Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 8990919293 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2010 15:10

Я уже морально созрел приступить к физической расправе над членами организованной преступной группировке, действующей в надрах под руководством ворэтом овки и мошенницы жуковской. Другого пути не вижу, поскольку эта шайка крышуется как ментами (в частности из Шевченковского РОВД г. Киева) так и прокуратурами разных уровней.
Я в настоящее время безработный, а шайка жуковской украла мою зарплату, ранее перечисленную на карточный счет моим работодателем в рамках в сумме около 35 тыс.грн. При этом с воровским цинизм такие особи из департамента маркетинга банка Надра как Шеремет и Мороз официально уведомили меня о том, что в связи с окончанием срока "обслуживания" платежной карточки мой текущий счет со всем остатком денежных средств исключен из клиенткой базы банка надра. При этом шестерки старпера стельмаха в ответ на мое заявление в НБУ сообщили мне, что такие действия являются ничем иным как исполнением жуковской и ее гоп-компанией своих должностных обязанностей. Причем совершают они их в рамках гражданско-правоввых отношений между мной и банком.
Доблестные же вороохранители из Шевченкого РОВД г. Киева "благородно" игнорируют все мои заявления в их адрес на протяженнии года. То ли имеювся свою долю от жуковской, то ли блюдут "государственные" интересы всякого рода жулья, имеющего свои интересы в банке надра (типа фирташа и левочкина).
Таким образом вся эта воровская свора и их шестерки организовали против меня персоних какальный голодомор. Ведь других средств к существованию я не имею, а воровать как жуковская, стельмах, фирташ и прочее отребье я не приучен.
В связи с этим считаю вышеуказанных особей фашистами и готов давить их как гнусную нечисть.
Stanisl

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2010 16:11

Пришла пора создавать народные дружины, для защиты своих семей и своего имущества от коррумпированной власти!
futk

Подякував: 9 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2010 18:29

Stanisl написав:Я уже морально созрел приступить к физической расправе над членами организованной преступной группировке, действующей в надрах под руководством ворэтом овки и мошенницы жуковской. Другого пути не вижу, поскольку эта шайка крышуется как ментами (в частности из Шевченковского РОВД г. Киева) так и прокуратурами разных уровней.
Я в настоящее время безработный, а шайка жуковской украла мою зарплату, ранее перечисленную на карточный счет моим работодателем в рамках в сумме около 35 тыс.грн. При этом с воровским цинизм такие особи из департамента маркетинга банка Надра как Шеремет и Мороз официально уведомили меня о том, что в связи с окончанием срока "обслуживания" платежной карточки мой текущий счет со всем остатком денежных средств исключен из клиенткой базы банка надра. При этом шестерки старпера стельмаха в ответ на мое заявление в НБУ сообщили мне, что такие действия являются ничем иным как исполнением жуковской и ее гоп-компанией своих должностных обязанностей. Причем совершают они их в рамках гражданско-правоввых отношений между мной и банком.
.....
В связи с этим считаю вышеуказанных особей фашистами и готов давить их как гнусную нечисть.

Як ці козли мотивували свої дії. Мараторій не розповсюджується на зарплату. Нижче текстовка статті 85. І чому Ви не звернулися в суд. Тоді булоб провадження і рахунок ніхто не мав би можливості закрити. Або могли подати заяву про закриття рахунка. Тоді згідно закону вони не мають ніякого права списати кошти. Я сам би кого небудь з них приголубив, якби не синочок 6 років. Хоча може мені зі сторони легко говорити, в мене таки депозит ....

ЦК
Стаття 1074. Обмеження права розпоряджання рахунком
1. Обмеження прав клієнта щодо розпоряджання грошовими коштами, що знаходяться на його рахунку, не допускається, крім випадків обмеження права розпоряджання рахунком за рішенням суду у випадках, встановлених законом.

Стаття 1075. Розірвання договору банківського рахунка
1. Договір банківського рахунка розривається за заявою клієнта у будь-який час. …
3. Залишок грошових коштів на рахунку видається клієнтові або за його вказівкою перераховується на інший рахунок в строки і в порядку, встановлені банківськими правилами.…

Стаття 1172. Відшкодування юридичною або фізичною особою шкоди, завданої їхнім працівником чи іншою особою
1. Юридична або фізична особа відшкодовує шкоду, завдану їхнім працівником під час виконання ним своїх трудових (службових) обов’язків.

ЗУ Про Банки та банківську діяльність.
Стаття 85. Мораторій
НБУ під час здійснення тимчасової адміністрації має право повністю або частково на строк не більше ніж три місяці ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів банку. НБУ розміщує в день прийняття рішення про введення мораторію інформацію про це на своєму офіційному веб-сайті та протягом трьох днів у газеті «Урядовий кур'єр» або «Голос України».
Протягом дії мораторію:
1) забороняється здійснювати стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення, та вжиття заходів, спрямованих на забезпечення такого стягнення відповідно до законодавства України;
2) не нараховуються неустойка (штраф, пеня), інші фінансові (економічні) санкції за невиконання чи неналежне виконання зобов'язань перед кредиторами та зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).
Мораторій не поширюється на зобов’язання, які пов’язані з обслуговуванням господарської діяльності банку, в тому числі виплатою заробітної плати, авторської винагороди, відшкодуванням шкоди, заподіяної життю та здоров’ю працівників банку, а також вимоги кредиторів щодо виплати заробітної плати, аліментів, пенсій, стипендій, соціальних допомог у межах установлених тимчасовим адміністратором лімітів. З моменту закінчення дії мораторію на задоволення вимог кредиторів:
неустойка (штраф, пеня), а також суми завданих збитків, які банк зобов'язаний відшкодувати кредиторам за грошовими зобов'язаннями, можуть бути заявлені до сплати в розмірах, що існували на дату введення мораторію, якщо інше не передбачено цим Законом; нарахування неустойки (штрафу, пені), інших економічних санкцій поновлюється (а щодо зобов'язань, які виникли під час дії мораторію, - розпочинається) за невиконання чи неналежне виконання зобов'язань перед кредиторами;
розпочинається відлік термінів зарахування податків, зборів (обов'язкових платежів) в розмірах, які обліковуються на дату закінчення дії мораторію;
фінансові санкції у вигляді пені та штрафів, які передбачені Законом України «Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами» за невиконання чи неналежне виконання банком зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів) нараховуються на суми заборгованостей, які обліковуються на дату закінчення дії мораторію.
Monya3

Подякував: 28 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2010 18:37

futk написав:Пришла пора создавать народные дружины, для защиты своих семей и своего имущества от коррумпированной власти!

Я уже писал об этом. Не с нашим народом.

один украинец - диверсант
два украинца - партизанский отряд
три украинца - партизанский отряд с предателем
четыре украинца - партизанский отряд с предателем и диверсантом.

Основываясь на вышеизложенном в дружине должно быть не более двух человек :D
Кроме того если в деле участвует больше двух то виноватых не найти. Соответственно предателя не разоблачить.

Когдато в КВН был задан риторический вопрос как с таких классных как Вы и Я получается такой народ как наш.
:D
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 вер, 2010 01:42

Monya3 написав:
futk написав:Пришла пора создавать народные дружины, для защиты своих семей и своего имущества от коррумпированной власти!

Я уже писал об этом. Не с нашим народом.

один украинец - диверсант
два украинца - партизанский отряд
три украинца - партизанский отряд с предателем
четыре украинца - партизанский отряд с предателем и диверсантом.

Основываясь на вышеизложенном в дружине должно быть не более двух человек :D
Кроме того если в деле участвует больше двух то виноватых не найти. Соответственно предателя не разоблачить.

Когдато в КВН был задан риторический вопрос как с таких классных как Вы и Я получается такой народ как наш.

Может купить билеты на сеанс "Ворошиловского стрелка" и отослать их работникам банка? Сколько можно насиловать людей!
AlexLuponosoff

Повідомлення Додано: Чет 16 вер, 2010 04:21

AlexLuponosoff написав:
Monya3 написав:

......

Может купить билеты на сеанс "Ворошиловского стрелка" и отослать их работникам банка? Сколько можно насиловать людей!

Думаете поймут? Мне кажется что вряд ли. Такие люди начинают понимать только тогда когда их сильно бьют.
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 вер, 2010 14:21

или когда начинают чинить полную физическую расправу над подобными как они, над членами стаи. только это может вразуметь некоторых.
skifa2

Повідомлення Додано: П'ят 17 вер, 2010 16:23

skifa2
Блин опять утюг и паяльник с собой носить. :D

Может лутше соберем человек 10 и поедем захватим Андору. Хули там той Андоры. Армия - 3 человека + полиция 2. Население - 50 человек. Из них лояльны к Украине больше 40. И еще 5 сочуствующих. :D
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 вер, 2010 04:00

Monya3 написав:skifa2
Блин опять утюг и паяльник с собой носить. :D

Может лутше соберем человек 10 и поедем захватим Андору. Хули там той Андоры. Армия - 3 человека + полиция 2. Население - 50 человек. Из них лояльны к Украине больше 40. И еще 5 сочуствующих. :D

Захватывать. Бред.

А вот пикеты и митинги у нас еще пока не запретили. Но не у Надры. А у посольства США. Потом у посольства Германии и Франции. Там мы торжественно передадим ноты где укажем что решения суда по Надре в Украине не выполняют...

Потом надо собрать активистов и поехать в Москву в Кремль, жаловаться на Надру, вот шума то будет. Дадим пресс-конференцию, мол Путин помоги, в Киеве правды нет... может даже Медведев Януковичу В.Ф. сделает пальчиком. Мол верни (нехороший человек) депозиты...

Не поможет садимся в самолет и едем в Париж на Эф.башню, и вещаем там плакат Надра верни депозиты. Тв приедет, я дам пресс-конференцию, простые французы будут в шоке, там меня знают по публикациям об Украине... Потом в Кельн в Германию 7 часов на машине, там меня знают тоже и тоже пресс конференцию, я расскажу о коммунистах которые узурпировали власть в Украине и творят чудеса произвола...

Это будет получше всякого захвата...

Как-же наши фантазии, в сущности хилы.
Скромны и унылы…
Но без золота их воплотить нету силы
Даже их нету силы…

Градский…
AlexLuponosoff

Повідомлення Додано: Суб 18 вер, 2010 11:23

AlexLuponosoff написав:.....

Не поможет садимся в самолет и едем в Париж на Эф.башню, и вещаем там плакат Надра верни депозиты. Тв приедет, я дам пресс-конференцию, простые французы будут в шоке, там меня знают по публикациям об Украине... Потом в Кельн в Германию 7 часов на машине, там меня знают тоже ......

Пока меня нигде незнают проще и дешевлей нанять чувака с девочкой и вазоном
:D (Адрес у Люка Бессона попрошу, как фанат творчества... так сказать.....)
Monya3

Профіль

#<1 ... 8990919293 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей