Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 8889909192 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Вів 14 вер, 2010 14:57

Re: чат в надрабанке

Бес написав:кто знает? Надрачат умер?

Так сайт новый у них, там чата нет вроде бы... А толку от него все равно? Только тупые повторения общеизвестных фактов. А колл-центр?
vasilev80

Подякував: 49 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 вер, 2010 17:28

tumos написав:To mowian.
Ранее я подымал вопрос о подсудности обращения на действия исполнителей и каким процессуальным актом (КАС, ГПК) надо руководствоваться. Я разделил точку зрения Monya3 о том, что жалоба на действия (бездействие) ГИС должна подаваться в суд, выдавший исполнительные листы, вне зависимости от того в каком подразделении ГИС они находятся. У меня вопрос, почему действия исполнителя были опротестованы в Киевском административном суде на основании КАС ? правомерно это или нет ?

Ні, хоча подається за місцем проживання потерпілого,місцем скоєння злочину або місцем знаходження боржника (реєстрації юр. лиця) Право вибору належить тому хто подає. Тобто вони від імені mowian подали за місцем реєстрації. Тут друге якщо mowian - фізична особа то адмінсуд - нафіг бо справа цивільна.

Пост виправив. Продовження думки нижче :P
Востаннє редагувалось Monya3 в Вів 14 вер, 2010 20:31, всього редагувалось 1 раз.
Monya3

Подякував: 28 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 вер, 2010 17:31

tumos написав:Упс. Сначала прочел ухвалу суда, а чуть позже содержание поста. И тут понял описанную ситуацию. Так это же чистейшей воды уголовщина - фальсификация документов.

А зловити їх як. Вони листом відправили. В листі копії паспорта і ід. кода навіть могли бути, оскільки ми оформлюючи депо самі їм занесли. Зразки підпису теж є на договорах. Затик тільки з оплатою судових. І то як я вже писав можна обійти, оскільки ви платете а не знімаєте то касир може взяти дані з бумажки а не з документа.
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 вер, 2010 17:45

Про підробку заяви шановного mowian

Думаю що можна зробити так:

Подати в суд заяву про те що можливі випадки шахрайства та підробки, і тому будь-які документи по моїй справі розглядати тільки за моєї особистої присутності сповіщаючи мене про дату розгляду повісткою. Далі, оскільки ВАТ КБ Надра відомівсі мої реквізити я не виключаю що хтось з співробітників користуючись службовим становищем може діяти від мого імені через листування. Тому прошу суд винести додаткову ухвалу про те що я відмовляюся від будь-яких претензій повязаних з примусовими діями виконавця, крім випадків його бездіяльності та передбачених ст. 382., мотивуючи вище викладеними обставинами.

До речі чому суд не прислав повістку. Це обовязкова процесуальна норма. Я подав був заяву. Мені прийшла повістка зявитися тоді-то в такий то суд. Тут я би на місці mowian покопався.
Крім того в ЦПК є таття про підсудність. Якщо mowian судився не тут, і виконавчий лист видав інший суд, то в рішенні даного суду мала бути відмова з посиланням на те що дана справа знаходиться в іншому суді. Оскільки суд який виніс рішення має забезпечувати його виконання. Адже скарга на виконавців подається в суд що видав виконавчий лист. Тобто все що написано в згаданій ухвалі - незаконно з моменту прийняття заяви і до винесення по ній якого не було б рішення. Це мав робити суд в який mowian звернувся з самого початку. Питання відкрите в тому сенсі що - яким боком окружний адміністративний суд Києва забрав на себе повноваження суду який видав виконавчий лист? Тут можна і в СБУ звертатися. Вони я так думаю нічого не знайдуть, але крові поп'ють. Сюддя то має імунітет - а от помічник і клерки - ні.

Хто має адвокатів знайомих, опрацюйте ідею ...
З цим треба щось робити причому терміново......

На http://rutor.org/torrent/64488/infodisk ... br-2010-pc
скачайте торрент і збірник чинного законодавства від Ліга-софт. Там всі закони станом на липень 2010. Це не реклама сайту. Просто там нема реєстрації. Зайшов по ссилці і скачав.
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 вер, 2010 20:06

Monya3 написав:
Ранее я подымал вопрос о подсудности обращения на действия исполнителей и каким процессуальным актом (КАС, ГПК) надо руководствоваться. Я разделил точку зрения Monya3 о том, что жалоба на действия (бездействие) ГИС должна подаваться в суд, выдавший исполнительные листы, вне зависимости от того в каком подразделении ГИС они находятся. У меня вопрос, почему действия исполнителя были опротестованы в Киевском административном суде на основании КАС ? правомерно это или нет ?

Да, бо подається за місцем проживання потерпілого,місцем скоєння злочину або місцем знаходження боржника (реєстрації юр. лиця) Право вибору належить тому хто подає. Тобто вони від імені mowian подали за місцем реєстрації. Тут друге якщо mowian - фізична особа то адмінсуд - нафіг бо справа цивільна.

Тогда почему - да ? Было бы логично - нет (неправомерно) в контексте последнего Вашего ответа.

<Адже скарга на виконавців подається в суд що видав виконавчий лист. Тобто все що написано в згаданій ухвалі - незаконно з моменту прийняття заяви і до винесення по ній якого не було б рішення. Це мав робити суд в який mowian звернувся з самого початку. Питання відкрите в тому сенсі що - яким боком окружний адміністративний суд Києва забрав на себе повноваження суду який видав виконавчий лист? Тут можна і в СБУ звертатися. Вони я так думаю нічого не знайдуть, але крові поп'ють. Сюддя то має імунітет - а от помічник і клерки - ні.>
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 вер, 2010 20:32

tumos написав:
Monya3 написав:
.....
Тогда почему - да ? Было бы логично - нет (неправомерно) в контексте последнего Вашего ответа.

<Адже скарга на виконавців подається в суд що видав виконавчий лист. Тобто все що написано в згаданій ухвалі - незаконно з моменту прийняття заяви і до винесення по ній якого не було б рішення. Це мав робити суд в який mowian звернувся з самого початку. Питання відкрите в тому сенсі що - яким боком окружний адміністративний суд Києва забрав на себе повноваження суду який видав виконавчий лист? Тут можна і в СБУ звертатися. Вони я так думаю нічого не знайдуть, але крові поп'ють. Сюддя то має імунітет - а от помічник і клерки - ні.>

Спочатку подумав що да, потім сів почитав закон і вийшло НІ.
Пост на який Ви сварилися вже виправив. :D. Зловив себе на думці що зря запанікував. (Люблю я це діло.... ПАНІКУВАТИ....). Ось ще декілька думок які закралися в мою голову і мішають спати.

Думаю що по-любому навіть якщо би прийняли рішення зняти арешт з рахунків, суд мав би прислати лист заявнику, тобто шановному mowianу. Це якщо надрюки, в заяві від його імені , просили винести заочне рішення. Бо якщо ні, то його мали визвати в суд повісткою. І "шановний суддя" були б дуже здивовані його неадекватною поведінкою:D. Могло навіть скластися враження що в шановного роздвоєння особистості. :D. Тіпа пацан сам не знає що хоче. :D То забороніть. То -я це не писав. І чого мене сюди викликали не знаю.:D. Біда.... :D
Як би там не було - далі згідно ЦПК 10 днів на обжалування з боку Надри. За цей час mowian встигає оскаржити, тобто відмовитись від "своєї заяви". Тому надрюки в принципі не можуть в такий спосіб зупинити дії виконавця. Адже рішення не вступило в законну силу. Отже виконується попереднє . Якщо ж ніяких повісток з суду не буде і рішення прийняте заочно не доведене до сторін - тоді сюддя ризикує своїм мандатом. Розбір таких польотів в компетенції колегії суддів.
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2010 02:23

mowian написав:Уважаемые форумчане, моему офигеванию нет предела, расскажу вам какую бумагу я вот недавно получил.

Кароче краткая предистория:
в марте 2009-го мне не отдали вклад и я подал в суд;
в апреле 2009-го присудили в мою пользу решение;
в июле 2009-го (не знаю почему так долго тянули) за заявой Надры пэрэглянулы решение, естественно в мою пользу;
в августе 2009-го я получил исполнительный лист;
в сентябре 2009-го я получил постанову про відкриття виконавчого провадження в отделе исполнительной службы Шевченковского района Киева (вул. Саксаганського, 110);
в марте 2010-го я был вызван в суд по поводу рассмотрения заявы Надры про рассрочку выплаты долга, их заяву отклонили;
в апреле 2010-го я получил постанову про прийняття на виконання моего исполнительного Департаментом ДВС (вул. Городецького, 13);
в июле 2010-го я получил постанову про арест коштів банку (я так понимаю на сумму моего вклада);
в августе 2010-го я был вызван в апеляционный суд по заяве Надры по поводу несогласия с отклонением рассрочки, их заяву опять не удовлетворили.

А теперь самое интересное – в сентябре 2010-го мне приходит ухвала Окружного адміністративного суду міста Києва (вы её можете ниже посмотреть) о том, что как-будто я подал в суд на судоисполнителя, который для меня арест наложил на деньги банка, вы почитайте внимательно что там написано.
Какой ужас, я никогда бы не подумал, что в нашей долбаной стране такое возможно. Судья этого суда рассматривал заяву, которую я не подавал, я вообще никогда в этом суде не был, я даже не знаю где он находится.
Естественно я немедленно написал об этом факте лично судье, лично судоисполнителю, начальнику отдела исполнительной службы, в судовую администрацию и ген. прокуратуру.
Но поверьте, эти надрогниды, уже все наши шаги прощитали на несколько пунктов вперёд, и никто за этот криминал не будет нести ответственности, спросите как, а я отвечу – судью за ж*** не возьмёшь, он не проверяет подписи и паспотра, того, кто принимает тоже не првлечёшь, он скажет, что заява пришла по почте и там стояла подпись и всё было нормально, а того, кто прислал, найти нашими демократическими методами невозможно, вот и выиграли надрогниды ещё полтора-два месяца времени, пока разберутся.
И я не уверен, что эта их выходка не последняя, теперь они могут подать ещё в аппеляционный суд на ухвалу про залишення заяви без руху, а это ещё 2-3 месяца, а там ещё какую нибудь запару придумают.
Но я лично приеду в этот суд, чтобы разобраться в ситуации, я по работе всё-равно часто в Киеве бываю и зарегистрирую заяву об отказе от «своей» заявы, по крайней мере это обезопасит меня от возможной аппеляции без моего ведома от моего имени.
Наибольше меня злит и возмущает в этой истории не то, что Надрогниды на такое способны, а то, что представители суда, прекрасно зная, кто подаёт эти заявы, идут на сговор с этими п а д о н к а м и, ведь такие ухвалы не я один получил, их неверное сотни, это же очевидно, что не один здравомыслящий человек не будет подавать против себя заяву.
Но у нас правова держава, а докажите, что мы в сговоре с кем-то, был бы я чекистом, я бы таких суддей расстреливал без суда и следствия и мне не стыдно было бы потом смотреть в глаза даже членам их семей.
Как меня это уже всё достало, но назад дороги нет, путь только один – добиваться своих денег до победного конца.

Ещё один интересный факт произошёл прямо пять минут назад, я уже хотел выходить из интернета, а мне звонит начальник отделения нашего и говорит, что есть специальная программа по выплате тем, у кого судовые решения есть, суть её в том, что приходишь в отделение, что-то там подписываешь и половину отдают, а другую половину чуть позже, и действует это чудо-предложение только до 01 октября, мне так смешно всё это.
Знаете почему до 01.10, а я знаю, потому что 02.10 заканчивается срок большинства проваджень, которые были собраны воедино и приняты на выконання 02.04.10, я об этой заветной дате – 02.10.10 на форуме уже не раз напоминал, и я считаю, что это не совпадение, а логический факт, чудо- программа только до 01.10 действовать будет, потому что 02.10 наши деньги пойдут к нам через выконавчу. Не буду не с кем спорить по этому факту, ждать осталось недолго, если я более полутора года ждал, то выйдя на финишную стометровку останавливаться не буду, тем более, что они предлагают отказаться от выиграных в суде инфляционных за эти мои полтора года и подарить дяде Фирташу полугодичный бюджет моей семьи.
У нас есть такая пословица – «Робив-робив і всрався», так вот за шаг до конца выбивания вклада они мне предлагают всратись, но я этого не стану делать, меня жена кантузит за такое, я не подкаблучник, но если не кантузит, то не поймёт, если я с надрой что-то подпишу, а я не хочу чтобы моя любимая жена меня не понимала.

http://fotohost.org/images/a135b3ff-541kB.jpg

Если Ваши слова подтверждені документально, можно организовать репртаж на ТВ. Звоните...
AlexLuponosoff

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2010 07:25

mowian написав:Уважаемые форумчане, моему офигеванию нет предела, расскажу вам какую бумагу я вот недавно получил.

......
Ещё один интересный факт произошёл прямо пять минут назад, я уже хотел выходить из интернета, а мне звонит начальник отделения нашего и говорит, что есть специальная программа по выплате тем, у кого судовые решения есть, суть её в том, что приходишь в отделение, что-то там подписываешь и половину отдают, а другую половину чуть позже, и действует это чудо-предложение только до 01 октября, мне так смешно всё это.
...... Не буду не с кем спорить по этому факту, ждать осталось недолго, если я более полутора года ждал, то выйдя на финишную стометровку останавливаться не буду, тем более, что они предлагают отказаться от выиграных в суде инфляционных за эти мои полтора года и подарить дяде Фирташу полугодичный бюджет моей семьи.
У нас есть такая пословица – «Робив-робив і всрався», так вот за шаг до конца выбивания вклада они мне предлагают всратись, но я этого не стану делать, меня жена кантузит за такое, я не подкаблучник, но если не кантузит, то не поймёт, если я с надрой что-то подпишу, а я не хочу чтобы моя любимая жена меня не понимала.

Вчора теж був в Надрі. Мені клерк з "козачків засланих" теж сказав що має бути нова програма. Правда їм ще невідома її суть. Думаю що це те, про що Ви говорите. Згоден з Вами в тому, що ну їх з їхніми програмами.... В мене жінка добре серце має :D , але я сам себе контужу якщо лихий попутає .... Виходу в них здається нема. Клерк сказав що вони відбираютьлюдей на цю програму. Думаю що в календарному порядку. Тобто тих хто по закону має право їх за 382 КК притягувати.
Так що хто перший в суд побіг того першого зараз будуть запрошувати.... :D
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2010 14:34

AlexLuponosoff
Если Ваши слова подтверждені документально, можно организовать репртаж на ТВ. Звоните...

Я не знаю куда звонить, скиньте в личку номер, если не хотите на форуме светить, я обязательно перезвоню.
mowian

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2010 14:56

Народ, мне кажется, что Надра проверяют свою новую криминальную технологию (ну конечно красавци они подавать заявления от лица вкладчика) ... И если не будет соответсвующей реакции от вкладчика и со стороны общественности, то они массово будут ее применять ...

А пока побегу в ДВС проверю не было ли чего у меня подобного
kibo

#<1 ... 8889909192 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми