|
|
![]()
к Бене, значит ![]() Как думаете, какая доля юр.лиц, а какая физ.лиц в акционерах УкрНафты? (это намек) ![]()
блин. как этот гребаный укрнафтогаз притомил ![]()
![]() да говорят Укрнафтогаз а что им еще говорить А то что этот регистратор подконтрольный их хозяевам и если дадут отмашку заплатить то заплатят а не дадутне заплатят я не думаю что Укрнафта перечислила Укрнефтегазу такие деньги
![]() пришло письмо с Укрнафтогаза - очередное собрание
![]() ![]()
![]()
Приведение к ПАО и дематериализация.. Они же обещали это на собрании 26.08. лиса Алиса ![]() ![]() San
Цікавить наступне. Я попав під ту сумнозвісну "роздачу" за 2006-2008рр. (перша частина, що в січні проводили). Так ось ситуація наступна. Торгував я тоді через субброкерідж. (короче схема така: я є клієнтом торговця, але не онлайн-брокера, а він в свою чергу - клієнт онлайн-брокера). Вот і виходить, що всі кілєнти цього торговця - знаходяться на транзитному рахунку онлайн-брокера. І власником всіх, хто мав отримати ці дивіденди, є торговець. Тобто якщо і буде виплата, то вона буде виплачуватись, як торговцю. А він вже в свою чергу розкине по клієнтам у відповідності кому скільки (хто мав яку к-сть акцій в той час). Ну думаю тут все зрозуміло. Але вся загвоздка заключається в тому, що цей торговець - ліквідовується!!! І через місяць часу (це найбільше) будуть закриті всі рахунки. Вот і виходить, що навіть якщо і Унафта, чи хто там має кидати ті гроші, і буде виплачувати - то вже не буде куди кидати їх. Отож, як бути? До мене звергувся сам торговець (оскільки я постійно довбаю його за ті дивіденди, в мене там досить приємна сума для мене!), і попросив, млін, самому взанити що і як, коли і чи взагалі будуть виплачувати!!! Бо мол, через місяць - то вже не буде і кому їх виплачувати. Вот і чому мене мають коливати проблеми цього торговця??? (що в нього йде "ребрендінг"!!!) Що він мутив мутки!!!, тепер судиться з половиною клієнтів, і через це закриває одну фірму, відкриває другу. А я (і ще пару клієнтів) від цього страждають!! П.С. тепер до суті, чи можна якимось чиному подати інфу до реєстратора, чи до кого там, що власник тих ЦП, на які має йти виплати - змінив реквізити.? Щоб вже кидали на новоствореного торговця. п.п.с. Я розумію, що найкращим чином для мене, ну і для всіх нарешті вже, було б якби дивіденди виплатили на протязі цього місяця (поки ще не закриті ті рахунки, і торговець повністю ще не ліквідований).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор |
|