|
|
![]()
1. Я мав на увазі банк. Тут я правий. Тільки прокурор. Однозначно. 2. Якщо ДВС - то праві ви, оскільки скарга на виконавців подається в суд що видав виконавчий лист. Якщо виконавець не виконав за 6 місяців то суд автоматом за Вашою заявою має притягувати його за 382 КК. Суд здійснює контроль за виконанням виданого ним рішення. Згідно чинного законодавства якщо ДВС невиконала то вона має вплатити стягувачу з свого кармана, а вже сама розбиратимиться з боржником. ![]() Monya3Monya3 написав
А ті кому ви прислали наскільки зрозуміло з відмови займаються виконанням рішень за якими Боржниками є вищий чи центральний органи виконавчої влади та за якими стягненню підлягає сума боргу від десяти та більше мільйонів гривень або еквівалентна сума в іноземній валюті. Відповідно вони повернули Вам лист і пояснили чому. Я так в Кам'янець-Подільський відділ виконавчої служби носив. Відфутболили за місцем реєстрації юридичної особи - ВАТ КБ «Надра» 04053, Україна, м. Київ, вул. Артема 15. Так що тут все в межах правил. Спасибі за відповідь. Але перед тим, як відправляти ВЛ цінним листом з повідомленням про вручення в телефонній розмові, (тел.044 4866540) на Городецького 13, сказали щоб вислати по адресу: на ім’я Стаднік Геннадію Васильовичу, вул.Городецького, 13, м. Київ, інд. 01001, а звідти перенаправлять куди потрібно,намутили, але факт.
![]() [quote=....
Але перед тим, як відправляти ВЛ цінним листом з повідомленням про вручення в телефонній розмові, (тел.044 4866540) на Городецького 13, сказали щоб вислати по адресу: на ім’я Стаднік Геннадію Васильовичу, вул.Городецького, 13, м. Київ, інд. 01001, а звідти перенаправлять куди потрібно,намутили, але факт.[/quote] А як вони ще потягнуть час. Ви прислали не туди. Де бумажка з печаткою що вони вам самі сказали слати за адресою? Це ви щось путаєте. В Вас ейфорія від виграшу в суді ще непройшла. ![]() Ви неадекватно сприйняли голос по телефону. ![]() Здається що ДВС як може так з нас дурнів ліпить. Мені теж повертали бо гривневого еквівалента небуло, хоча по закону ДВС має стягнути по курсу в гривні. Але на той момент я прикинув що бистріше. Заставити через суд ДВС прийняти так як є, чи отримати в суді рішення про еквівалент. Друге простіше, бистріше і вигідніше, бо мені порахували бакс по 8,05. Так що Ваш випадок - це класика жанру. Я за 4 місяці так і незміг поспілкуватися з своїм виконавцем. Надіслав йому 5-7 листів. Трубку ніхто небере. В їх офісі якийсь необстріляний раз взяв, потім бистро включив коня і сказав що такий в них непрацює і непрацював. Я його питаю - а хто ж тоді постанову мою виніс і підписався. Він трубку кинув і більше зі мною ніхто не говорить. ![]() ![]() ![]() Хвилина самокритики.Почну так.
![]() Тільки що дойшло. Проблема з обгрунтуванням упущеної вигоди конкретно по моєму позову(писав вище) полягає в тому що нема документа який засвідчує що я міг отримати дохід в розмірі річної депозитної ставки. Просто довідка про відсотки непройшла, бо хтодоведе що я мав ставити на депозит в інший банк. А може я обманюю. Я придумав як отримати довідку з печаткою. Хоча мені вже не допоможе в цій справі. Йдемо в приват і відкриваємо депозит на 100 грн на рік з помісячною виплатою. Нехай процент річний = 9%. Далі йдем в надру і ініціюємо переказ з надри поточної на депозит в приваті. Маємо договір привата який засвідчує який відсоток ми одержимо. І маємо заяву з печаткою надри що ми хотіли в приват бабки на депо кинути. Тоді вимагаємо річний відсоток привата як упущену вигоду і 9% за прострочений платіж. ![]() ![]()
Крім Вас їх ніхто не прочитає. Я десь 3 тижні тому теж пробував. З дому видно. З роботи ні. Вернувся до дому - є. Видалили через 2 дні. Хоча якщо 100 чол. напише - адмін здуріє. ![]() ![]()
Ми пікетували в кінці травня центральне відділення на Артема і маємо індивідуальне рішення за підписом В.Жуковської із виплатою 10 процентів від суми депозиту відразу і 10000 грн. в торговій мережі щомісячно.
![]() Все мытарства с падлами когда-нибудь кончаются. Вы немного отдохнете и опять будете сотрудничать с банками. Лучше иметь дело с прибыльными банками. Как их определить?
По тому что говорят вам в банке? Вы сами знаете теперь,что стоят слова банковских служащих. По рекламе? Убыточные банки как правило проводят агрессивную рекламную компанию. По рейтингам? Но банки сами проплачивают свои рейтинги и рейтинговые агенства не отвечают перед Вами за свои рейтинги. Каков же выход? Необходимо самим изучать финансовую отчетность банков. Она публикуется ежемесячно. Для себя в 2009г я сформулировал правила выбора и сотрудничества с банками : 1. Если собственный капитал банка > уставного капитала банка и банк прибыльный и %ставка по депозиту вас устраивает, то можно в этом банке открыть депозит. 2.Если собственный капитал банка > уставного капитала банка и банк имеет небольшой убыток , то можно в этом банке еще держать ранее открытый депозит, но новый депо не открывать. 3.Если собственный капитал банка < 0,8 уставного капитала банка , то от этого банка надо уходить. Может кому-то это поможет. Смотри также http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... sc&start=0 и http://forum.finance.ua/topic66554.html?start=225 ![]() Комитет защиты вкладчиков Украины (КЗВУ) обратился к председателю и членам Совета НБУ с требованием вмешаться в ситуацию, складывающуюся вокруг АКБ «Форум», и ввести в нем Временную Администрацию с целью недопущения нанесения ущерба клиентам и вкладчикам банк (полный текст заявления).
«В нынешнем году собственный капитал банка «Форум» уменьшился с плюс 1,722 млрд. грн. до минус 36,18 млн. грн. Волнует динамика наращивания банком отрицательного финансового результата: за I квартал - 0,268 млрд. грн. убытков, за I полугодия - 1,478 млрд. грн. убытков, за 7 месяцев - убыток составляет около 1,9 млрд. грн. Следовательно, лишь за июль текущего года банком «Форум» сработанно в «минус» на сумму около 500 млн. грн. По размеру убытков АКБ «Форум» занимает второе место среди всех банков нашей страны, что не может не вызывать тревогу клиентов и вкладчиков этого финансового учреждения», - говорится в обращении. Не меньшее опасение у Комитета защиты вкладчиков Украины вызывает активное сворачивание банком сети отделений. Так по информации КЗВУ, в августе прекратили работу 23 отделения банка, в ближайшее время планируется закрыть еще 36 отделений АКБ «Форум». КЗВУ обращает внимание членов Совета НБУ на негативные социально-экономические последствия предполагаемого банкротства АКБ «Форум»: банк входит в группу крупнейших финансовых учреждений страны, участвует в зарплатных проектах большого количества бюджетных организаций и государственных учреждений, является уполномоченным банком по обслуживанию пенсионеров, в нем обслуживается почти 300 тыс. розничных и свыше 23 тыс. корпоративных клиентов. «В действиях руководства банка «Форум» усматриваются признаки подготовки к искусственному банкротству. Мы уверены, что Национальный банк Украины не может стоять в стороне от тех негативных процессов, которые происходят вокруг АКБ «Форум». Поэтому мы призываем способствовать введению в АКБ «Форум» Временной Администрации. Только так можно предотвратить банкротство этого финансового учреждения», - заявляют в Комитете защиты вкладчиков Украины. А вот и новая хрень, только уже с форумом, я другу перезвонил, а тот уже депо забрал, да в ВТБ переложил и могорыч хороший за инфу вечером обещал, может фирму открыть по консультированию вкладчиков.
|
|