|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 12 жов, 2010 10:27
Diplomnet написав:Topka написав:Slim Думаю в нашей старне это мудро! Ибо кто себе с зарплатно в 1500-2000 грн модет позволить купить настоящие кожанные сапоги или дубленку....
та да... точно!
Прикро. що у нас за ці чобітки деруть у десятеро більше ніж в Європі.. а це не надто лояльно.. Накладні, відкати, оренди у нас шалені - тому і ціни на шмоткі відповідні. Особисто мені щоразу жаба давить, так як знаю їх реальні ціни у тій же Європі. Ну, про Азію і Китай не будемо)
-
Tarasov2
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 10:45
По данным всемирного банка инфляция в этом году не превысит 10%.
Следовательно спасти сбережения от инфляции можно и на минимальных ставках депозита, я правильно понимаю?
-
Polza
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 13:10
Плюшкин
Думаю тут речь не про лояльное! Скорее больше возможностей для всех украинцев...
-
Slim
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 жов, 2010 13:12
Slim написав:Плюшкин Думаю тут речь не про лояльное! Скорее больше возможностей для всех украинцев...
Ага, сонячні перспективи..
Хоча, якщо без сарказму, то подібні бонусні пропозицію банку, хоч і рібничка, а приємно.
-
Tarasov2
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 жов, 2010 13:40
Tarasov2
ну песпективы купить обувь тоже солнечное будущее для многих:)
-
Slim
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 жов, 2010 17:30
Slim написав:Плюшкин Думаю тут речь не про лояльное! Скорее больше возможностей для всех украинцев...
Да ....согласен с ВАМИ!
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 жов, 2010 09:58
Polza написав:По данным всемирного банка инфляция в этом году не превысит 10%.
Следовательно спасти сбережения от инфляции можно и на минимальных ставках депозита, я правильно понимаю?
Обирати мінімальні ставки депозиту не бачу сенсу.. А інфляція річ не стабільна, гарантій тут не отримати.
-
Tarasov2
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 жов, 2010 10:18
Но все таки депозит это шанс, а потерять на депозите довольно сложно. Ну, мне по крайней мере не доводилось попадать на Надры.
-
Sijen
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 жов, 2010 10:30
Tarasov2 написав:Polza написав:По данным всемирного банка инфляция в этом году не превысит 10%.
Обирати мінімальні ставки депозиту не бачу сенсу.. А інфляція річ не стабільна, гарантій тут не отримати.
не вклады только на год и более там проценты пристойные...
-
Diplomnet
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 жов, 2010 10:49
Банк «Хрещатик» отримав 5,5 млн грн чистого прибутку
календар
14.10.2010, четвер
Банк «Хрещатик» за підсумками 9 місяців п. р. отримав чистий прибуток у розмірі 5,51 млн грн. Це — вагомий результат для комерційного банку з суто українським капіталом, який самостійно підтримує на гідному рівні свою ліквідність, зважено управляє всіма видами ризиків, опікується новітніми технологіями та успішною автоматизацією всіх бізнес-процесів. Такі принципи роботи «Хрещатика» стали основою довіри до нього як корпоративних клієнтів, так і населення, дали змогу йому посісти гарні позиції серед 25 банків — кредиторів реальної економіки за обсягом кредитного портфеля (3 млрд грн.).
-
Diplomnet
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему