Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14471448144914501451 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:28

newman2011 написав:
квестор написав:
newman2011 написав:
J0va написав:
newman2011 написав:Никто не мог спрогнозировать кидок втб
Тем не менее этот банк -железобетон

Я думаю, банк только тогда можно считать "железобетонным", когда он "железобетонно" выполняет все свои обязательства.

Согласен,но,думаю Вы не возражаете,что это всё наше-византийское(по Квестору),да так и есть,а Вы пытаетесь оценить по Европе?
Мы -АЗИАТЫ,которые хотят получать дивиденты по азии,а гаранты по европе

В цілому-згоден.
Але, з одним застереженням , ми - євразійці а не "чисті азіяти"... :wink:

Однако,согласитесь,Квестор,что для того,чтобы о нас перестали думать,что "если хорошо поскребсти русского-увидишь-татарина"?-мы должны пройти довольно долгий путь?

Уважаемый Квестор,прошу, ответьте!
newman2011

Подякував: 165 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:29

newman2011 написав:
newman2011 написав:
квестор написав:
newman2011 написав:
J0va написав:

Я думаю, банк только тогда можно считать "железобетонным", когда он "железобетонно" выполняет все свои обязательства.

Согласен,но,думаю Вы не возражаете,что это всё наше-византийское(по Квестору),да так и есть,а Вы пытаетесь оценить по Европе?

В цілому-згоден.
Але, з одним застереженням , ми - євразійці а не "чисті азіяти"... :wink:

Однако,согласитесь,Квестор,что для того,чтобы о нас перестали думать,что "если хорошо поскребсти русского-увидишь-татарина"?-мы должны пройти довольно долгий путь?

Уважаемый Квестор,прошу, ответьте!

Я - не росіянин. Мені важко відповісти на це запитання.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:34

квестор написав:
Арамат написав:квестор
какие то однобокие у вас представления . Напомню , мне год назад было очень непонятно , почему ПУМБ для вас стал ненадёжным банком , когда стал просить зарубежную Каргил о реструктуризации долга перед той кампанией .ПУМБ не отказывался в той ситуации плать долг , а просил лишь о реструктуризации .

Вы тогда доказывали , что раз ПУМБ не выполняет свои обязательства по договору и просит о реструктуризации , то место ПУМБа в палате *Г*( кажись в такую палату вы его отправили .

Теперь в подобной ситуации , когда заёмщик - ВТБ придумывает способы от уклонения выплаты процентов вкладчикам , вы доказываете , что это нормальная ситуация .

Как вас понимать ?

Спробую пояснити :

1. Відмова від ПОВЕРНЕННЯ залучених ресурсів- це ПОГАНО для кредиторів і клієнтів.

2.Відмова від виплати раніше обіцяних відсотків на ДОДАТКОВІ внески - це ПОГАНО для ЗАПЛАНОВАНОЇ ПРИБУТКОВОСТІ інвестицій кредиторів та клієнтів .

ПС. Необмежений ( у часі і сумі) вклад з поповненням у ВТБ був явною управлінською помилкою. Наразі цю помилку банк вирішив виправити НЕ оптимальним , як на мене , шляхом. Це зменшує лояльність клієнтів-депозитників і хоча, банк не має у них великої потреби подібна поведінка мені НЕ подобається. Хоча,я його розумію а зрозумівши-вибачаю.....
:wink:
***Необмежений ( ) вклад з поповненням *- вы бред несёте ....

...неохота дальше мараться ....

....посмотрите , что Юниан показывает , как вы называете :* мы с ними одной крови * :lol:

...если такое отношение к Президенту , то понятно почему такое отношение к простым вкладчикам Украины ...

...а , вам ещё долго потом нужно будет отмываться от .....

У Москві вдалися до відвертого російського хамства щодо президента України

За глузливим сюжетом про Януковича на російському ТБ стоїть явне роздратування Путіна позицією керівництва України… Інакше в РФ і не вміють будувати відносини з сусідами…

Минулої неділі на російському Першому каналі в розважальній програмі „Велика різниця” показали сюжет, у якому автори відверто глузують над президентом України Віктором Януковичем.

Не секрет, що в Росії центральні канали телебачення повністю підконтрольні владі, тому поява будь-якого сюжету, що стосується принципових для російських можновладців питань, можлива не просто за згодою, а за прямою вказівкою.

Таку форма висловлення свого ставлення до лідерів сусідніх суверенних держав уже неодноразово застосовувалася російською владою. Нещодавно по каналу НТВ влаштували показ мало не документального серіалу, спрямованого на дискредитацію президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Демонстрацією пародії на Януковича було висловлено відверте роздратування російських керманичів позицією президента та уряду України.

І якщо подібне хамство щодо Віктора Ющенка було явищем перманентним, то Віктор Янукович на посаді президента України зіштовхнувся з цим уперше. Хоча напевне – далеко не останній раз.

Проблема не в самих пародіях на керівників інших держав, до яких вдаються російські телеканали. Хоча форма пародій могла б бути принаймні менш хамською. Зрозуміло, що ми вкотре стаємо свідками самого підходу російських можновладців до сусідніх країн. Цей підхід не міняється вже три останні століття. Росія завжди сприймала й продовжує сприймати сусідів лише або як васалів, котрі мають задовольняти всі забаганки московського суверена, або як ворогів. Третього не дано.

Зрозуміти, що таке справді рівноправні добросусідські відносини в Росії не могли раніше, не можуть і нині. Це вже невід’ємний складник російської імперської ментальності. Об’єктивні відмінності між інтересами Росії та інших держав завжди сприймалось як прояв ворожості. Тож завжди друзями Росії стають лише якісь маргіналізовані вожді на кшталт Чавеса або лідери терористичних організацій – такі, як Хезболла.

Те, що відноситни Росії з Україною почнуть погіршуватися, було цілком очікувано. У березні цього року в Харкові Віктор Янукович зробив подарунок росіянам у вигляді фактично безкоштовної пролонгації перебування російського Чорноморського флоту в Севастополі на 25 років, не отримавши взамін практично нічого. Бо так звана знижка на газ, без зміни самої формули ціни, нічого не дає: газ залишатиметься й надалі абсурдно дорогим, а плата за транспортування газу – заниженою в рази відносно європейських цін і тарифів. До того ж без жодних гарантій щодо обсягів прокачування газу українською ГТС.

Росіяни, навчені за президентства Леоніда Кучми, спромоглись отримати від Віктора Януковича значні дивіденди, який тоді в березні ще, очевидно, не почувався справді президентом незалежної держави, відповідальним за її розвиток та долю всіх її громадян. Але з часом, і це було цілком очікувано, президент Віктор Янукович почав краще розуміти, що чим більше поступок він робитиме росіянам, тим більше вони вимагатимуть від нього. І якщо не казати їм „ні”, то доволі швидко йому доведеться керувати лише власним секретарем та водієм.

Отже, почавши справді захищати українські інтереси, президент отримав ляпас від російських керманичів. Доволі симптоматично, що сталося це відразу після від’їзду Володимира Путіна, який є, принаймні поки що, реальним лідером російської держави. Непоступливість президента Януковича та українського уряду, судячи з усього, викликала в Путіна відверте роздратування, яке той не зміг навіть приховати. Якщо аналізувати зміст підписаних у Києві документів, то стає зрозуміло, що результати переговорів були майже нульові. Практично ні до чого в остаточному вигляді домовитися не змогли. Росія розраховує лише на поступки з боку України, натомість не готова погодитись навіть з очевидними її правами. Як, наприклад, щодо розмежування Керченської протоки між Україною та Росією.

І фактичне скасування прес-конференції для журналістів за підсумками переговорів українського та російського прем’єрів, а також відмова Володимира Путіна від запланованого обіду з російськими та українськими бізнесменами та вечері зі своїм українським візаві були першими ластівками реакції російського невдоволення. Поки що це обмежилось проявом суто російського хамству на Першому телеканалі, і скоріше за все, далеко не останнім. По-іншому будувати відносини з сусідами вони просто не можуть. І, як показує досвід останніх років, це ще не найгірший варіант. Бо ще можуть бути торгівельні війни, а якщо цього здасться замало, то й збройні конфлікти…
http://www.unian.net/ukr/news/news-404325.html
Арамат

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:39

Кремль має репутацію надійного позичальника ..
Шпекулянти вважають Росію надійнішою за Італію а безпосередньо ВТБ ,за державу Україна.. :wink:[/quote]

Українські спекулянти так вже не вважають :cry:
Viz

Подякував: 21 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:41

квестор написав:Кремль має репутацію надійного позичальника ..
Шпекулянти вважають Росію надійнішою за Італію а безпосередньо ВТБ ,за державу Україна.. :wink:

Українські спекулянти так вже не вважають :cry:[/quote]

...каждое слово ГУРУ нужно запечатлеть в умах и сердцах..... :lol:
Востаннє редагувалось Арамат в Вів 02 лис, 2010 20:43, всього редагувалось 1 раз.
Арамат

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:42

newman2011 написав: Однако,согласитесь,Квестор,что для того,чтобы о нас перестали думать,что "если хорошо поскребсти русского-увидишь-татарина"?-мы должны пройти довольно долгий путь?

Татары (г. Казань) - врядли поступили так как ВТБ, а вот Москва - 100%. У татар менталитет другой, по крайней мере, мне попадались преимущественно хорошие люди.
Jack Levine

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:45

Арамат написав:
квестор написав:
какие то однобокие у вас представления . Напомню , мне год назад было очень непонятно , почему ПУМБ для вас стал ненадёжным банком , когда стал просить зарубежную Каргил о реструктуризации долга перед той кампанией .ПУМБ не отказывался в той ситуации плать долг , а просил лишь о реструктуризации .

Вы тогда доказывали , что раз ПУМБ не выполняет свои обязательства по договору и просит о реструктуризации , то место ПУМБа в палате *Г*( кажись в такую палату вы его отправили .

Теперь в подобной ситуации , когда заёмщик - ВТБ придумывает способы от уклонения выплаты процентов вкладчикам , вы доказываете , что это нормальная ситуация .

Как вас понимать ?

Спробую пояснити :

1. Відмова від ПОВЕРНЕННЯ залучених ресурсів- це ПОГАНО для кредиторів і клієнтів.

2.Відмова від виплати раніше обіцяних відсотків на ДОДАТКОВІ внески - це ПОГАНО для ЗАПЛАНОВАНОЇ ПРИБУТКОВОСТІ інвестицій кредиторів та клієнтів .

ПС. Необмежений ( у часі і сумі) вклад з поповненням у ВТБ був явною управлінською помилкою. Наразі цю помилку банк вирішив виправити НЕ оптимальним , як на мене , шляхом. Це зменшує лояльність клієнтів-депозитників і хоча, банк не має у них великої потреби подібна поведінка мені НЕ подобається. Хоча,я його розумію а зрозумівши-вибачаю.....

....посмотрите , что Юниан показывает , как вы называете :* мы с ними одной крови * :lol:

...если такое отношение к Президенту , то понятно почему такое отношение к простым вкладчикам Украины ...

Перепрошую, мені не має за що "отмиваться". Я маю свою думку( яка дуже часто в житті не подобається багатьом і я не вважаю за потрібне розчинятися у натовпі) і вмію її толерантно обгрунтовувати у діалозі.

Але Ви, собі дозволили тональність котру я не припускаю у діалозі. Тому - Ви в "ігнорі".

Добра Вам.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:49

квестор написав:
Арамат написав:
квестор написав:

Как вас понимать ?

Спробую пояснити :

Перепрошую, мені не має за що "отмиваться". Я маю свою думку( яка дуже часто в житті не подобається багатьом і я не вважаю за потрібне розчинятися у натовпі) і вмію її толерантно обгрунтовувати у діалозі.

Але Ви, собі дозволили тональність котру я не припускаю у діалозі. Тому - Ви в "ігнорі".

Добра Вам.

...а, что вы там себе вместо точек проставили ? :lol:

...каждый думает в меру своей распущенности.... :lol:
Арамат

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 20:58

newman2011 написав:
J0va написав:

Не вполне понял Ваши рассуждения.
Да все равно кто мы - евразийцы, византийцы или папуасы. Да хоть китайцы! И там и здесь законы математики всё те же -
2 + 2 = 4 и у нас, и где-то там.
А если кто-то пытается Вам доказать, что здесь 2 + 2 как-бы не равно 4, а равно чему-то там другому, то знайте:
- Вас просто дурачат и обманывают!

P.S. Кстати, если принять Ваш посыл, что евразийцев и византийцев надо мерить какой-то ДРУГОЙ линейкой, тогда именно поэтому российским банкам не следует доверять. Они еще больше евразийцы. И кто знает чему у них будет завтра равняться 2 + 2 ... :)
Востаннє редагувалось J0va в Сер 03 лис, 2010 00:14, всього редагувалось 3 разів.
J0va

Подякував: 18 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лис, 2010 21:17

Есть люди, которым если наступить на хвост, как это сделал ВТБ - наслушаешься всякой брани и "несинітниць", не стоит обращать внимание на их мнение, они думают только о своих шкурных интересах и считают их краеугольными и не подлежащими критике. Забавно. Может это национальная черта???
aquadialog

Подякував: 16 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

#<1 ... 14471448144914501451 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор