|
Отримуємо дивіденди |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 16 вер, 2010 14:09
mishOK написав:San Дякую за роз'ясненя. І ще. Наскільки я зрозумів від вище сказаного, то якщо акції були на транзитному, то дивіденди повинні впасти на брокера!!! Тобто суть питання в тому, що якщо в мене йшли зміни реквізитів (як фіз. особи - там грубо зміна фамілії, чи в юр. особи - зміна назви, банківських реквізитів), то всерівно гроші впадуть на брокера, а той вже в свою чергу буде розбиратись кому і скільки в залежності від того яка к-сть паперів в нього була???
думаю, что да.. у меня пришла идея по поводу Вашего предыдущего вопроса.. Если Ваш брокер сам имел не персональный, а транзитный счет у интернет-брокера, то дивы должны упасть на хранителя инет-брокера, а он пересылать уже субброкеру.. Так вот, если это так, то субброкер может подать перед своей "кончиной" инфу, скрепленную семью печатями, о реальных акционерах УкрНафты хранителю инет-брокера, а тот может сам Вам распределить в соответствии с долей. Если же Ваш субброкер имел персональный, а не транзитник у инет-брокера, то ... версия отпадает
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 вер, 2010 14:15
San написав:mishOK написав:San Дякую за роз'ясненя. І ще. Наскільки я зрозумів від вище сказаного, то якщо акції були на транзитному, то дивіденди повинні впасти на брокера!!! Тобто суть питання в тому, що якщо в мене йшли зміни реквізитів (як фіз. особи - там грубо зміна фамілії, чи в юр. особи - зміна назви, банківських реквізитів), то всерівно гроші впадуть на брокера, а той вже в свою чергу буде розбиратись кому і скільки в залежності від того яка к-сть паперів в нього була???
думаю, что да.. у меня пришла идея по поводу Вашего предыдущего вопроса.. Если Ваш брокер сам имел не персональный, а транзитный счет у интернет-брокера, то дивы должны упасть на хранителя инет-брокера, а он пересылать уже субброкеру.. Так вот, если это так, то субброкер может подать перед своей "кончиной" инфу, скрепленную семью печатями, о реальных акционерах УкрНафты хранителю инет-брокера, а тот может сам Вам распределить в соответствии с долей. Если же Ваш субброкер имел персональный, а не транзитник у инет-брокера, то ... версия отпадает
Сенкс, Сан!!! Якраз всі клієнти даного субброкера знаходяться на транзитнику. На персональному лише його власні угоди!!!
-
mishOK
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 вер, 2010 16:25
Коллеги, теоретически-юридический вопрос.
Эмитент установил широкий период выплаты дивидендов, например три года.
Два акционера подали заявление на получение дивов в один и тот же день.
Одному акционеру выплатили, другому нет.
Насколько сильна юр. позиция при обращении в суд второго акционера?
-
Йопт
-
-
- Подякував: 350 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 вер, 2010 16:39
Йопт
не юрист, но имхо ни капельки.. Закон определяет эмитенту 3 года..
и точка.
Тут попробуйте с нафтой что-то сделать.. которая игнорит законы.
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 вер, 2010 17:59
San написав:Йопт ...Тут попробуйте с нафтой что-то сделать.. которая игнорит законы.
+10 000%!!![/u]
Востаннє редагувалось mishOK в Чет 16 вер, 2010 18:04, всього редагувалось 1 раз.
-
mishOK
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 вер, 2010 18:04
Коллеги, без эмоций!
Вопрос юридически-теоретический 
-
Йопт
-
-
- Подякував: 350 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 вер, 2010 18:12
Йопт написав:Коллеги, без эмоций! Вопрос юридически-теоретический 
В кожному законі є свої прогалини (це теоретично)!!! Кому треба знайде і використає.(а це вже юридично), тільки вот проблема, що в кого більше грошей той і замовляє музику. (це щодо нашого дотримання закону). Дивлячись, як воротять тим законом деякі діячі (я вже навіть не говору про державних мужів), то вже нічому не дивуєшся!!! (чого варте рішення зборів про виплату по Укрнафті за 2006-2008рр.) Кажете, що всі акціонери рівні - а рішення приймається: виплатити дивіденди які належать держній частці - в терміновому порядку (бо бач треба на вибори кинути пару лямів  ), а всім іншим....хз коли! Ось Вам і закон.
-
mishOK
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 17 вер, 2010 11:22
я вот статейку прочитала интересную http://glavcom.ua/articles/1704.html и думаю что теперь нафтовских дивов нам не видать Беня же не дурак нафтогазу выплатить их долю поэтому и тянутвыплату юрикам физикам за 2006 потому что если выплатят им придется нафтогазу платить а так если что то типа еще им не выплатили
-
лиса Алиса
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 вер, 2010 11:24