Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14461447144814491450 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 19:11

квестор написав:
bolex написав:
російські державні банки мають найвищу степінь надійності ЗБЕРІГАННЯ грошей клієнтів
( звісно,при ціні нафти не нижче 60 дол. )

В Україні теж є банк з найвищим ступінем надійності ЗБЕРІГАННЯ грошей клієнтів. Це банк НАДРА. Вже більш двох років він надійно ЗБЕРІГАЄ гроші клієнтів..... від самих клієнтів ....

Помилкова теза. Гроші клієнтів Надр -частково вкрадені , частково- неефективно використані.
Їх там- НЕМА.

Ніякої помилки.

По-перше, офіційна інформація ніяк не свідчить що "Гроші клієнтів Надр -частково вкрадені , частково- неефективно використані". Є інсайдерська інфа ? В мене та інших вкладників її немає. Більш того, держава вважає що нічого надзвичайного з банком Надра не відбувається. Так, потрібна якась докапіталізація.

По-друге, так само немає офіційної інформації що "Гроші клієнтів ВТБ -частково вкрадені , частково- неефективно використані". У вас немає і інсайдерської інформації ? Це добре. Але ні про що не свідчить. Гроші вже можуть бути у Москві а ми все будемо вважати вони у банку Є.

Нарешті, головне: банківська система у заповіднику залишається у дикунському стані. Жоден закон, жодна судова постанова не впроваджується у життя якщо він заважає якимсь можновладцям, їх коханкам, обслузі, шоферам чи прибиральникам. Надра може вкрасти гроші і залишатися прибутковим банком, якому не загрожує банкрутство. ВТБ може порушити договір і залишатися "залізобетонно-надійним" банком.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 19:23

bolex написав:
квестор написав:
bolex написав:
російські державні банки мають найвищу степінь надійності ЗБЕРІГАННЯ грошей клієнтів
( звісно,при ціні нафти не нижче 60 дол. )

В Україні теж є банк з найвищим ступінем надійності ЗБЕРІГАННЯ грошей клієнтів. Це банк НАДРА. Вже більш двох років він надійно ЗБЕРІГАЄ гроші клієнтів..... від самих клієнтів ....

Помилкова теза. Гроші клієнтів Надр -частково вкрадені , частково- неефективно використані.
Їх там- НЕМА.

Ніякої помилки.

По-перше, офіційна інформація ніяк не свідчить що "Гроші клієнтів Надр -частково вкрадені , частково- неефективно використані". Є інсайдерська інфа ? В мене та інших вкладників її немає. Більш того, держава вважає що нічого надзвичайного з банком Надра не відбувається. Так, потрібна якась докапіталізація.

По-друге, так само немає офіційної інформації що "Гроші клієнтів ВТБ -частково вкрадені , частково- неефективно використані". У вас немає і інсайдерської інформації ? Це добре. Але ні про що не свідчить. Гроші вже можуть бути у Москві а ми все будемо вважати вони у банку Є.

Нарешті, головне: банківська система у заповіднику залишається у дикунському стані. Жоден закон, жодна судова постанова не впроваджується у життя якщо він заважає якимсь можновладцям, їх коханкам, обслузі, шоферам чи прибиральникам. Надра може вкрасти гроші і залишатися прибутковим банком, якому не загрожує банкрутство. ВТБ може порушити договір і залишатися "залізобетонно-надійним" банком.

1. Це очевидно. Думка "держави" мені не цікава і нікому не корисна.

2. Для подібних висновків мені достатньо балансових показників та декількох розмов з працівниками. Грошей -купа, крадуть-помірно. До речі, ВТБ на 2/3 фондується з Москви .

3. Ми НЕ жили, НЕ живемо і НЕ будемо жити( в найближчий час) в правовій державі, тому жодні
ситуації з писаними законами ( договорами) НЕ мають ЖОДНОГО відношення до теми розмови.
Звертаю увагу лише на ТРАДИЦІЇ, ЗВИЧКИ , НАСТРОЇ та ВИГОДУ . Саме вони-є складовою мотивації поведінки наших персонажів. Такі справи...
:wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 19:28

J0va написав:
newman2011 написав:Никто не мог спрогнозировать кидок втб
Тем не менее этот банк -железобетон

Я думаю, банк только тогда можно считать "железобетонным", когда он "железобетонно" выполняет все свои обязательства.

Согласен,но,думаю Вы не возражаете,что это всё наше-византийское(по Квестору),да так и есть,а Вы пытаетесь оценить по Европе?
Мы -АЗИАТЫ,которые хотят получать дивиденты по азии,а гаранты по европе
newman2011

Подякував: 165 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 19:31

newman2011 написав:
J0va написав:

Я думаю, банк только тогда можно считать "железобетонным", когда он "железобетонно" выполняет все свои обязательства.

Согласен,но,думаю Вы не возражаете,что это всё наше-византийское(по Квестору),да так и есть,а Вы пытаетесь оценить по Европе?

В цілому-згоден.
Але, з одним застереженням , ми - євразійці а не "чисті азіяти"... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 19:41

квестор написав:
bolex написав:
квестор написав:
bolex написав:
.
Звертаю увагу лише на ТРАДИЦІЇ, ЗВИЧКИ , НАСТРОЇ та ВИГОДУ . Саме вони-є складовою мотивації поведінки наших персонажів. Такі справи...

РЕПУТАЦІЮ раніше писали серед перших критеріів... тепер її немає. Часи змінюються, критерії змінюються.
Viz

Подякував: 21 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 19:47

квестор написав:
newman2011 написав:
J0va написав:

В цілому-згоден.

Однако,согласитесь,Квестор,что для того,чтобы о нас перестали думать,что "если хорошо поскребсти русского-увидишь-татарина"?-мы должны пройти довольно долгий путь?
newman2011

Подякував: 165 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 19:50

квестор написав:
newman2011 написав:
J0va написав:

В цілому-згоден.

Мы может и евразийцы, а втб судя по поведению - попуасы. Это мое личное мнение.
l_s_v

Подякував: 1 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 19:53

Viz написав:
квестор написав:
bolex написав:
квестор написав:
bolex написав:
.

РЕПУТАЦІЮ раніше писали серед перших критеріів... тепер її немає. Часи змінюються, критерії змінюються.

З чого такий висновок ? РЕПУТАЦІЯ ( установи та її власників) залишається одним з головних критеріїв оцінки надійності. Кремль має репутацію надійного позичальника ..

http://bin.com.ua/ Динамика CDS на еврооблигации Украины и других стран на 1 ноября.
[url][/url]

Шпекулянти вважають Росію надійнішою за Італію а безпосередньо ВТБ ,за державу Україна.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:11

квестор
какие то однобокие у вас представления . Напомню , мне год назад было очень непонятно , почему ПУМБ для вас стал ненадёжным банком , когда стал просить зарубежную Каргил о реструктуризации долга перед ней .
ПУМБ не отказывался в той ситуации платить долг , а просил лишь о реструктуризации .

Вы тогда доказывали , что раз ПУМБ не выполняет свои обязательства по договору и просит о реструктуризации , то место ПУМБа в палате *Г*( кажись в такую палату вы его отправили ).

Теперь в подобной ситуации , когда заёмщик - ВТБ придумывает способы от уклонения выплаты процентов вкладчикам , вы доказываете , что это нормальная ситуация .

Как вас понимать ?
Арамат

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:25

Арамат написав:квестор
какие то однобокие у вас представления . Напомню , мне год назад было очень непонятно , почему ПУМБ для вас стал ненадёжным банком , когда стал просить зарубежную Каргил о реструктуризации долга перед той кампанией .ПУМБ не отказывался в той ситуации плать долг , а просил лишь о реструктуризации .

Вы тогда доказывали , что раз ПУМБ не выполняет свои обязательства по договору и просит о реструктуризации , то место ПУМБа в палате *Г*( кажись в такую палату вы его отправили .

Теперь в подобной ситуации , когда заёмщик - ВТБ придумывает способы от уклонения выплаты процентов вкладчикам , вы доказываете , что это нормальная ситуация .

Как вас понимать ?

Спробую пояснити :

1. Відмова від ПОВЕРНЕННЯ залучених ресурсів- це ПОГАНО для кредиторів і клієнтів.

2.Відмова від виплати раніше обіцяних відсотків на ДОДАТКОВІ внески - це ПОГАНО для ЗАПЛАНОВАНОЇ ПРИБУТКОВОСТІ інвестицій кредиторів та клієнтів .

ПС. Необмежений ( у часі і сумі) вклад з поповненням у ВТБ був явною управлінською помилкою. Наразі цю помилку банк вирішив виправити НЕ оптимальним , як на мене , шляхом. Це зменшує лояльність клієнтів-депозитників і хоча, банк не має у них великої потреби подібна поведінка мені НЕ подобається. Хоча,я його розумію а зрозумівши-вибачаю.....
Востаннє редагувалось квестор в Вів 02 лис, 2010 20:28, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Профіль

#<1 ... 14461447144814491450 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор