|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 23 жов, 2010 16:39
Monya3 написав:ponch08Вот видите Нас уже больше. Я + сальвадорские партизаны, уважаемый Gebels (а с ним как минимум рота автоматчиков), оруженеосец (на органы его не взяли), Рассинант (конь) Думаю что со временем тех кто считает что должен выполнятся ЗАКОН станет больше. Так что Ваш сарказм неуместен....
Запишите и меня. У меня ключ к ракете стратегической где-то валяется!
Ужо мы им!!!
-
telefon
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 жов, 2010 17:08
telefon написав:Monya3 написав:ponch08Вот видите Нас уже больше. Я + сальвадорские партизаны, уважаемый Gebels (а с ним как минимум рота автоматчиков), оруженеосец (на органы его не взяли), Рассинант (конь) Думаю что со временем тех кто считает что должен выполнятся ЗАКОН станет больше. Так что Ваш сарказм неуместен....
Запишите и меня. У меня ключ к ракете стратегической где-то валяется! Ужо мы им!!!
Лады пошли с нами.
Чемодан с красной кнопкой не забудьте. 
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 10:03
Спекуль35 написав:Золото в соотношении риск-прибыль один из худших вариантов Имхо. 
Вне сомнения, и чем раньше сообразиш закрыть эту позицию, тем лучше.
Более того, аналогичная ситуация и с валютами других государств, уже все знают о первой мировой валютной.
Вкладывать надо в активы, на которые имееш влияние, остальные варианты нужно расценивать не иначе, как участие в обагащении, за свой счет, кого то.
Более опасным активом чем золото, можно считать разве что брилианты. Там вообще полная абстракция от любых потребностей промышленности и монополизация рынка Дебирсом. Господа, покупайте титан, вольфрам, молибден, ванадий и т.д. не прогадаете. 
Востаннє редагувалось ponch08 в Пон 25 жов, 2010 15:53, всього редагувалось 1 раз.
-
ponch08
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 15:12
Невеликий облом.
Засідання суду перенесено на 15 листопада. Мотивація - відповідач не отримав уточненні позовні вимоги. В суд не прийшло повідомлення про вручення. Відповідно суддя не хотіла виносити рішення, оскільки надра легко, посилаючись на те що на час винесення рішення суду їм не надано всі матеріали справи, в апеляційному суді добилися б скасування рішення.
В принципі нічого страшного, я колись вже стикався з ситуацією що наша пошта класно працює. Колись послав документи на тендер, так вони 30 км їхали 3 тижні. Ми приїхали на засідання тендерної комісії а бумаг ще нема. Їх в той день принесли під час засідання. Я тоді добре псіханув.
А зараз робити нічого. Буду чекати. 
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 15:52
Моня, принеси нарочно и заставь сделать отметку на твоей копии о получении. Смысл в маленьком городке в почту игратся.
-
ponch08
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 жов, 2010 16:26
ponch08 написав:Моня, принеси нарочно и заставь сделать отметку на твоей копии о получении. Смысл в маленьком городке в почту игратся.
Я теж так думав, але судді на Київ шлют. Відповідач юридична особа. Того так довго.
Тобто коли якась заява - можна тут на місці вхідний поставити, і все. А матеріали справи - хай буде як суддя хоче. Мені простіше так почекати ніж потім апеляція і відміна рішення.
Як я рік чекав - до 15 вже якось дотерплю, тим більше що 11 другу половину депо заберу.
Просто нетерпиться отримати рішення і остаточно визначитися.
Вже не раз через таку тягомотину проходив....
Я звичайно з своєї сторони занесу і печатки вхідні поставлю, тим самим здублювавши суддю. Просто на суддівських копіях ставиться вихідний суду. І тут мабуть потрібно буде дати в банк бумаги разом з заявою, що це копія яку надіслано і через суд також.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 00:12
Люди! кто уже пробовал переводить средства через систему Альфа-банка после 18 октября?
появились комиссии или нет. а то у меня противоречивая информация сейчас: смотрел тарифы по Альфа-Дебюту на сайте, то вроде бесплатно, сотрудник отписывается, что тоже бесплатно, а когда пошел открывать эту карту, то операционист на месте уже ответила, что взимается 3%. и кому верить)
-
ya_84
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 01:06
Вірити не можна нікому! Перевірити самому!
Востаннє редагувалось Mirax в Суб 30 жов, 2010 10:41, всього редагувалось 1 раз.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 08:54
ya_84 написав:Люди! кто уже пробовал переводить средства через систему Альфа-банка после 18 октября?
Мені в банку сказали, що коли сума до 2500 - комісія складе 1 грн, а коли більша 2500 - 1%. Сам не пробував ще... Чекаю 1.11 
-
Брат
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 09:05
Існує висока ймовірність того, що МВФ не виділить чергового траншу кредиту через невиконання урядом Азарова узятих на себе зобов`язань. І якщо таке трапиться, то це стане чинником, який здатний привести до обвалу збудованої в Україні банківської піраміди і різкого обвалу гривні вже наприкінці нинішнього року.
-
futk
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
|