не отдают деньги вкладчикам!!!
-
AlexLuponosoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 04 вер, 2010 06:35
telefon
спасибо
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 вер, 2010 08:41
Якось вяленько реагуємо на те що наказувати по Кримінаоьному Кодексу потрібно.
Знову по принципу моя хата з краю. Пропоную десь з початку жовтня позиватися. Навіть якщо програємо - вважайте що просто пропили 120 грн. Але я чомусь думаю що суди (як би їх не гадили, зрозуміло що корупція і т.д. але хто з Вас давав судді хабар за те що договір депо розірвали. Отож) покищо єдині на нашому боці. Здається тому їх і реформувати хотять вже який раз.
А стратегія проста.
1. Подаємо прокурору.
2. Він відмовляє.
3.Оскаржуємо в суді.
4. З подачі суду прокурор відкриває справу за ознаками діяльності передбаченої ст. 382 КК та іншими.
Я чомусь згадав Спартанців. В них підхід до захисту свободи був інший.
"Спартанці не питають скільки їх, вони питають де вони ".
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 вер, 2010 13:01
Всем хороших выходных!
Коллеги, подскажите, как долго занимает перевод на Альфу, сколько денежко идет, ну эти типа первые 2500? Есть ли понт сегодня, к примеру, переводить аль лучше понедельника дождаться?
Спасибо за внимание.
-
RYTIS
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-