|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 05 жов, 2010 09:41
Check написав:Сьогодні, при відкритті картки "Альфа-дебют" в Альфі попередили, що з 18.10 10 переведення коштів з карток Visa International та MasterCard на цю картку буде коштувати 1% від суми. На сайті Альфа я цієї інформації поки не знайшов.
есть вот такое
http://www.alfabank.com.ua/uploaded_fil ... _(18.10.10).pdf
http://www.alfabank.com.ua/uploaded_fil ... _(18.10.10).pdf
Думаю для "Альфа-дебют" будет тоже самое
Опять перепутали тарифы - поплнение переводом по платежке выросло с 0.5% до 1% .
У нас пока ничего не меняется
-
ostinmartin
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 жов, 2010 10:41
[quote="nat"]Та же ситуация и у меня,банкомат денег не выдал(транзакция отклонена по причине 72-невозможно выполнить),а с liqpay эта операция прошла,как выдача наличных.Общалась в чате с оператором с ликпея и с операторм службы поддержки Приватбанка-посоветовали обращаться в отделение банка и писать заявление.Как думаете,есть шанс вернуть кровные?[/quote] Ура1Деньги вернули в полном обЪеме,так что с LiqPay можно работать.поход в Приват ничего не дал(сотрудники отделения даже не слышали о такой услуге,заявление не приняли,отправили в Падлу писать заявление и ждать 180 дней служебного расследования).Но мы пошли другим путем,день общения в чате LiqPay и с сотрудниками службы поддержки Привата принес результат-разобрались,извинились за неудобства и вернули деньги на счет.Сегодня успешно сняла наличные.
-
nat
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 жов, 2010 11:51
twin написав:Другий місяць знімаю через альфу. Вчора вечером знімав, перекидку через нет робив в суботу, все успішно. Сьогодні дознімаю другу суму.Дійсно все безкоштовно, на руки попадає чиста сума. Банкоматів мало, але гроші є завжди, мені повезло один банкомат поруч з роботою 
вон все отделеня расскленеы -- Впевнено до видродження!
правда все на белом фоне
-
Diplomnet
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 жов, 2010 12:10
Diplomnet написав:twin написав:Другий місяць знімаю через альфу. Вчора вечером знімав, перекидку через нет робив в суботу, все успішно. Сьогодні дознімаю другу суму.Дійсно все безкоштовно, на руки попадає чиста сума. Банкоматів мало, але гроші є завжди, мені повезло один банкомат поруч з роботою 
вон все отделеня расскленеы -- Впевнено до видродження!правда все на белом фоне
вас почитать так они и не загиналиь.
Впевнено до видродження! Чего?
есть варианты:
Впевнено до видродження системи здирництва османьскої імперії
Впевнено до видродження дикого капіталізму 90х - взяв та не віддав....
Впевнено до видродження системи хлібних карток для вкладників
Еще варианты давать?
-
ostinmartin
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 жов, 2010 12:11
Diplomnet написав:twin написав:Другий місяць знімаю через альфу. Вчора вечером знімав, перекидку через нет робив в суботу, все успішно. Сьогодні дознімаю другу суму.Дійсно все безкоштовно, на руки попадає чиста сума. Банкоматів мало, але гроші є завжди, мені повезло один банкомат поруч з роботою 
Дурашка ты наш...
-
Юрий А.
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 жов, 2010 12:27
Юрий А. написав:Diplomnet написав:twin написав:Другий місяць знімаю через альфу. Вчора вечером знімав, перекидку через нет робив в суботу, все успішно. Сьогодні дознімаю другу суму.Дійсно все безкоштовно, на руки попадає чиста сума. Банкоматів мало, але гроші є завжди, мені повезло один банкомат поруч з роботою 
Дурашка ты наш...
дурашка - это вы сударь
а между тем люди подключившиеся к комплексонй програмее с августа 2009 года уже получили по
мининмум по 13*3000= 39000 грн  вот ... а вы все тыкаетесь тут мыкаетсь
-
Diplomnet
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 жов, 2010 12:59
ostinmartin написав:Check написав:Сьогодні, при відкритті картки "Альфа-дебют" в Альфі попередили, що з 18.10 10 переведення коштів з карток Visa International та MasterCard на цю картку буде коштувати 1% від суми. На сайті Альфа я цієї інформації поки не знайшов.
есть вот такое http://www.alfabank.com.ua/uploaded_fil ... _(18.10.10).pdf http://www.alfabank.com.ua/uploaded_fil ... _(18.10.10).pdf Думаю для "Альфа-дебют" будет тоже самое Опять перепутали тарифы - поплнение переводом по платежке выросло с 0.5% до 1% . У нас пока ничего не меняется
Щось незрозуміло. То таки буде Альфа знімати 1% при переведенні з надрівської картки на Дебют чи ні? Роз'ясніть ситуацію, пліз.
-
folker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 жов, 2010 14:47
folker написав:ostinmartin написав:Check написав:Сьогодні, при відкритті картки "Альфа-дебют" в Альфі попередили, що з 18.10 10 переведення коштів з карток Visa International та MasterCard на цю картку буде коштувати 1% від суми. На сайті Альфа я цієї інформації поки не знайшов.
есть вот такое http://www.alfabank.com.ua/uploaded_fil ... _(18.10.10).pdf http://www.alfabank.com.ua/uploaded_fil ... _(18.10.10).pdf Думаю для "Альфа-дебют" будет тоже самое Опять перепутали тарифы - поплнение переводом по платежке выросло с 0.5% до 1% . У нас пока ничего не меняется
Щось незрозуміло. То таки буде Альфа знімати 1% при переведенні з надрівської картки на Дебют чи ні? Роз'ясніть ситуацію, пліз.
А сейчас снимает 0.5%?
-
ostinmartin
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 жов, 2010 14:58
ostinmartin написав:А сейчас снимает 0.5%?
Нет. По состоянию на вчера - ничего не снимает.
-
ПроходилМимо
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему