Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 849850851852853 ... 1243>
Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 13:25

4epMaH написав:Может когда нибудь отдадут все таки...

КАК БАБУШКАМ ПО СБЕРКНИЖКАМ :lol: :lol: :lol:
Скептик2

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 13:31

nalim написав:
ukrprombank написав:
vik-2604 написав:яка ваша думка - чи буде держава банкрутувати банк, де їй належить понад 99,9% акцій?

Скоріше за все відбудеться приєднання його активів до якогось державного банку. Щодо пассивів, які включають в себе і депозити, то це питання відкрите.

Все зависит о того, как будет выгоднее власти. Возможен любой вариант развития событий.

Я думаю месяца два нервотрепок нам предстоит.
ukrprombank

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 13:34

Будуємо нову країну!
Партія РАЙОНІВ. 8)
Manchester

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 13:34

Kropa написав:По фонду - там була така цікава приписочка, що 150тис вводиться на період до 01/01/2011, так що з нового року автоматично 50тис ФГВ. Хоча є варіант, що ВР продовжить цей закон.

А кто сказал, что "з нового року автоматично 50тис" ? Когда меня носом ткнули в этот закон, я не поленился почитать его полностью.

На самом деле в законе прописано что-то около 1500 гривен всего! Остальные уровни (50 тыс, 150 тыс) вводились дополнительными постановлениями и последнее как раз и заканчивается 31.12.2010.

Так что если закон не изменят или не примут новое постановление, уровень компенсации должен упасть до 1500 грн. Никакая разбивка вклада не поможет тому, у кого 100 тыс. лежит.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 13:37

Скептик2 написав:
4epMaH написав:Может когда нибудь отдадут все таки...

КАК БАБУШКАМ ПО СБЕРКНИЖКАМ :lol: :lol: :lol:

Ага,из 100тис.-10грв :evil:
AlexGor

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 14:12

bolex написав:
Kropa написав:По фонду - там була така цікава приписочка, що 150тис вводиться на період до 01/01/2011, так що з нового року автоматично 50тис ФГВ. Хоча є варіант, що ВР продовжить цей закон.

А кто сказал, что "з нового року автоматично 50тис" ? Когда меня носом ткнули в этот закон, я не поленился почитать его полностью.

На самом деле в законе прописано что-то около 1500 гривен всего! Остальные уровни (50 тыс, 150 тыс) вводились дополнительными постановлениями и последнее как раз и заканчивается 31.12.2010.

Так что если закон не изменят или не примут новое постановление, уровень компенсации должен упасть до 1500 грн. Никакая разбивка вклада не поможет тому, у кого 100 тыс. лежит.

Кто же тогда понесет деньги в банк?
ukrprombank

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 14:15

ПОРА виходити на вулицю, як це роблять французи :D
Manchester

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 14:29

ukrprombank написав:
nalim написав:
ukrprombank написав:
vik-2604 написав:яка ваша думка - чи буде держава банкрутувати банк, де їй належить понад 99,9% акцій?

Скоріше за все відбудеться приєднання його активів до якогось державного банку. Щодо пассивів, які включають в себе і депозити, то це питання відкрите.

Все зависит о того, как будет выгоднее власти. Возможен любой вариант развития событий.

...оптимист :?
А откуда через два месяца деньги появятся, если через два года лимит урезали в 10 раз ?
Скептик2

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 14:32

Скептик2 написав:
ukrprombank написав:
nalim написав:
ukrprombank написав:

...оптимист :?
А откуда через два месяца деньги появятся, если через два года лимит урезали в 10 раз ?

Я имел ввиду, что через пару месяцев будет принято решение по банку. Ведь лучше ужасный конец чем ужас без конца.
ukrprombank

Повідомлення Додано: Пон 25 жов, 2010 14:34

ukrprombank написав:
bolex написав:

Кто же тогда понесет деньги в банк?

А деньги никуда нести не надо, они все уже там, осталось запустить механизм экспроприации
8)
Скептик2

#<1 ... 849850851852853 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей