|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 23 лис, 2010 04:15
BBC
Вам повезло. Наше отделение на Большой Васильковской закрылось, и вклады перевели на Дмитровскую 5В (вроде так), за планетарием. То есть, в конкретное отделение.
Если будет возможность, деньги буду забирать. Не буду - что поделать, пусть копятся. Но что я точно не буду делать, так переживать. Не стоит оно того.
Карта дейстительна еще на год, делать именную (специально спросила) они не собираются, проценты по закончившемуся депозиту получены на нее все, но лимит все те же 100 грн. И еще пару месяцев будут перечисляться % от второго депозита на тех же условиях. Но в магазине для оплаты не нужно даже пин-кода. Так что сегодня я серьезно отоварилась  .
-
Hella
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лис, 2010 05:28
romanauscas
Да, и по сути, капитализация это пополнение. Пополнять вклад в Родовиде как минимум абсурдно... Впрочем, как и в ВТБ при 12 % комисии при пополнении

-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 лис, 2010 09:58
BBC написав:Але ж обмежень жодних й ставки 22% й банк ДЕРЖАВНИЙ Але при тому, як вони зараз віддають вклади, то справді нецікаво, а от якщо ситуація кардинально покращиться, то чому б й не скористатись 
У випадку з "Родовідом" ситуація може лише КАРДИНАЛЬНО ПОГІРШИТИСЬ ... Я серйозно.
Тим, хто, як мантру, повторює: "Це - ДЕРЖАВНИЙ банк", хочу нагадати: це "псевдо"державний банк. Насправді, єдиний банк, де держава гарантує збереження вкладів, це Ощадбанк.
Для оптимістів - поцікавтеся, як ліквідовували "Україну" чи банк "Слав'янський"(до речі, більшість вкладників останнього так і не отримали свої гроші з Фонду)
-
Mozart
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 561 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 лис, 2010 10:04
DIV написав::D Поповнювати вклади в Родоводі можуть хіба що послідовники видатного українського письменника Леопольда фон Захер-Мазоха, себто мазохісти.
Ні, тема "мазохістів" вже обговорювалась на цій гілці раніше... Мазохісти - це скоріше ті, хто намагаються по 100 грн у день забирати свої багатотисячні вклади, безперервно лаятися з банківськими клерками та тискатися у багатогодинних чергах...
А ті що поповнюють імхо - це авантюристи:
якщо у цих авантюристів у Родовіді більше половини їх заощаджень - це відчайдушні авантюристи;
якщо менше тритини заощаджень - це розумні авантюристи... При цьому НЕ ЗАВЖДИ авантюристи програють, ІНКОЛИ вони дуже непогано заробляють...
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 23 лис, 2010 10:42
Hella написав:Карта дейстительна еще на год, делать именную (специально спросила) они не собираются, проценты по закончившемуся депозиту получены на нее все, но лимит все те же 100 грн. И еще пару месяцев будут перечисляться % от второго депозита на тех же условиях. Но в магазине для оплаты не нужно даже пин-кода.
интересненько, что уже отменили это распоряжение  тода кому советовал заранее отрыть именную, для снятия тела депо - проконсультируйтесь сначала в своих отделениях, может ужо и на простую скинут...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 23 лис, 2010 10:48
чик написав:Hella написав:Карта дейстительна еще на год, делать именную (специально спросила) они не собираются, проценты по закончившемуся депозиту получены на нее все, но лимит все те же 100 грн. И еще пару месяцев будут перечисляться % от второго депозита на тех же условиях. Но в магазине для оплаты не нужно даже пин-кода.
интересненько, что уже отменили это распоряжение  тода кому советовал заранее отрыть именную, для снятия тела депо - проконсультируйтесь сначала в своих отделениях, может ужо и на простую скинут...
это инициатива на местах.
вчера позвонил в колцентр, там сказали без проблем приходите в отделение бесплатно поменяют на именную. пришел и без проблем поменяли. всмысле ждать 3 недели.
депо на простую врядли скинут... только проценты
-
romanauscas
-
-
- Подякував: 903 раз.
- Подякували: 124 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лис, 2010 11:11
Mozart написав:BBC написав:Але ж обмежень жодних й ставки 22% й банк ДЕРЖАВНИЙ Але при тому, як вони зараз віддають вклади, то справді нецікаво, а от якщо ситуація кардинально покращиться, то чому б й не скористатись 
У випадку з "Родовідом" ситуація може лише КАРДИНАЛЬНО ПОГІРШИТИСЬ ... Я серйозно. Тим, хто, як мантру, повторює: "Це - ДЕРЖАВНИЙ банк", хочу нагадати: це "псевдо"державний банк. Насправді, єдиний банк, де держава гарантує збереження вкладів, це Ощадбанк. Для оптимістів - поцікавтеся, як ліквідовували "Україну" чи банк "Слав'янський"(до речі, більшість вкладників останнього так і не отримали свої гроші з Фонду)
Советский Союз тоже гарантировал вклады в Сбербанке, чем закончилось - сами знаете. Так что в нашей стране вопрос гарантий - вопрос политический и риторический.
-
nalim
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 651 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лис, 2010 13:34
BBC написав:Так у декого, зокрема в мене, додаткова угода передбачає: 1) проценти на картковий рахунок, 2) тіло депозиту на картковий рахунок Додаткова угода укладалась, ще в листопаді 2009
У меня проценты и вклад через кассу банка. Договор конец 2009года.
-
morino
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лис, 2010 14:13
morino написав:BBC написав:Так у декого, зокрема в мене, додаткова угода передбачає: 1) проценти на картковий рахунок, 2) тіло депозиту на картковий рахунок Додаткова угода укладалась, ще в листопаді 2009
У меня проценты и вклад через кассу банка. Договор конец 2009года.
Тогда можете уже писать Временному Поверенному в Делах Родовид Райтбургу Ю. Г. ЗАЯВЛЕНИЕ: Уважаемый Юрий Григорьевич, мой вклад скоро заканчивается и я надеюсь получить проценты и вклад через кассу банка в день, прописанный в Договоре. А еще большое спасибо за бесплатные голубенькие календарики "CONTACT Грошові Перекази" любезно распространяемые во всех отделениях и не имеющие никакого отношения к Родовид, но имеющие отношение к банку "ТК Кредит" в коем Вы занимаете должность Председателя наблюдательного совета.
-
NN
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
|