|
Идеи: портфель-2010 (архив) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Фондовий ринок
Додано: П'ят 05 лис, 2010 15:45
Спекуль35 написав:На 2000 болтались полтора месяца , представляете сколько физиков мечтали дойти до єтих уровней и со страхом от греха по дальше выскочить без убытка, нельзя за один день перескочить такое сопротивление ,зато когда повыскакивают ликвидность на этом уровне увеличится в разы ,а когда чуть толкнут вверх начнут опять заскакивать вот тогда и начнется настояшее ралли. 
+1 також підтримую. Треба щоб хтось виходив і заходив. А то яке тоді раллі буде, якщо всі затарятсья на повні і сидітимуть!!! Тоді крупняк і буде ляти!!! Чи ведмедики розгуляються. А поки фіксуєм і далі відкупляєм!!! Короче робим ринок. І з ним ріст!!! Ура товарищи, понеслась!
-
mishOK
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2010 15:47
Спекуль35 написав:Че-то вспомнился Элдер на семинаре который говорил фьючь гуд ,а опцион пролет в 99 % случаев зато тот кто пишет опцион всегда естсно в плюсах. 
наскільки я пригадую, то він казав дійсно, що у виграші тільки той хто їх пише, а не той хто їх купує. Але одна маленька ремарочка: він ще так дуже і дуже слизько!!! (що мене і зацікавило!!!) і тільки один раз (що ще більше зацікавило) сказав, що коли (по Болінджеру, якщо я не помиляюсь) ринок широкий то треба писати, а коли вузкий то треба купляти!!! (вродіби така залежність, я точно вже не пригадую, але можу підняти записи!!!, звісно, якщо це когось цікавить!!!).
-
mishOK
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2010 15:51
mishOK
болинджер отслеживает волатильность, а цена опционов на нее прямо завязана, так что это не секрет ни разу 
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2010 15:56
yaropolk написав: Щось слабо віриться в опціони в 2011. Тут ще й фюч на індекс не розкручений толком.До речі корисна тема про розкрутку фюча на форумі УХ появилась.
какето не розкручений? оборот по фьючу в два раза больше оборота любой самой ликвидной бумаги.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2010 15:59
roman tr. написав:mishOKболинджер отслеживает волатильность, а цена опционов на нее прямо завязана, так что это не секрет ни разу 
Ром, я чесно кажучи взагалі поки ще не вникав в суть ні болінжера (ібо не користуюсь), а тим більше опціонів. Дай Бог мені розібратись зі спотом і срочкою. А там буде день буде харч  , мож якось і на досузі почитаю. Короче я до того що ще вчусь (в частності і тут на форумі багато нового поняв, побачив, прочитав,!!!!), думаю таких як я не один тут і вони просто читають навіть не пробують, щось писати, бо в думають, що "заклюють"  .
-
mishOK
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2010 16:00
СГОК 
-
russ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2010 16:00
russ
ALMK)))
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2010 16:01
Опционы и в США условно ликвидные, в основном если будете через биржу торговать на другой стороне будет робот маркетмейкер а не другой физик. Вы представьте только: на один наш фьюч добавиться еще до нескольких десятков бумаг - путы и коллы на разные страйки и на разные даты - какая там будет ликвидность?  ))
-
Илья Поркалов
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему