|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 06 жов, 2010 20:15
Ещё одно, когда я писал заяву в исполнительной, в помещение вошёл молодой коллега-исполнитель и говорит: слышал я что все исполнительные по Надре назад из департамента нам передают, парень даже не знал, что эта тема именно меня интересует, и говорит дальше- как они уже достали своими деликатными провадженнями, а я спрашиваю - что значит деликатными, а он говорит: это такими, которыми занимаемся мы с команды выше, а не сами.
Я вот к чему веду - судитесь конечно, я тоже сужусь по аолной, но если дают возможность забрать как-то, то не ждите уморя погоды.
Я не юрист, но я более чем уверен, что передачу исполнительных делают с целью избежать подачу исков на исполнителей по поводу не стягнення в 6-ти месячный срок, они передают и автоматически новая исполнительная тоже имеет 6-ть месяцев на выконання и в законе (я перечитал его вдоль и поперек) не сказано граничное число этих передач, вот попередают 3 года и свободны, провадження закрывается или что-то в этом роде.
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 жов, 2010 20:23
mowian написав:Ещё одно, когда я писал заяву в исполнительной, в помещение вошёл молодой коллега-исполнитель и говорит: слышал я что все исполнительные по Надре назад из департамента нам передают, парень даже не знал, что эта тема именно меня интересует, и говорит дальше- как они уже достали своими деликатными провадженнями, а я спрашиваю - что значит деликатными, а он говорит: это такими, которыми занимаемся мы с команды выше, а не сами. Я вот к чему веду - судитесь конечно, я тоже сужусь по аолной, но если дают возможность забрать как-то, то не ждите уморя погоды. Я не юрист, но я более чем уверен, что передачу исполнительных делают с целью избежать подачу исков на исполнителей по поводу не стягнення в 6-ти месячный срок, они передают и автоматически новая исполнительная тоже имеет 6-ть месяцев на выконання и в законе (я перечитал его вдоль и поперек) не сказано граничное число этих передач, вот попередают 3 года и свободны, провадження закрывается или что-то в этом роде.
Згоден що забирати треба полюбасу, як тільки є можливість.
Судитися по повній, щоб гадам було важче нас намахувати.
А за виконавців думаю що якщо комусь передадуть то подавати на вище стоячого в суд скаргу за затягування процесу. Тоді охота відпаде коня включати. Тим більше що в законі є умови що гарантують продовження, поновлення терміну виконавчого листа.
Я теж не юрист, навіть малограмотний, але думаю що воювати треба, як же воно без війни? 
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 жов, 2010 20:28
До речі я свій листом відправив з врученням. через 14 днів на сайті побачив відкрите провадження.
Головне щоб лист з повідомленням про вручення. А то їхати сутку щоб лист вручити - влом, тай боюсь я. Дорога далека, місто велике. Можна заблудитись. Може які люди злі перестрінуть.
А я ПАНІКУВАТИ люблю. 
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 жов, 2010 21:13
Маю позитивне рішення суда проти банку ,але ходу справі дальше не даю .Покищо мене влаштовує 20000 грн.з двох депозитів щомісячно через лікпей.Якщо все буде без змін попрощаємось з банком через 3 місяці.
-
braun
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 жов, 2010 21:32
Monya3 написав
До речі я свій листом відправив з врученням. через 14 днів на сайті побачив відкрите провадження.
Підскажіть хто знає, чому відмовили у відкритті виконавчого провадження по адресу:
Міністерство юстиції України, Городецького 13,Київ 1, 01601. Директор Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції, Стаднік Геннадій Васильович?
Постанова про відмову у відкритті виконавчого провадження,встановлено:
«У відповідності до частини 1 пунктів 1,2 статті 20-1 Закону України «Про виконавче провадження» на відділ примусового виконання рішень Департаиенту державної виконавчої служби міністерства юстиції України покладається виконання рішень за якими
Боржниками є вищий чи центральний органи виконавчої влади та за якими стягненню підлягає сума боргу від десяти та більше мільйонів гривень або еквівалентна сума в іноземній валюті.»
-
Odnopolchanin
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 жов, 2010 22:02
YK 2009 Cпасибо за подсказку
-
СНГ
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 жов, 2010 22:09
braun написав:Маю позитивне рішення суда проти банку ,але ходу справі дальше не даю .Покищо мене влаштовує 20000 грн.з двох депозитів щомісячно через лікпей.Якщо все буде без змін попрощаємось з банком через 3 місяці.
Одне другому немішає 
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 жов, 2010 22:18
Odnopolchanin написав:Monya3 написав До речі я свій листом відправив з врученням. через 14 днів на сайті побачив відкрите провадження.
Підскажіть хто знає, чому відмовили у відкритті виконавчого провадження по адресу: Міністерство юстиції України, Городецького 13,Київ 1, 01601. Директор Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції, Стаднік Геннадій Васильович? Постанова про відмову у відкритті виконавчого провадження,встановлено: «У відповідності до частини 1 пунктів 1,2 статті 20-1 Закону України «Про виконавче провадження» на відділ примусового виконання рішень Департаиенту державної виконавчої служби міністерства юстиції України покладається виконання рішень за якими Боржниками є вищий чи центральний органи виконавчої влади та за якими стягненню підлягає сума боргу від десяти та більше мільйонів гривень або еквівалентна сума в іноземній валюті.»
Тут вже не раз писали:
Надсилати лист на той районний відділ ДВС в якому районі зареєстрований боржник.
ВАТ КБ «Надра» 04053, Україна, м. Київ, вул. Артема 15 відноситься до Шевченківського району м. Києва. Цей район обслуговує Шевченківське районне управління юстиції районний відділ державної виконавчої служби 03132, м. Київ, вул. Саксаганського, 110
А ті кому ви прислали наскільки зрозуміло з відмови займаються виконанням рішень за якими
Боржниками є вищий чи центральний органи виконавчої влади та за якими стягненню підлягає сума боргу від десяти та більше мільйонів гривень або еквівалентна сума в іноземній валюті.
Відповідно вони повернули Вам лист і пояснили чому. Я так в Кам'янець-Подільський відділ виконавчої служби носив. Відфутболили за місцем реєстрації юридичної особи - ВАТ КБ «Надра» 04053, Україна, м. Київ, вул. Артема 15.
Так що тут все в межах правил.

-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 жов, 2010 08:31
braun написав:Маю позитивне рішення суда проти банку ,але ходу справі дальше не даю .Покищо мене влаштовує 20000 грн.з двох депозитів щомісячно через лікпей.Якщо все буде без змін попрощаємось з банком через 3 місяці.
Каким образом 20 тыс, если месячный лимит со счета 5 тыс.?
-
darred
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 жов, 2010 08:33
7-ое число, от исполнительной тишина, я так понимаю? у меня 14-го будет 6 месяцев с момента получения исполнительного. Кто-то уже подавал в прокуратуру?
-
darred
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему