|
ВТБ Банк БАНКРУТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:13
Шаман написав:Mirax
Это еще все надо доказать ВТБэ.
Введут какую-то хрень и все, потом ток через суд доказывай и возвращай деньги за комиссию.
Мы Все помним, можем и Пресс службе ВТБ напомнить как они на этом форуме обещали что если инфа с ФГВ окажется неверной то кто то будет наказан. Пресс служба молчит, так как ложь о том что тек. и карт. счета не подпадают под ФГВ исходила от головного офиса и их самих непосредственно, они ток могут отделения шугать, а сами отвечать и извиниться хотя бы они не хотят...не удивлюсь если они считают, что они все в их головном офисе святее ПАПЫ РИМСКОГО!
Ошибаться могут все другие, а сотрудники и руководство головной офиса, супер - пупер профи, сама мысль о том что они могут быть неправы табу.
P.S. написал и вспомнил, директора одной из фирм, так вот у него не двери была памятка для сотрудников, всего из двух пунктов: 1. начальник ВСЕГДА прав, 2. если начальник не прав, см. первое.
Ув. Пресс служба ВТБ!
На дверях Ваших начальников такой памятки для сотрудников нет или есть?
Уважаемый Шаман,
В ситуации с депозитной картой Скарбнычка возникло несколько трактовок различными подразделениями Банка. После проведенного разбирательства установлена та информация, о которой мы сообщили на этом форуме.
Мы приносим извинения за первичное недостоверное информирование клиентов.
Руководством Банка дано задание соответствующим подразделениям о донесении достоверной информации до всех отделений Банка.
-
VTB Bank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:13
Шаман, та все можуть зробити, якщо не мати царя в голові. Зараз народ швидше звалить з цього банку, просто відмовившись платити комісію на поповнення, ніж рубатися з банком в суді за відміну цієї комісії. Але введення комісій за видачу депозиту збільшить ймовірність судових позовів багатократно, банк задовбається наймати юристів і підкупляти судей. Тут зачіпляться інтереси всіх депозитчиків, мабуть з солідними сумами на них, а не лише "щасливі" власники Цільових з їх смішними сумами на стовбах.  Умови вкладу на вимогу для всіх однакові.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:20
Пресс-служба ВТБ Банка написав:Шаман написав:Mirax
Это еще все надо доказать ВТБэ.
Введут какую-то хрень и все, потом ток через суд доказывай и возвращай деньги за комиссию.
Мы Все помним, можем и Пресс службе ВТБ напомнить как они на этом форуме обещали что если инфа с ФГВ окажется неверной то кто то будет наказан. Пресс служба молчит, так как ложь о том что тек. и карт. счета не подпадают под ФГВ исходила от головного офиса и их самих непосредственно, они ток могут отделения шугать, а сами отвечать и извиниться хотя бы они не хотят...не удивлюсь если они считают, что они все в их головном офисе святее ПАПЫ РИМСКОГО!
Ошибаться могут все другие, а сотрудники и руководство головной офиса, супер - пупер профи, сама мысль о том что они могут быть неправы табу.
P.S. написал и вспомнил, директора одной из фирм, так вот у него не двери была памятка для сотрудников, всего из двух пунктов: 1. начальник ВСЕГДА прав, 2. если начальник не прав, см. первое.
Ув. Пресс служба ВТБ!
На дверях Ваших начальников такой памятки для сотрудников нет или есть?
Уважаемый Шаман, В ситуации с депозитной картой Скарбнычка возникло несколько трактовок различными подразделениями Банка. После проведенного разбирательства установлена та информация, о которой мы сообщили на этом форуме. Мы приносим извинения за первичное недостоверное информирование клиентов.Руководством Банка дано задание соответствующим подразделениям о донесении достоверной информации до всех отделений Банка.
Пресс-служба ВТБ Банка, респект, дотрималися слова. Може ще будуть з вас Люди. 
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:22
Чисто теоретически: да, введение комиссии на пополнение ничем не отличается от вдруг-откуда-ни-возьмись комиссии на снятие. Например, 100%...
Ну а вдруг у банка трудности будут - его надо понять, кризис, неумелые маркетологи, рисковые руководители.  А народу не впервой без денег оставаться.
Если кто-то мне объяснит, чем в юридическом смысле отличается комиссия на пополнение от комиссии на снятие (кроме благой цели воспрепятствовать деятельности "столбцов") - буду признателен.
Пресс-служба банка ВТБ может также поучаствовать, просим. 
-
mxm
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:24
Marty McFly написав:Люди, працівники ВТБ банку це просто жах, вони не відповідають займаній посаді.
Ситуація: у мене не має можливості відвідати відділення в день закінчення договору, тому вирішив перевести таким чином кошти. Якшо не відвідаю відділення то цей договір автоматично пролонгується, а це писати заяву на дострокове розірвання договору, та ще один раз відвідати банк.
Вчьора, я був у оболонському відділенні банку, нипасав заяву на преведення коштів на скарбничку по закінченню депозитного договору (цільовий). Мені заявили що при зарахуванні коштів на картку з депозитного буде стягнута комісія у розмірі 0,75 відсотка з сумми, так як вони зараховуються безготівково. Я два рази перепитав дійсно береться коміссія, сказали -так!, 0,75 відсотка. Я вже телефонував у колл-центр (бесіда тривала 12 хвилин) там мені відповіли що по закінченню депозитного договору при переведенні коштів на скарбничку ніяка коміссія не стягується.
Де шукати правду? Шановні, хто проводив таким чином гроші, поясніть мені стягується 0,75% чи ні???
Сьогодні ще раз поїду.
П.С: Ну не подобаюсь я працівникові банку, но навіщо ж пакостити? А з цільовими – повна дуп@.
Шановний Marty McFly,
У відділенні Вам надали коректну інформацію, оскільки відповідно до тарифного плану Скарбничка:
Проведення розрахунків з зарахування готівкових та безготівкових коштів на картковий рахунок без використання ПОС-термінальної, банкоматної мережі ПАТ «ВТБ БАНК», як для третіх осіб, так і для Власників картрахунків-резидентів - 0,75%.
Див: http://www.vtb.com.ua/private/pay_cards ... _12.11.xls
-
VTB Bank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:28
Ув. Пресс-служба ВТБ Банка!
Со своей стороны обещаю проконтролировать, как была донесена информация до сотрудников, так же напоминаю что и тек. счета подпадают под ФГВФЛиц, прошу донести и эту инфу до всех сотрудников.
На следующей неделе, о полученных ответах сотрудников отделения обещаю отписаться на форуме, тем самым проинформировав Вас и всех форумчан о эффективность донесения данной инфы.
-
Шаман
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 219 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:38
Уважаемая Пресс-служба ВТБ-банка,
рассматривается ли вашим руководством возможность отмены незаконной комиссии в 12% и попытка восстановления имиджа банка в глазах клиентов?
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:39
mxm написав:Если кто-то мне объяснит, чем в юридическом смысле отличается комиссия на пополнение от комиссии на снятие (кроме благой цели воспрепятствовать деятельности "столбцов") - буду признателен. 
Почитайте, например, ГК. Про возможности оспаривать комиссии на снятие, там много чего есть, а вот про пополнение - ничего.
-
ПроходилМимо
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:41
Пресс-служба ВТБ Банка написав:Marty McFly написав:Люди, працівники ВТБ банку це просто жах, вони не відповідають займаній посаді.
Ситуація: у мене не має можливості відвідати відділення в день закінчення договору, тому вирішив перевести таким чином кошти. Якшо не відвідаю відділення то цей договір автоматично пролонгується, а це писати заяву на дострокове розірвання договору, та ще один раз відвідати банк.
Вчьора, я був у оболонському відділенні банку, нипасав заяву на преведення коштів на скарбничку по закінченню депозитного договору (цільовий). Мені заявили що при зарахуванні коштів на картку з депозитного буде стягнута комісія у розмірі 0,75 відсотка з сумми, так як вони зараховуються безготівково. Я два рази перепитав дійсно береться коміссія, сказали -так!, 0,75 відсотка. Я вже телефонував у колл-центр (бесіда тривала 12 хвилин) там мені відповіли що по закінченню депозитного договору при переведенні коштів на скарбничку ніяка коміссія не стягується.
Де шукати правду? Шановні, хто проводив таким чином гроші, поясніть мені стягується 0,75% чи ні???
Сьогодні ще раз поїду.
П.С: Ну не подобаюсь я працівникові банку, но навіщо ж пакостити? А з цільовими – повна дуп@.
Шановний Marty McFly, У відділенні Вам надали коректну інформацію, оскільки відповідно до тарифного плану Скарбничка: Проведення розрахунків з зарахування готівкових та безготівкових коштів на картковий рахунок без використання ПОС-термінальної, банкоматної мережі ПАТ «ВТБ БАНК», як для третіх осіб, так і для Власників картрахунків-резидентів - 0,75%. Див: http://www.vtb.com.ua/private/pay_cards ... _12.11.xls
Nope ser!  Йшлося про перерахування з депозитного рахунку, дивіться рядок 25 вказаного файлу: Проведення розрахунків клієнтів з зарахування безготівкових коштів з депозитного рахунку на картковий рахунок7 не тарифікується
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лис, 2010 15:49
Mirax написав:Nope ser!  Йшлося про перерахування з депозитного рахунку, дивіться рядок 25 вказаного файлу: Проведення розрахунків клієнтів з зарахування безготівкових коштів з депозитного рахунку на картковий рахунок7 не тарифікується
І знову ляп від некомпетентних осіб. Ну як з таким банком можна працювати 
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-